Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021

Έβαλε μαγειρική σόδα και καστορέλαιο στο πρόσωπο. Αυτό που συνέβη είναι... "μαγικό"!

Το γνωρίζατε;

18 Ιανουαρίου 2020 11:20
Έβαλε μαγειρική σόδα και καστορέλαιο στο πρόσωπο. Αυτό που συνέβη είναι...

Με την μαγειρική σόδα και το καστορέλαιο θα δείτε μεγάλη διαφορά στο πρόσωπό σας! Ακολουθήστε τις οδηγίες και θα καταλάβετε!

Οι φυσικές θεραπείες έχουν αυξηθεί σε δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια και για καλό λόγο. Η δύναμη των φυσικών θεραπειών είναι αδιαμφισβήτητη και αυτές οι συνταγές είναι συχνά πιο αποτελεσματικές από τις συμβατικές ιατρικές θεραπείες.

Το άρθρο αυτό επικεντρώνεται σε μια τέτοια συνταγή, δηλαδή τον συνδυασμό μαγειρικής σόδας και καστορέλαιου. Και τα δύο αυτά συστατικά είναι ευεργετικά για την υγεία από μόνα τους, αλλά οι φαρμακευτικές τους ιδιότητες διπλασιάζονται όταν συνδυαστούν.

φροντίδα προσώπου με μαγειρική σόδα

Πως να φτιάξετε υγρά μαντηλάκια από καστορέλαιο:

Το καστορέλαιο είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές φυσικές θεραπείες για τη βελτίωση της κυκλοφορίας και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συχνά χρησιμοποιείται ως κομπρέσα. Εκτός από κρύο καστορέλαιο, θα χρειαστείτε επίσης κάποιο πλαστικό περιτύλιγμα, καθαρή γάζα ή μια βαμβακερή πετσέτα, ένα μπουκάλι ζεστό νερό και μια πετσέτα.

Όταν κάνετε τη θεραπεία, ξεκινήστε από τον καθαρισμό του δέρματός σας με μαγειρική σόδα και επίσης θα πρέπει να επαναλάβετε τον καθαρισμό με σόδα μετά τη χρήση της κομπρέσας. Στη συνέχεια, μουλιάστε τη γάζα στο καστορέλαιο και εφαρμόστε στην πληγείσα περιοχή. Τυλίξτε με κάποιο πλαστικό περιτύλιγμα και ζεστάνετε την περιοχή με το μπουκάλι με το ζεστό νερό, το οποίο προηγουμένως θα τυλίξετε σε μια πετσέτα. Κρατήστε το για τουλάχιστον μία ώρα.

Ακολουθήστε αυτή τη θεραπεία σε τακτική καθημερινή βάση για 40 ημέρες, χρησιμοποιώντας πάντα μια νέα κομπρέσα.

Η μαγειρική σόδα έχει αποδείξει πως θεραπεύει πολλά πράγματα, όπως για παράδειγμα και το πρήξιμο των ποδιών. Κάντε αυτή τη συνταγή και θα δείτε τρομερή αλλαγή στα πόδια σας.

Ένας άνδρας ήπιε μαγειρική σόδα. Όταν μάθετε τον λόγο θα το κάνετε κι εσείς!

Ξέρετε γιατί κάποιοι άνδρες πίνουν μαγειρική σόδα; Όταν μάθετε θα πάθετε πλάκα!

Η μαγειρική σόδα είναι ένα από τα πιο ευέλικτα και ισχυρά φυσικά γιατροσόφια, που κάνουν καλό σε πολλά θέματα υγείας, όπως είναι και οι πέτρες στα νεφρά.

Κάποιοι άνδρες, λοιπόν, επιλέγουν να πίνουν μαγειρική σόδα, και συγκεκριμένα πριν έναν αγώνα δρόμου. Δεν φαντάζεστε όμως τι μπορεί να προκαλέσει.

Ίσως θα έχετε ακούσει ότι οι δρομείς πίνουν διάλυμα μαγειρικής σόδας πριν από έναν αγώνα. Όμως, η υπερβολική δόση είναι επικίνδυνη επειδή το όξινο ανθρακικό ασβέστιο είναι ελαφρά τοξικό και ο γαστρεντερικός ερεθισμός προκαλεί ανησυχία.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share