Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έβαζε μέλι στα καρύδια και τα έτρωγε κάθε μέρα - Λίγο καιρό μετά κατάλαβε τι εκπληκτικό συνέβη στο σώμα του!

Θα το κάνετε κι εσείς!

18 Δεκεμβρίου 2019 10:24
Έβαζε μέλι στα καρύδια και τα έτρωγε κάθε μέρα - Λίγο καιρό μετά κατάλαβε τι εκπληκτικό συνέβη στο σώμα του!

Έβαζε μέλι στα καρύδια και τα έτρωγε κάθε μέρα - Λίγο καιρό μετά κατάλαβε τι εκπληκτικό συνέβη στο σώμα του!

Τα καρύδια σε συνδυασμό με το μέλι αντιπροσωπεύουν ένα απίστευτο φυσικό φάρμακο, το οποίο δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε με τα ισχυρότερα φαρμακευτικά παρασκευάσματα.

Αυτός ο συνδυασμός εξασφαλίζει ότι το σώμα μας παίρνει όλες τις απαραίτητες βιταμίνες, μέταλλα, πρωτεΐνες, λίπη και υδατάνθρακες, μεταξύ άλλων ευεργετικών ουσιών.

Ποιοί είναι όμως οι βασικοί λόγοι που τα καρύδια με το μέλι είναι πολύτιμα για την υγεία μας;

  1. Αναιμία – Ετοιμάστε ένα μείγμα από 1/2 κιλό μέλι, 1/2 κιλό θρυμματισμένα καρύδια και τον χυμό ενός λεμονιού. Ανακατέψτε καλά και καταναλώστε 1 κουταλιά, 3 φορές τη μέρα. Τα καρύδια και το μέλι είναι ιδανικά για την αποκατάσταση των εξαντλημένων και αναιμικών ανθρώπων.

2. Πονοκέφαλοι – Το μείγμα μελιού και καρυδιών δεν είναι μόνο πεντανόστιμο, είναι επίσης αποδεδειγμένο ότι βοηθά σε θέματα πονοκεφάλων και αϋπνίας. Επίσης ένα ακόμα κόλπο για την αϋπνία είναι το τσάι με μπανάνα

3. Έλκος Στο Στομάχι – Προετοιμάστε γάλα από καρύδια με μέλι. Η διαδικασία είναι αρκετά απλή – Θα βάλετε 20 γρ. θρυμματισμένα καρύδια σε καυτό νερό, θα τα ανακατέψετε καλά και θα τα σουρώσετε. Στη συνέχεια, θα προσθέσετε στο νερό αυτό 2 κουταλιές μέλι και το γάλα σας είναι έτοιμο. Θα παίρνετε 2-3 κουταλιές, μισή ώρα πριν από κάθε γεύμα.

4. Ανικανότητα – Είναι μια συνταγή από τα παλιά χρόνια: Ανακατέψτε θρυμματισμένα καρύδια με ίση ποσότητα μελιού. Πάρτε 2 κουταλιές αυτού του μείγματος, 2-3 φορές τη μέρα, μισή ώρα μετά από τα γεύματα. Για το επιθυμητό αποτέλεσμα, η θεραπεία πρέπει να λαμβάνεται 20-30 μέρες.

5. Υψηλή Αρτηριακή Πίεση – Σε προβλήματα υψηλής αρτηριακής πίεσης, συνιστάται να καταναλώνετε ένα μείγμα 100 γρ. καρυδιών με ίση ποσότητα μελιού καθημερινά, για περίοδο 45 ημερών.

6. Υπέρταση & Ανεπάρκεια Σιδήρου – Θα πρέπει να καταναλώνετε ένα μείγμα από 100 γρ. καρύδια και ίση ποσότητα μελιού καθημερινά, για 45 μέρες. Ο συνδυασμός αυτός είναι επίσης εξαιρετικά αποτελεσματικός στη θεραπεία της ισχαιμίας. Μια κουταλιά μέλι μαζί με 3-4 καρύδια δεν είναι μόνο απολαυστική, αλλά και μια φυσική θεραπεία για πονοκεφάλους, αϋπνία και σκλήρυνση. Η ίδια ποσότητα είναι αρκετή για προστατευθούμε από την αύξηση της ακτινοβολίας, λέει ο διάσημος Αμερικανός γιατρός D.Gail.

Το θαυματουργό γιατροσόφι με μπανάνα και άλλα 2 υλικά που τα έχουμε σπίτι και εξαφανίζει τον βήχα

Αυτό είναι ένα θαυματουργό γιατροσόφι με μπανάνα και άλλα 2 υλικά που τα έχουμε σπίτι και εξαφανίζει τον βήχα

Η θεραπεία της χρόνιας βρογχίτιδας και του βήχα, αποτελεί μεγάλο πρόβλημα. Δεν είναι λίγες οι φορές που χορηγούμαστε φάρμακα, χωρίς να έχουμε το αποτέλεσμα που περιμέναμε. Η μπανάνα εκτός του ότι βοηθάει στον βήχα είναι και χρήσιμη στον ύπνο μας!

Παρακάτω, σας προτείνουμε μια φυσική θεραπεία καταπολέμησης του βήχα και της βρογχίτιδας, που δίνει απίστευτα αποτελέσματα.

Περιλαμβάνει μερικά από τα παλαιότερα και πιο ισχυρά συστατικά, που καταπραΰνουν το λαιμό και τους πνεύμονες. Υπόσχεται άμεση εξαφάνιση του βήχα και της βρογχίτιδας!

Το φάρμακο αυτό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από ενήλικες, όσο και από παιδιά. Τα συστατικά του έχουν πανίσχυρες ιδιότητες που καταπολεμούν βήχα, πονόλαιμο και στομαχικά προβλήματα.

Ακολουθεί η συνταγή:

Συστατικά:

400 ml βραστό νερό
2 ώριμες μπανάνες
2 κουταλιές της σούπας μέλι
Παρασκευή:

Αρχικά, καθαρίζετε τις μπανάνες και τις πολτοποιείτε με ένα ξύλινο πιρούνι ή κουτάλι. Καλό είναι να μη χρησιμοποιείτε μεταλλικά μαχαιροπήρουνα, διότι οι μπανάνες έχουν την τάση να μαυρίζουν όταν έρχονται σε επαφή με το μέταλλο.

Στη συνέχεια, τοποθετείτε τις μπανάνες σε μια κατσαρόλα και προσθέτετε το βραστό νερό. Αφήνετε το μείγμα στην άκρη για 30 λεπτά.

Τέλος, αφού το μίγμα έχει πια κρυώσει, προσθέτετε το μέλι. Είναι σημαντικό το μέλι να προστεθεί τελευταίο, έτσι ώστε να μην χαθούν οι σημαντικές του ιδιότητες.

Κατανάλωση:

Πιείτε 100 ml ροφήματος 4 φορές την ημέρα.
Κάθε πρωί, να παρασκευάζετε νέο ρόφημα.
Θα δείτε αποτελέσματα μετά από 5 μέρες κατανάλωσης.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share