Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Λιώνει ασπιρίνη, την ανακατεύει με γιαούρτι και την απλώνει στο πρόσωπο! Είδε το δέρμα της να αλλάζει...

Δεν θα το πιστεύετε!

7 Ιανουαρίου 2020 12:39
Λιώνει ασπιρίνη, την ανακατεύει με γιαούρτι και την απλώνει στο πρόσωπο! Είδε το δέρμα της να αλλάζει...

Όλες οι γυναίκες ονειρεύονται πορσελάνινο δέρμα, χωρίς ούτε μια ατέλεια. Μια μάσκα που θα σε βοηθήσει να το αποκτήσεις είναι αυτή η φυσική συνταγή με γιαούρτι και ασπιρίνη!

Το γιαούρτι θα ενυδατώσει και θα θρέψει την επιδερμίδα του προσώπου σου σε βάθος ενώ η ασπιρίνη θα κάνει ταχεία λεύκανση στο δέρμα και θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση της ακμής. Αντίστοιχα αποτελέσματα έχει το γιαούρτι σε συνδυασμό με το λεμόνι.

Θα χρειαστείς:

1 κ.σ φρέσκο γιαούρτι
1 ασπιρίνη

Εκτέλεση

Λιώσε την ασπιρίνη σε ένα κουταλάκι με λίγο νερό. Ανακάτεψε την πολύ καλά με το γιαούρτι μέχρι να γίνουν ομοιόμορφο μείγμα. Άπλωσε τη μάσκα σε πρόσωπο και λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών και άφησέ τη να δράσει για περίπου 15 λεπτά. Ξεβγάλε καλά με χλιαρό νερό.

Έφαγε κανέλα με γιαούρτι...Μετά από λίγες μέρες έμεινε άφωνος από το αποτέλεσμα!

Μπορεί να μην είχατε φανταστεί σε τι μπορεί να βοηθήσει το γιαούρτι με λίγη κανέλα την υγεία σας. Επωφεληθείτε και δεν θα χάσετε, αφού τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά!

Τα προγράμματα απώλειας βάρους συνήθως παραθέτουν καταλόγους τροφών που δεν επιτρέπεται να καταναλώνονται. Ο σωστός συνδυασμός τροφών είναι το κλειδί για την απώλεια των τελευταίων δύσκολων κιλών. Μάλιστα, η κανέλα έχει πολλές θεραπευτικές ικανότητες και καλό θα ήταν να βάζετε πάντα στον καφέ σας, αφού ειναι ο απλός τρόπος κατανάλωσής της!

Αυτό το δυνατό πρωινό ή μεσημεριανό σνακ είναι θαυμάσιο για απώλεια βάρους. Συνδυάζει ασβέστιο, βιταμίνη C, και αντιοξειδωτικά τα οποία βελτιώνουν την ευαισθησία στην ινσουλίνη. Για επιπλέον οφέλη, αναζητήστε γιαούρτι εμπλουτισμένα με βιταμίνη D.

Πιείτε αυτό το θαύμα της φύσης: Το ρόφημα με κανέλα και λεμόνι που πρέπει να σας γίνει συνήθεια!

Πιείτε αυτό το θαύμα της φύσης: Το ρόφημα με κανέλα και λεμόνι που πρέπει να σας γίνει συνήθεια!

Ξέρετε ότι για να χάσετε κιλά και για να είστε υγιείς, πρέπει να ισορροπείτε στην άσκηση και την υγιεινή διατροφή, αλλά θέλετε να ενισχύσετε την διαδικασία όσο γίνεται; Τότε δοκιμάστε αυτό το φυσικό ρόφημα που ενισχύει το μεταβολισμό. Επίσης σίγουρα πρέπει να δείτε τις 17+1 χρήσεις της κανέλας!

Θα χρειαστείτε:

– 2/3 κούπας βραστό νερό – 1 κ.γ. μέλι

– 1 κ.γ. φέτες τζίντζερ

– 1/2 κ.γ. κανέλα

– χυμό από 1/2 λεμόνι (περίπου 1 1/2 κ.σ.)

Πώς να το φτιάξετε:

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανακατέψετε τα υλικά και να τα βάλετε στο φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα. Περιμένετε να κρυώσουν για λίγο και πιείτε! Λεμόνι το θαυματουργό: Έπινε κάθε μέρα λεμόνι με αυτό το συστατικό και άλλαξε η ζωή του!

Σύμφωνα με την Ela Gale, αν το πιείτε το πρωί μόλις ξυπνήσετε και το βράδυ ακριβώς πριν κοιμηθείτε – με άδειο στομάχι και τις 2 φορές – θα ενισχύσει το μεταβολισμό σας.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share