Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αν σας φεύγουν αέρια σε δημόσιο χώρο και γίνεστε "ρόμπα"...φάτε σκόρδο!

Ο καλύτερος και πιο φυσικός τρόπος!

21 Δεκεμβρίου 2019 14:34
Αν σας φεύγουν αέρια σε δημόσιο χώρο και γίνεστε

Αν σας φεύγουν αέρια που δεν μπορείτε να ελέγξετε τότε υπάρχει τρόπος να βάλεις τέλος σε αυτή την άβολη στιγμή. Υπάρχουν σπιτικά γιατροσόφια που μπορείτε να ετοιμάσετε μόνοι σας για να μειώσετε τον κίνδυνο να αποβάλλετε αέρια, και είναι αποτελεσματικά. Ένα από αυτά, περιλαμβάνει το σκόρδο!

Πιθανόν να έχετε ήδη όλα όσα χρειάζεστε στο ντουλάπι της κουζίνας σας. Ο ένας αποτελεσματικός τρόπος για να απαλλαγείτε από τα αέρια είναι η κανέλα, και ο άλλος αυτός παρακάτω!

Το σκόρδο είναι ένα τρόφιμο που είναι πολύ ευεργετικό για την υγεία μας. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, μειώνει τα επίπεδα της χοληστερόλης και δρα ως φυσικό αντιβιοτικό. Επιπλέον, το σκόρδο διεγείρει τα γαστρικά οξέα και διευκολύνει την πέψη, η οποία βοηθά στην πρόληψη του μετεωρισμού. Μπορείτε να το καταναλώσετε σε οποιαδήποτε μορφή, αλλά αυτή η συνταγή με κύμινο είναι ιδανική για την πρόληψη των αερίων.

Ξεφλουδίστε τρεις σκελίδες σκόρδο και κόψτε τις στη μέση. Προσθέστε νερό, πιπέρι, κύμινο και το σκόρδο σε μια κατσαρόλα και ανάψτε τη φωτιά. Αφήστε το να βράσει για πέντε λεπτά και στη συνέχεια αφαιρέστε το από τη φωτιά και αφήστε το να σταθεί για πέντε λεπτά. Τώρα φιλτράρετε το και πιείτε το σε θερμοκρασία δωματίου τρεις φορές την ημέρα.

Αν πετάτε τις φύτρες από τα σκόρδα σταματήστε τώρα! Δείτε τα θαυματουργά οφέλη για την υγεία!

Αν πετάτε τις φύτρες από τα σκόρδα σταματήστε τώρα! Δείτε τα θαυματουργά οφέλη για την υγεία!

Φυτρωμένο σκόρδο Συμβουλές για την υγεία:

Δεν πρέπει να πετάμε το φυτρωμένο σκόρδο. Αυτό, διότι κρίνεται σημαντική τόσο η διατροφική αξία του, όσο και η φαρμακευτική δράση του. Το σκόρδο διακρίνεται για την αντιβακτηριακή, την αντιμυκητιακή και την αντιική δράση του.

Το σκόρδο βοηθά επίσης στη μείωση των επιπέδων της χοληστερόλης, της αρτηριακής πίεσης και των καρδιακών παθήσεων. Επιπλέον, ενισχύει το ανοσοποητικό σύστημα, καταπολεμά τον καρκίνο, επουλώνει τις πληγές από τα δαγκώματα των μη δηλητηριωδών φιδιών, ενώ θεραπεύει και τις λοιμώξεις.

Το σκόρδο περιέχει την αλισίνη, η οποία μειώνει τα επίπεδα του TNF-α, καταπολεμά τα τριγλυκερίδια, την ινσουλίνη, το ουρικό οξύ, καθώς και τη γλυκόζη στο αίμα. Επίσης, βελτιώνει την ευαισθησία στην ινσουλίνη σε διαβητικούς ασθενείς. Το φυτρωμένο σκόρδο είναι σημαντικό, διότι οι φύτρες του αυξάνουν τη συγκέντρωση φαινολικών συστατικών και έχουν αντιοξειδωτική δράση.

Σταματήστε να τρώτε δημητριακά με γάλα! Κινδυνεύετε από...

Είναι από τα πιο αγαπημένα και εύκολα πρωινά, και βραδινά. Τα δημητριακά με γάλα φαίνονται να είναι κάτι υγιεινό για πολλούς. Τι και αν σας λέγαμε ότι τόσα χρόνια κάνατε κακό στην υγεία σας;

Έχουμε ακούσει για πολλούς συνδυασμούς τροφίμων που μπορεί να βλάπτουν τον οργανισμό, όπως και τα μακαρόνια με κιμά, αλλά δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι τα δημητριακά με γάλα έχουν απαγορευτικό.

Οικονομικός και γρήγορος, αυτός ο συνδυασμός παρέχει υδατάνθρακες που θα προκαλέσουν γρήγορη απώλεια ενέργειας. Προσπαθήστε να αλλάξετε το γάλα με άσπρο γιαούρτι και προσθέστε μερικά καρύδια.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share