Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σας φεύγουν αέρια καταλάθος μπροστά σε κόσμο; Φάτε κανέλα και...

Δεν θα το πιστεύετε!

14 Δεκεμβρίου 2019 12:49
Σας φεύγουν αέρια καταλάθος μπροστά σε κόσμο; Φάτε κανέλα και...

Σχεδόν όλοι έχουν έρθει σε αυτή την άβολη θέση! Είναι μια στιγμή που δεν μπορείς να αποφύγεις και όσο και ανακρατιέσαι, μπορείς εύκολα να ντροπιαστείς. Πόσο μάλλον, όταν είσαι σε δημόσιο χώρο και τα αέρια σου...μυρίζουν. Αντιμετώπισε αυτό το πρόβλημα με τον πιο απλό τρόπο, που είναι η κανέλα!

Η κανέλα βοηθάει σε πολλούς τομείς, και ενισχύει τον οργανισμό. Έχει μαγικές ικανότητες, και μπορείς μέχρι και να αλλάξεις την ζωή σου, χάνοντας πολλά κιλά χάρη σε αυτή. Οι ιδιότητες της, μειώνουν το πρήξιμο του στομαχιού, και βάζουν ένα τέλος στα "αέρια".

Οι αιτίες που το προκαλούν, ποικίλλουν, αλλά εξαρτάται κυρίως από το τι τρώμε: φασόλια, ρεβίθια, κουνουπίδι και αγκινάρες είναι μόνο μερικά παραδείγματα τροφών που προκαλούν αέρια. Άλλες αιτίες του μετεωρισμού μπορεί να είναι δυσανεξία στη λακτόζη, μερικά φάρμακα (όπως καθαρτικά) ή ακόμα και το στρες και το άγχος

Η κανέλα μειώνει το πρήξιμο του στομάχου, εμποδίζοντας έτσι το σχηματισμό αερίων. Είναι επίσης πολύ εύκολο να χωνευτεί: μπορείτε να προσθέσετε απλά λίγη κανέλα στο γάλα και να το πιείτε.

Θερμάνετε 250 ml γάλα σε μια κατσαρόλα μέχρι να βράσει. Όταν είναι αρκετά ζεστό, προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλα, ανακατέψτε και σβήστε τη φωτιά. Πιείτε αυτό το ρόφημα κάθε βράδυ πριν πάτε για ύπνο. Και αν προτιμάτε, μπορείτε να προσθέσετε λίγο μέλι για να γλυκάνει.

Κάνε το καλύτερο scrub χειλιών με κανέλα!

Eκτός από πολύτιμο μπαχάρι στην κουζίνα μας, η κανέλα μπορεί να γίνει και ένας από τους πρωταγωνιστές της beauty ρουτίνας μας, μπαίνοντας μέσα σε συνταγές ομορφιάς. Επίσης με την κανέλα μπορείς να αντιμετωπίσεις τον πονοκέφαλο και την κυτταρίτιδα!

Εμείς συγκεντρώσαμε το καλύτερο scrub χειλιών με κανέλα! Διαβάστε παρακάτω...
Scrub χειλιών
Θα χρειαστείς:

2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο

2 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη

1 κουταλάκι του γλυκού μέλι

1/4 κουταλάκι του γλυκού κανέλα

Η προετοιμασία θα γίνει σε χρόνο dt. Σε ένα μικρό βαζάκι ανακάτεψε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Άπλωσε στα χείλη σου κάνοντας απαλές κυκλικές κινήσεις για περίπου 30 δευτερόλεπτα και σκούπισε στο τέλος με μία βρεγμένη πετσέτα. Στη συνέχεια άπλωσε το lip balm.

Σπιτικό lip gloss για βελούδινα χείλη!


Αποκτήστε υπέροχα και μαλακά χείλη εκμεταλλευόμενη τα υλικά που απλόχερα μας χαρίζει η φύση. Δημιουργήστε λοιπόν ένα σπιτικό lip gloss που θα προσφέρει την ενυδάτωση που χρειάζονται τα χείλη σας τις κρύες μέρες του χειμώνα κι όχι μόνο!


Θα χρειαστείτε:

Λίγη μέντα, φράουλα ή βανίλια σε στερεή μορφή

1 κουταλάκι του γλυκού μέλι

2 κουταλιές της σούπας βαζελίνη

Glitter σε μορφή σκόνης (προαιρετικά)

Τρόπος παρασκευής:

Βάλτε σε ένα μπολάκι όλα τα υλικά και ανακατέψτε τα πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν. Στη συνέχεια, αποθηκεύστε το μείγμα σε ένα βαζάκι και χρησιμοποιήστε το όποτε εσείς επιθυμείτε.

Βάζει κανέλα σε γάλα και το ανακατεύει...Αυτό που φτιάχνει είναι μοναδικό!

Δοκιμάστε να ρίξετε κανέλα σε γάλα και να το ανακατέψετε. Αυτό το μείγμα που θα δημιουργηθεί σίγουρα δεν το είχατε σκεφτεί και είναι πολύ χρήσιμο και θρεπτικό!

Οι συνταγές που έχουν σαν συστατικό την κανέλα είναι πολλές, και όχι μόνο μαγειρικές. Η κανέλα βοηθάει την υγεία και τον οργανισμό. Δοκιμάστε το μείγμα με κανέλα μέλι και ελαιόλαδο σε 1 μπολ και δείτε το αποτέλεσμα. Άλλο ένα μείγμα. πολύ θρεπτικό είναι το γάλα με κανέλα και αμύγδαλα!

Το γάλα αμυγδάλου είναι ένα θρεπτικό φυτικό γάλα με πολλά οφέλη για την υγεία. Εδώ και αιώνες χρησιμοποιείται ως μια εναλλακτική επιλογή του ζωικού γάλακτος. Έχει απαλή κρεμώδες γεύση, χαμηλό σε θερμίδες και λίπαρα και είναι πλούσιο σε βιταμίνες και ασβέστιο.

Easy to Make Vanilla Cinnamon Almond Milk

Easy to make Vanilla Cinnamon Almond Milk. Collective Evolution Lifestyle Get more stories like this: http://go.collective-evolution.com/stay-aware/

Posted by Collective Evolution on Tuesday, March 8, 2016
 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share