Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θαυματουργό: Έβαλε στη καθημερινή της διατροφή μανιτάρια και άλλαξε όλη της η ζωή!

Δοκίμασε το!

12 Δεκεμβρίου 2019 23:35
Θαυματουργό: Έβαλε στη καθημερινή της διατροφή μανιτάρια και άλλαξε όλη της η ζωή!

Ένα περίεργο πράγμα με τις ρυτίδες: Δεν έχεις ούτε μία και κάποια στιγμή κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και έχεις δέκα. Πριν καν έρθεις αντιμέτωπος με τη ζαρωμένη σου όψη, ρίξε μια ματιά στη διατροφή σου. Κι όμως, με μια μικρή αλλαγή μπορείς να προλάβεις τα σημάδια του χρόνου.

Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια, καλό θα είναι να προσθέσουμε στο καθημερινό μας διαιτολόγιο μανιτάρια, τα οποία αποτελούν τις υψηλότερες πηγές από δύο αντιοξειδωτικά, την εργοθεϊνηίνη και τη γλουταθειόνη, που προστατεύουν από το οξειδωτικό στρες και τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες αποτελούν τις κύριες αιτίες εμφάνισης ρυτίδων. “Το σώμα διαθέτει μηχανισμούς για τον έλεγχο των περισσότερων ελεύθερων ριζών, αλλά τελικά αρκετές προκαλούν βλάβες, οι οποίες έχουν συσχετιστεί με πολλές από τις ασθένειες της γήρανσης, όπως ο καρκίνος, η στεφανιαία νόσος και η νόσος του Alzheimer.”, δήλωσε ο συγγραφέας της μελέτης, Robert Beelman.

Οι αντιγηραντικές ιδιότητες ποικίλουν ανάλογα με τα είδη των μανιταριών, αλλά τα πορτσίνι περιέχουν τη μεγαλύτερη ποσότητα αντιοξειδωτικών. Ποικιλίες που βρίσκουμε πιο εύκολα στα σούπερ μάρκετ, όπως τα λευκά μανιτάρια, περιέχουν μικρότερες ποσότητες, αλλά και πάλι συνεχίζουν να περιέχουν μεγαλύτερη από άλλες τροφές, ακόμα και όταν είναι μαγειρεμένα. Η απόδειξη; “Χώρες που έχουν περισσότερη εργοθεϊνηίνη στο διαιτολόγιό τους, όπως η Γαλλία και η Ιταλία, έχουν επίσης χαμηλότερα ποσοστά εμφάνισης νευροεκφυλιστικών ασθενειών, ενώ άτομα σε χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, τα οποία παρουσιάζουν χαμηλή κατανάλωση ερυθροθειονίνης, έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα εμφάνισης ασθενειών, όπως η νόσος του Πάρκινσον και του Αλτσχάιμερ “, δήλωσε ο Δρ. Beelman.

Μην νομίζεις όμως ότι για να απολαύσεις τα πλεονεκτήματά του μύκητα αυτού θα πρέπει να τρέφεσαι όλη μέρα με μανιτάρια!

Σε χυμό λεμονιού ρίχνει άλατι Ιμαλαΐων και το πίνει! Δεν φαντάζεστε τι θεραπεύει!

Βασανίζεστε από πονοκεφάλους και από ημικρανία; Ένας φυσικός τρόπος για να απαλλαγείτε από αυτό το πρόβλημα είναι να πιείτε λεμόνι με αλάτι. Με αυτό τον τρόπο γλιτώνετε από τα φάρμακα και τις χημικές ουσίες!

Ο χυμός λεμονιού, αν καταναλώνεται σε καθημερινή βάση, έχει πολλές θετικές επιδράσεις στον οργανισμό του κάθε ανθρώπου. Πέρα από τα οφέλη αυτά, θα δούμε πώς μπορείς να βάλεις τέλος στον πονοκέφαλο, χωρίς την κατανάλωση παυσίπονων.

Μερικά φάρμακα έχουν αποτέλεσμα, άλλα όχι τόσο, αλλά και στις δύο περιπτώσεις μπορεί να κάνουν κακό στην υγεία σας μακροπρόθεσμα. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτός δεν είναι ο μόνος τρόπος για να μειώσετε τον πόνο και την ταλαιπωρία.

