Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το σπιτικό σιρόπι που λιώνει 1 πόντο στομαχικού λίπους κάθε μέρα!

Κάνει θαύματα!

29 Νοεμβρίου 2019 12:46
Το σπιτικό σιρόπι που λιώνει 1 πόντο στομαχικού λίπους κάθε μέρα!

Η μείωση του στομαχικού λίπους μπορεί να γίνει πολύ δύσκολη υπόθεση, αλλά με αυτό το σιρόπι θα το καταφέρετε πολύ εύκολα. Στοχεύει στη μείωση λίπους της μέσης και την εξάλειψη της κατακράτησης υγρών από το σώμα.

Επιπλέον, ο συνδυασμός των συστατικών του βελτιώνει την όραση, την ακοή και τη μνήμη. Το καλύτερο είναι πως η προετοιμασία του είναι εξαιρετικά απλή.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Θα σωθείτε: Βρέθηκε το μπαχαρικό που εξαφανίζει το λίπος!

Υλικά

125 γρ. χρένο (horseradish)
4 λεμόνια (χυμός)
2 εκατοστά φρέσκια ρίζα τζίντζερ
3 κουταλιές της σούπας μέλι
2 κουταλιές της σούπας κανέλα σε σκόνη

Προετοιμασία

Βάζετε το χρένο (horseradish) και το τζίντζερ σε ένα μπλέντερ και αφού αναμιχθούν καλά, προσθέτετε τον χυμό λεμονιού και ανακατεύετε για 3 λεπτά.

Στη συνέχεια, προσθέστε την κανέλα και το μέλι και ανακατέψτε μέχρι το μείγμα να γίνει σαν σιρόπι.

Βάλτε το μείγμα σε ένα γυάλινο μπουκάλι και καταναλώστε 1 κουταλιά του γλυκού, 2 φορές την ημέρα, πριν από τα γεύματα ή πριν την άσκηση.

Να σας θυμίσουμε με την ευκαιρία: 2+1 συνταγές μαγειρικής σόδας για να κάψετε το περιττό λίπος στο σώμα σας σε χρόνο μηδέν

Μπορείτε να παίρνετε το σιρόπι για διάστημα 3 εβδομάδων και έπειτα να κάνετε ένα διάλειμμα για άλλες 3 εβδομάδες.

Γιατί είναι το χρένο (horseradish) ευεργετικό για την υγεία;
Το χρένο (horseradish) είναι ένα εποχιακό λαχανικό που σας βοηθά ενάντια στη γρίπη, τα αναπνευστικά προβλήματα, την αμυγδαλίτιδα ή τις λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος. Έχει θεραπεύσει πλήθος ασθενειών κατά τη διάρκεια των αιώνων και σχεδόν κάθε μέρος του χρένου φαίνεται να έχει κάποια φαρμακευτική αξία.

Το χρένο καθαρίζει το σώμα, αυξάνει τον μεταβολισμό, μειώνει την κόπωση και διεγείρει τη δημιουργία καλών βακτηρίων στο έντερο.

Αυτό το φυτό έχει πολύ μικρή ποσότητα λίπους και θερμίδων. Περιλαμβάνει διαιτητικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. Μεταξύ των μετάλλων που περιέχει είναι το νάτριο, το κάλιο, το μαγγάνιο, ο σίδηρος, ο χαλκός, ο ψευδάργυρος και το μαγνήσιο. Το χρένο έχει επίσης αντιφλεγμονώδεις, διουρητικές και ηρεμιστικές ιδιότητες.

Το φυσικό «λιποδιαλυτικό της γιαγιάς» με μέλι, κανέλα και λεμόνι!

Κάνει θαύματα! Έχεις δοκιμάσει το φυσικό "λιποδιαλυτικό της γιαγιάς" με μέλι, κανέλα και λεμόνι; Θα ξετρελαθείτε!

Στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλά λιποδιαλυτικά προϊόντα που υπόσχονται απώλεια λίπους και κιλών.

Εάν θέλετε να αδυνατίσετε με πιο φυσικό και οικονομικό τρόπο, δοκιμάστε το γευστικό ρόφημα από μέλι, κανέλα και λεμόνι, που αποτελείται από 3 ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά της φύσης. Σίγουρα θα σας θυμίσει παλιές καλές αναμνήσεις. Τη γεύση αυτή τη θυμόμαστε από τη γιαγιά.

Το μέλι περιέχει βιταμίνες, μέταλλα, βελτιώνει τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος και βοηθά στη διάλυση και αποβολή του περιττού λίπους από τον οργανισμό.

Η κανέλα ενεργοποιεί τον μεταβολισμό, την καύση περισσότερων θερμίδων και μειώνει το πρήξιμο της κοιλιάς. Τέλος, το λεμόνι έχει ισχυρή αντιοξειδωτική και λιποδιαλυτική δράση.

Έπινε λεμόνι με κανέλα για 1 μήνα! Το αποτέλεσμα; Δεν υπάρχει!

Πώς θα το φτιάξετε:

Για την παρασκευή του ροφήματος θα χρειαστείτε:

1 κουταλάκι του γλυκού μέλι (βιολογικό κατά προτίμηση), λίγο χυμό φρέσκου λεμονιού, κανέλα σε σκόνη στη μύτη του κουταλιού

1 ποτήρι βραστό νερό

Διαλύστε την κανέλα στο ζεστό νερό και περιμένετε λίγο μέχρι να κρυώσει. Στη συνέχεια προσθέστε το μέλι και το λεμόνι και ανακατέψτε καλά.

Για καλύτερα αποτελέσματα, πίνετε ένα ποτήρι πριν το πρωινό σας γεύμα για να αυξήσετε τις καύσεις του οργανισμού κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share