Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020

Προσοχή: Μην ρίξεις ποτέ μαγειρική σόδα σ' αυτό το σημείο του σώματός σου!

Δώσε βάση!

12 Δεκεμβρίου 2019 06:30
Προσοχή: Μην ρίξεις ποτέ μαγειρική σόδα σ' αυτό το σημείο του σώματός σου!
Follow us on Google News

Επειδή εδώ πρώτα έχετε μάθει τα πάντα για την μαγειρική σόδα και τα θαύματα που κάνει σήμερα θα σας το πάμε λίγο ανάποδα!

Συγκεκριμένα όλες αυτές οι συνταγές και τα ξόρκια που έχουν περάσει από γιαγιά σε μαμά, είναι τώρα πια στις μέρες μας ξεπερασμένα, ωστόσο γι αυτό που είμαστε σίγουροι είναι ότι η μαγειρική σόδα είναι πολύ καλό φυσικό peeling για το πρόσωπο.

μαγειρική σόδα

Μην εφαρμόζεις εσωτερικά στην ευαίσθητη περιοχή σου (συγκεκριμένα αιδοίο), οτιδήποτε περιλαμβάνει σπιτικά υλικά, όπως για παράδειγμα η μαγειρική σόδα, καθώς αυτά δεν είναι αποστειρωμένα.

Ασφαλέστερα και αποτελεσματικότερα θα είναι σίγουρα τα σκευάσματα που θα βρεις στο φαρμακείο και προορίζονται γι’ αυτή τη χρήση.

Εκπληκτικό: Βάζει μαγειρική σόδα σε φράουλες και μετά το τρίβει στα δόντια της! Όταν δείτε τι συμβαίνει θα ψάχνετε φράουλες να το κάνετε κι εσείς!

Βάζει μαγειρική σόδα σε φράουλες και μετά το τρίβει στα δόντια της, το αποτέλεσμα πραγματικά θα σας ξετρελάνει!

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να λευκάνουμε τα δόντια μας. Αυτός ακούγεται αρκετά παράξενος αλλά στην πραγματικότητα έχει πολύ καλά αποτελέσματα και είναι απολύτως φυσικός: χρησιμοποιήστε φράουλες! Πράγματι, με τις φράουλες μπορείτε να φτιάξετε μία φυσική οδοντόκρεμα και μόνοι σας στο σπίτι.

Το μηλικό οξύ στις φράουλες είναι ένας φυσικός γαλακτωματοποιητής, ο οποίος βοηθάει να αφαιρέσουμε τα υπολείμματα τροφών και την πλάκα. Εκτός από αυτό, οι φράουλες περιέχουν φολικό οξύ, το οποίο ασπρίζει τα δόντια και αφαιρεί τους χρωματισμούς, ειδικά την κιτρινίλα. Ποιος να το περίμενε πως αυτό το φρούτο θα ήταν το κλειδί για ένα λαμπερό χαμόγελο!

Κάνει την ίδια δουλειά όπως το λευκαντικό για τα ρούχα. Φαίνεται πως μόνο και μόνο τρώγοντας μία φράουλα μετά το φαγητό, μπορεί να ξεκινήσει η διαδικασία της λεύκανσης στα δόντια. Ή μπορείτε να έχετε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα με αυτή την συνταγή για οδοντόκρεμα.

Βάζει μαγειρική σόδα σε φράουλες και μετά το τρίβει στα δόντια της

Θα χρειαστείτε:

2 με 3 φράουλες
½ κ.γ μαγειρική σόδα

Γιατί μαγειρική σόδα; Είναι ένα ήπιο καθαριστικό που καθαρίζει τους λεκέδες από τα δόντια. Αναμίξτε όλα τα συστατικά μαζί σε ένα μπολ, βουτήξτε μέσα την οδοντόβουρτσά σας και ξεκινήστε.

Αφού το κάνετε για μερικές εβδομάδες, θα παρατηρήσετε μεγάλη διαφορά: πολύ πιο λευκά δόντια! Πάντα να χρησιμοποιείτε οδοντικό νήμα αφού πλύνετε τα δόντια σας με την οδοντόκρεμα αυτή για να απομακρύνετε τους σπόρους από φράουλα που πιθανόν έχουν κολλήσει ανάμεσα στα δόντια ή τα ούλα.

Σημείωση: Αυτή η μέθοδος δεν αντικαθιστά το βούρτσισμα, απλά το συμπληρώνει πολύ όμορφα.

Εσείς θα το δοκιμάσετε;

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share