Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Παίρνει ένα ταμπόν και το τοποθετεί στην μύτη της! Ο λόγος; Σωτήριος!

Θα σας λύσει τα χέρια!

22 Δεκεμβρίου 2019 20:15
Παίρνει ένα ταμπόν και το τοποθετεί στην μύτη της! Ο λόγος; Σωτήριος!

Το ταμπόν δεν έχει μόνο την κλασική του χρήση, από όσο αποδεικνύεται. Μάλιστα είναι πολύ χρήσιμο και μπορεί να σας λύσει τα χέρια, όταν δεν μπορείτε να ελέγξετε την αιμορραγία της μύτη σας!

Είναι μια συμβουλή που έχουν δώσει και εφαρμόζουν νοσοκόμες. Το ταμπόν είναι πολύ εύχρηστο, αλλά πρέπει να το τσεκάρετε και να μην αφήνετε πάνω από τρεις ώρες, γιατί μπορεί να έχει κακή κατάληξη...

Αν ματώνει η μύτη σας, αρπάξτε ένα ταμπόν, κόψτε το στη μέση και βάλτε το μαλακά στη μύτη σας (μη το σπρώξετε πολύ βαθιά!). Παρόμοια, για ανοιχτές πληγές χρησιμοποιήστε ένα σερβιετάκι.

Παίρνει την οδοντόβουρτσα και αρχίζει να την τρίβει στη μύτη της! Κάντε το κι εσείς και θα σας απαλλάξει από ένα «ενοχλητικό» πρόβλημα!

Παίρνει την οδοντόβουρτσα και αρχίζει να την τρίβει στη μύτη της! Κάντε το κι εσείς και θα σας απαλλάξει από ένα «ενοχλητικό» πρόβλημα! Πήγε στο νοσοκομείο με αιμορραγία στη μύτη και οι γιατροί έπαθαν σοκ με αυτό που ανακάλυψαν! (photos)

Σχεδόν όλοι ερχόμαστε αντιμέτωποι με δερματικά προβλήματα σε κάποια στιγμή της ζωής μας... Τι αποκαλύπτει το σχήμα της μύτης σας για το χαρακτήρα σας!

Είτε πρόκειται για ακμή κατά τη διάρκεια της εφηβείας ή φραγμένους πόρους ως ενήλικος, το να κρατάμε το δέρμα μας καθαρό δεν είναι και ότι πιο εύκολο. Φυσικά, υπάρχουν εκατοντάδες προϊόντα στην αγορά που ισχυρίζονται πως μπορούν να βοηθήσουν.

Συνήθως όμως είναι πολύ ακριβά και δεν είναι κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος. Μία νεαρή γυναίκα στο YouTube όμως έχει μία πολύ καλή λύση για να κρατάμε τους πόρους μας καθαρούς και το μόνο που χρειάζεται είναι τρία απλά συστατικά και μία οδοντόβουρτσα! Θα χρειαστείτε: καθαρή, αχρησιμοποίητη οδοντόβουρτσα 1 κ.γ οδοντόκρεμα 1 κ.γ μαγειρική σόδα λίγο ζεστό νερό! Το σώμα σου ξέρει πότε ο θάνατος είναι κοντά, και όλα ξεκινούν από τη μύτη!

Καθαρίστε το δέρμα σας. Αρχικά πλύνετε το πρόσωπο σας και μουλιάστε μία πετσέτα σε ζεστό νερό για να ζεστάνετε όλα τα σημεία του δέρματος στα οποία υπάρχουν σπυράκια. Αυτό θα ανοίξει τους πόρους. Φτιάξτε το μίγμα Ρίξτε τη σόδα, το νερό και την οδοντόκρεμα σε ένα μπολ και ανακατέψτε. . Βάλτε τη μάσκα Βάλτε αρκετό από το μίγμα σε όλα τα προβληματικά σημεία. Κάντε στο δέρμα Χρησιμοποιήστε μία οδοντόβουρτσα για να κάνετε μασάζ στους πόρους. Είναι πολύ σημαντικό να είναι καθαρή πριν την χρησιμοποιήσετε σ’αυτό το βήμα.

Ξεπλύνετε, Αφού τρίψετε καλά το πρόσωπό σας, αφήστε το για 1 λεπτό να ηρεμήσει. Τώρα, μπορείτε να το καθαρίσετε με μία πετσέτα, αλλά απαλά – το δέρμα θα είναι πολύ ευαίσθητο στο σημείο αυτό. Καθαρίστε Χρησιμοποιώντας λίγο ζεστό νερό, τελειώστε τον καθαρισμό των πόρων σας. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Το δέρμα σας ποτέ δεν ήταν τόσο καθαρό. Δείτε την διαδικασία αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί: Είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος που θα βοηθήσει όλους όσους έχουν λιπαρό δέρμα ή πρόβλημα με σπυράκια. Δοκιμάστε τον – η τσέπη και το πρόσωπό σας θα σας ευγνωμονούν! Εσείς θα τον δοκιμάσετε;

TAGS
 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share