Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020

Βάζει μπύρα στα μαλλιά της μετά το λούσιμο...Δεν φαντάζεστε τι συμβαίνει στη συνέχεια!

Θα τρέξετε να το κάνετε!

13 Δεκεμβρίου 2019 17:12
Βάζει μπύρα στα μαλλιά της μετά το λούσιμο...Δεν φαντάζεστε τι συμβαίνει στη συνέχεια!
Follow us on Google News

Τα μαλλιά μπορούμε να τα λούσουμε και με φυσικά προϊόντα, και το αποτέλεσμα είναι θαυματουργό τις περισσότερες φορές! Αν ονειρεύεστε ίσια μαλλιά σας έχουμε την πιο απλή λύση και περιλαμβάνει την μπύρα!

Τα μαλλιά πρέπει να τα φροντίζετε και αν μην τα "καίτε" με την ισιωτική και το πιστολάκι. Με αυτό το τρικ θα αντιμετωπίστε ένα από τα καθημερινά προβλήματα των γυναικών! Παρ'όλα αυτά σας βρήκαμε τον τρόπο για ίσια και παράλληλα υγιή μαλλιά!

Τι θα λέγατε να αποκτήσετε ίσια μαλλιά χωρίς κόπο και χωρίς να σπαταλήσετε ούτε χρόνο αλλά ούτε και χρήμα;

μπύρα στα μαλλιά

Εάν θέλετε να διατηρήσετε τα μαλλιά σας ίσια βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μπύρα. Όσο περίεργο και αν ακούγεται, κάνει θαύματα! Η μπύρα είναι πλούσια σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά που κρατούν τα μαλλιά δυνατά και λαμπερά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπύρα στο τελικό ξέβγαλμα μετά το λούσιμο.

Προσοχή! Αν κοιμάστε με βρεγμένα μαλλιά σταματήστε το αμέσως!

Πολλές γυναίκες επιλέγουν να κοιμούνται με βρεγμένα μαλλιά για να μην καταστρέφουν την τρίχα τους από την θερμότητα που έχει το πιστολάκι. Αυτό το λάθος το κάνουν και οι άντρες βέβαια, και πρέπει να το σταματήσετε αμέσως, αφού καταστρέφετε την υγεία σας!

Τα μαλλιά είναι υγεία και δύναμη, και πρέπει να τα φροντίζετε. Με αυτό το τρικ θα αντιμετωπίστε ένα από τα καθημερινά προβλήματα των γυναικών και θα αποκτήσετε όμορφα, λαμπερά και δυνατά μαλλιά. Γιατί όμως δεν πρέπει να κοιμάστε με βρεγμένα μαλλιά;

Μάλιστα, αυτό δεν είναι κάτι που συμβαίνει μόνο το καλοκαίρι, οπότε και τα μαλλιά μας είναι πιο συχνά βρεγμένα από τη θάλασσα ή από τα περισσότερα ντους που κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε τη ζέστη. Ακόμα και τον χειμώνα, που τα μαλλιά στεγνώνουν πιο δύσκολα μετά το λούσιμο, πολλοί άνθρωποι απλά τα τυλίγουν με μια πετσέτα και ξαπλώνουν για να κοιμηθούν.

Αν και αυτό δεν αποτελεί μεγάλο κίνδυνο, εντούτοις υπάρχουν τρεις συγκεκριμένοι λόγοι για τους οποίους είναι προτιμότερο να μην κοιμάστε ποτέ με βρεγμένα μαλλιά:

βρεγμένα μαλλιά

Πονοκέφαλος

Η θερμοκρασία του σώματός σας αυξάνεται κατά τη φάση ύπνου REM (βαθύς ύπνος). Το σώμα ζεσταίνεται και η υγρασία στο κεφάλι σας , το οποίο είναι τυλιγμένο σε μια πετσέτα, μπορεί να προκαλέσει σοβαρή κεφαλαλγία (πονοκέφαλος).

Βακτήρια

Τα μαξιλάρια είναι ιδανικές επιφάνειες για την ανάπτυξη βακτηριδίων, επειδή απορροφούν την υγρασία, τα νεκρά κύτταρα και τα φυσικά έλαια του δέρματος και των μαλλιών. Τα βρεγμένα μαλλιά ενυδατώνουν το μαξιλάρι σας, και έτσι δημιουργείται ένα ιδανικό μικρο-περιβάλλον για την ανάπτυξη βακτηρίων και κατ’ επέκταση πιθανών λοιμώξεων.

Τα εύθραυστα μαλλιά γίνονται επιρρεπή στο σπάσιμο της τρίχας

Οι τρίχες είναι ούτως ή άλλως εύκολο να σπάσουν. Το πρόβλημα γίνεται ακόμα χειρότερο, όταν είναι βρεγμένο. Αν ξαπλώνετε στο κρεβάτι με βρεγμένα μαλλιά, τότε σίγουρα κάνετε κακό τόσο στην εμφάνιση, όσο και στην υγεία σας.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share