Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μέσα σε ένα μπολ, έβαλε γάλα και μαγειρική σόδα. Το αποτέλεσμα;

Τρομερό!

20 Ιανουαρίου 2020 11:30
Μέσα σε ένα μπολ, έβαλε γάλα και μαγειρική σόδα. Το αποτέλεσμα;

Ρίχνει σόδα και γάλα σε ένα μπολ και βάζει μέσα τα πόδια της! Μόλις δείτε το αποτέλεσμα θα "τρέξετε" για να το κάνετε!

Μετά το κόλπο για το πώς θα έχουμε μαλακά χέρια με μαγειρική σόδα, θα σας πούμε ένα μυστικό για να έχετε απαλά και υγιή πόδια.

Το σημαντικό είναι να προσέχουμε τα πόδια μας. Δυστυχώς όμως οι περισσότερες από εμάς δεν προσέχουμε ιδιαίτερα τα πόδια μας παρά μόνο όταν φτάσει η στιγμή να τα "βγάλουμε στη φόρα".

Μια YouTuber μας δείχνει πως να ετοιμάσουμε το ιδανικό ποδόλουτρο με μόλις δύο απλούστατα υλικά: γάλα και μαγειρική σόδα!

Έβαλε μαγειρική σόδα και καστορέλαιο στο πρόσωπο. Αυτό που συνέβη είναι... "μαγικό"!

Με την μαγειρική σόδα και το καστορέλαιο θα δείτε μεγάλη διαφορά στο πρόσωπό σας! Ακολουθήστε τις οδηγίες και θα καταλάβετε!

Οι φυσικές θεραπείες έχουν αυξηθεί σε δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια και για καλό λόγο. Η δύναμη των φυσικών θεραπειών είναι αδιαμφισβήτητη και αυτές οι συνταγές είναι συχνά πιο αποτελεσματικές από τις συμβατικές ιατρικές θεραπείες.

Το άρθρο αυτό επικεντρώνεται σε μια τέτοια συνταγή, δηλαδή τον συνδυασμό μαγειρικής σόδας και καστορέλαιου. Και τα δύο αυτά συστατικά είναι ευεργετικά για την υγεία από μόνα τους, αλλά οι φαρμακευτικές τους ιδιότητες διπλασιάζονται όταν συνδυαστούν.

Πως να φτιάξετε υγρά μαντηλάκια από καστορέλαιο:

Το καστορέλαιο είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές φυσικές θεραπείες για τη βελτίωση της κυκλοφορίας και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συχνά χρησιμοποιείται ως κομπρέσα. Εκτός από κρύο καστορέλαιο, θα χρειαστείτε επίσης κάποιο πλαστικό περιτύλιγμα, καθαρή γάζα ή μια βαμβακερή πετσέτα, ένα μπουκάλι ζεστό νερό και μια πετσέτα.

Όταν κάνετε τη θεραπεία, ξεκινήστε από τον καθαρισμό του δέρματός σας με μαγειρική σόδα και επίσης θα πρέπει να επαναλάβετε τον καθαρισμό με σόδα μετά τη χρήση της κομπρέσας. Στη συνέχεια, μουλιάστε τη γάζα στο καστορέλαιο και εφαρμόστε στην πληγείσα περιοχή. Τυλίξτε με κάποιο πλαστικό περιτύλιγμα και ζεστάνετε την περιοχή με το μπουκάλι με το ζεστό νερό, το οποίο προηγουμένως θα τυλίξετε σε μια πετσέτα. Κρατήστε το για τουλάχιστον μία ώρα.

Ακολουθήστε αυτή τη θεραπεία σε τακτική καθημερινή βάση για 40 ημέρες, χρησιμοποιώντας πάντα μια νέα κομπρέσα.

Η μαγειρική σόδα έχει αποδείξει πως θεραπεύει πολλά πράγματα, όπως για παράδειγμα και το πρήξιμο των ποδιών. Κάντε αυτή τη συνταγή και θα δείτε τρομερή αλλαγή στα πόδια σας.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share