Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βάζει μια σκελίδα σκόρδου στο στόμα της και την κρατάει για λίγα λεπτά. Τα αποτελέσματα είναι θαυματουργά!

Θα τρέξετε να το κάνετε!

27 Δεκεμβρίου 2019 12:47
Βάζει μια σκελίδα σκόρδου στο στόμα της και την κρατάει για λίγα λεπτά. Τα αποτελέσματα είναι θαυματουργά!

Το σκόρδο είναι γνωστό για την ιδιαίτερη γεύση του και χρησιμοποιείται από κουζίνες όλου του κόσμου. Αλλά οι αρχαίοι Ρωμαίοι, Κινέζοι, Έλληνες και Αιγύπτιοι ήξεραν πως το σκόρδο έχει και πολλές θεραπευτικές ιδιότητες.

Πράγματι, έχει αντιφλεγμονώδη και αντιβακτηριακή δράση και μπορεί να βοηθήσει στην θεραπεία ασθενειών όπως ο πονόδοντος. Το μαγικό συστατικό του ονομάζεται allicin και βρίσκεται στον κολλώδη χυμό του φυτού. Επίσης εκτός από τον πονόδοντο το σκόρδο κάνει και αλλού καλό!

Δείτε πώς να χρησιμοποιήσετε το σκόρδο για να αντιμετωπίσετε έναν πονόδοντο:

Για πονόδοντο που έχει προκληθεί από μόλυνση, τρίψτε μισή σκελίδα σκόρδο πάνω του για 10 λεπτά για να μειωθεί η δυσφορία. Όταν ξεκινήσει ο πόνος, μασίστε προσεκτικά μία σκελίδα για να απελευθερωθού οι χυμοί του. Μέσα σε 15 με 30 λεπτά ο πόνος θα έχει εξαφανιστεί.

Είναι μία τέλεια επείγουσα θεραπεία για τον πονόδοντο, ειδικά εάν σας τύχει το σαββατοκύριακο και οι οδοντίατροι είναι κλειστά. Αλλά να θυμάστε πως δεν πρόκειται για θεραπεία, απλά ένα επείγον μέτρο. Εάν ο πονόδοντος επιμείνει, πηγαίνετε άμεσα σε έναν γιατρό.

Εσείς γνωρίζατε αυτή την ιδιότητα του σκόρδου;

Προσθέτει σε χυμό λεμονιού λίγη κανέλα και βουτάει ένα βαμβάκι! Όταν το βάζει στο πρόσωπο βλέπει ότι...

Η κανέλα αναμεμειγμένη με χυμό λεμονιού, είναι ένας ισχυρός αντιβακτηριακός παράγοντας. Εφαρμόστε την θεραπεία στο πρόσωπο και εκπλαγείτε από τα αποτελέσματά της!

Η κανέλα, όπως και το λεμόνι, έχει πολλά οφέλη για την υγεία, για αυτό και πρέπει να την εντάσσουμε στην διατροφή μας ακόμα και με τον πιο απλό τρόπο, δηλαδή βάζοντάς την στον καφέ. Το λεμόνι με την κανέλα όμως, επικεντρώνουν και οι δύο τη δράση τους σε δύο συγκεκριμένες περιοχές.

Ο χυμός λεμονιού μας βοηθάει στη μείωση, αν και δεν εξαφανίζει πλήρως, τα επίμονα σημάδια της ακμής.
Με τον ίδιο τρόπο, η κανέλα λειτουργεί για τη μείωση αυτών των μικρών μολύνσεων που δημιουργούνται από τα μαύρα στίγματα.

Αν συνηθίσουμε να χρησιμοποιούμε αυτή την απλή θεραπεία κάθε βράδυ, θα δούμε την ακμή να μειώνεται και ταυτόχρονα να ελαττώνονται ακόμη και οι ουλές που σχετίζονται μ’ αυτή.

Συστατικά

1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα (5 γραμ.)
1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού (10 ml)
Ένα μικρό δοχείο
1 βαμβάκι

Παρασκευή

Θα παρασκευάζετε αυτή τη θεραπεία προσώπου κάθε βράδυ, πριν πάτε για ύπνο. Με εντελώς καθαρό το πρόσωπό σας, θα εφαρμόσετε τη θεραπεία βασισμένη σε κανέλα και λεμόνι.

Εμποτίστε το βαμβάκι σε αυτό το μείγμα και εφαρμόστε το στις περισσότερο επηρεασμένες με ακμή περιοχές.

Αφήστε το για 5 λεπτά και έπειτα πλύνετε με ζεστό νερό.

Επαναλάβετέ το κάθε φορά που βλέπετε να εμφανίζεται κάποιο σημάδι ή οποτεδήποτε θέλετε να μειώσετε τις κηλίδες του προσώπου που σχετίζονται με την ακμή.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share