Η φύση έχει την απάντηση στα πάντα και οι ημικρανίες δεν αποτελούν εξαίρεση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε μία πρέζα αυτού του μαγικού συστατικού σε ένα ποτήρι με νερό και λεμόνι, και ο πόνος θα εξαφανιστεί στη στιγμή. Το φυσικό φάρμακο που προτείνουμε είναι τόσο ισχυρό και εύκολο, που θα το κάνετε κάθε μέρα απολαμβάνοντας κάθε γουλιά.

Υλικά

1 φλυτζάνι νερό
Χυμός 1 λεμονιού
2 κ.σ. αλάτι Ιμαλαΐων
Αυτό το καταπληκτικό ρόφημα προσφέρει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το σώμα σας για να καταπολεμήσει την ημικρανία και τους πονοκεφάλους. Επιπλέον, ενυδατώνει και αποτοξινώνει το σώμα, κάνοντάς σας να αισθάνεστε καλύτερα συνολικά.

Έσταξε μια σταγόνα λεμονιού στο μάτι της! Μπορεί να ακούγεται ανατριχιαστικό αλλά θα θες να το κάνεις και εσύ!

Ακούγεται πολύ περίεργο και σίγουρα δεν πάει το μυαλό σας στο τι μπορεί να συμβεί με μια σταγόνα λεμονιού. Ναι και όμως, μπορεί να κάνει την διαφορά στην εμφάνιση σας, συγκεκριμένα στο χρώμα των ματιών σας!

Το λεμόνι επιδρά άμεσα στην υγεία. Το να πίνετε ένα ποτήρι ζεστό νερό με λεμόνι το πρωί είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για τον οργανισμό σας, αλλά σίγουρα δεν είχατε σκεφτεί ότι μπορεί να κάνει μια τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση σας. Το λέγαν οι παλιοί και έχει φτάσει ώς τα αυτιά μας...

Αν δεν είσαι ικανοποιημένος από το χρώμα των ματιών σου, μπορείς να το αλλάξεις. Είναι μια διαδικασία που απαιτεί σίγουρα χρόνο και δεν γίνεται από την μια μέρα στην άλλη. Μπορεί να "ανοίξεις" το χρώμα του ματιού σου, αλλά θέλει προσοχή στο πώς.

Δεδομένου ότι το λεμόνι περιέχει κιτρικό οξύ, η εφαρμογή χυμού λεμονιού απευθείας στα μάτια μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα, ερυθρότητα και γενικό ερεθισμό. Η επίδρασή του στο μάτι όταν εφαρμόζεται απευθείας είναι επικίνδυνη, οπότε είναι καλύτερα από το στόμα. Τι λέτε τελικά είναι μύθος ή αλήθεια;

Ρίχνει χυμό λεμονιού πάνω στα νύχια της και... λύνει ένα καθημερινό πρόβλημα των γυναικών!

Έχετε ξεμείνει από ασετόν και θέλετε να απαλλαχθείτε από το βερνίκι στα νύχια σας, που έχουν πλέον καταστραφεί; Σας έχουμε την καλύτερη λύση και είναι και πρακτική...Τρίψτε τα νύχια σας με χυμό λεμονιού!

Το λεμόνι έχει θεραπευτικές ικανότητες και τονώνει την υγεία. Αν πιείτε χυμό λεμονιού, για παράδειγμα, επί 2 βδομάδες θα δείτε τα θετικά οφέλη στον οργανισμό σας. Είναι ένας οικονομικός συνδυασμός από νερό και λεμόνι, που θα σας τονώσει και θα αντικαταστήσει τα συμπληρώματα διατροφής!

Με αυτόν τον τρόπο δεν θα σπαταλήσετε έξτρα χρήματα, αφού θα χρειαστείτε μόνο κάτι που όλοι έχουμε στο σπίτι μας.

Αναμείξτε χυμό λεμονιού με ξίδι και αφαιρέστε το παλιό βερνίκι, βουτώντας ένα βαμβάκι σε αυτό μείγμα. Αντικαθιστά τέλεια το ασετόν και θα σας λύσει σίγουρα τα χέρια!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share