Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έτριβε ένα κρεμμύδι στο κάτω μέρος του μορίου του 2 φορές την ημέρα...Δείτε τι συνέβη!

Θα τρέξετε να το κάνετε!

27 Νοεμβρίου 2019 08:15
Έτριβε ένα κρεμμύδι στο κάτω μέρος του μορίου του 2 φορές την ημέρα...Δείτε τι συνέβη!

Τα κρεμμύδια έχουν πολλές θεραπευτικές ικανότητες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε άλλους τομείς, πέρα από την μαγειρική. Αποτελεί μια φυσική θεραπεία το κρεμμύδι και μπορεί ακόμα να αντιμετωπίσει τον εμετό, ενώ παράλληλα είναι ένα γενικό αντιβιοτικό το οποίο βελτιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και δυναμώνει την υγεία!

Δείτε επίσης: Γερασμένο δέρμα με σημάδια; Τι πρέπει να κάνετε για να τα εξαφανίσετε;

Αυτές είναι κάποιες από τις μαγεικές του θεραπευτικές ικανότητες!

Για το δέρμα:

1.Πανάδες

Οι υπερμελαγχρώσεις που εμφανίζονται στο δέρμα, κυρίως στο πρόσωπο, το λαιμό και τα χέρια είναι γνωστές και ως πανάδες ή μέλασμα. Εάν πάσχετε από μέλασμα, μπορείτε να ελέγξετε αυτό το πρόβλημα. Πάρτε δύο κουταλάκια του γλυκού χυμό κρεμμυδιού και προσθέστε 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού και ανακατέψτε καλά. Τώρα πλύνετε την περιοχή σωστά και εφαρμόστε αυτό το μείγμα με τη βοήθεια μιας μπατονέτας. Προσοχή στα μάτια σας, κατά την εφαρμογή αυτού του μείγματος στο πρόσωπο σας. Αφήστε το για 20 λεπτά και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

2. Τόνωση του δέρματος

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χυμό κρεμμυδιού ως τονωτικό δέρματος. Πάρτε 1 κουταλιά της σούπας χυμό κρεμμυδιού, 1 κουταλιά της σούπας χυμό καρότου, 1 κρόκο αυγού, 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και ένα κουταλάκι ροδόνερο. Τώρα ανακατέψτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ. Τώρα πλύνετε το πρόσωπό σας με χλιαρό νερό και εφαρμόστε αυτή τη λοσιόν με μια μπατονέτα. Αφήστε τη να δράσει για 20 λεπτά και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Ακολουθήστε αυτό το tip τουλάχιστον 3 ημέρες την εβδομάδα. Αυτό είναι ένα πολύ ωραίο τονωτικό δέρματος. Θα κάνει το δέρμα σας πιο λαμπερό από ποτέ!

3.) Αφαίρεση κρεατοελιών

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το χυμό κρεμμυδιού για να αφαιρέσετε τις κρεατοελιές. Αν θέλετε να αφαιρέσετε κρεατοελιές, τοποθετήστε φρέσκο χυμό κρεμμυδιού σε μια κρεατοελιά με μια μπατονέτα. Αφήστε το να δράσει για 30 λεπτά και ξεπλύνετε. Επαναλάβετε το ελάχιστο τρεις φορές την ημέρα. Οι κρεατοελιές σας θα έχουν αφαιρεθεί μέσα σε λίγες εβδομάδες. Εκτός από το κρεμμύδι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το σκόρδο για τη φροντίδα του δέρματος σας στο σπίτι. Δίαιτα πατάτας: Η δίαιτα των 3 ημερών με την οποία θα χάσετε 3-5 κιλά άμεσα!

4.) Ακμή

Εάν αναμείξετε χυμό κρεμμυδιού με μέλι ή ελαιόλαδο θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα με την ακμή!

Για τα μαλλιά:

1.) Κάνει τα μαλλιά σας πιο πυκνά

Μπορείτε να βελτιώσετε το πάχος των τριχών εάν ξεπλύνετε τα μαλλιά σας με χυμό κρεμμυδιού. Η κατανάλωση κρεμμυδιών βοηθά επίσης στη βελτίωση του πάχους της τρίχας και προλαμβάνει την τριχόπτωση.

2.) Προστατεύει από την Τριχόπτωση

Τα κρεμμύδια έχουν χρησιμοποιηθεί για εκατοντάδες χρόνια τόσο για την ανάπτυξη των μαλλιών όσο και για το γκριζάρισμα. Υπάρχουν κάποια θρεπτικά συστατικά και φυτο-χημικές ουσίες στα κρεμμύδια που βοηθούν την ώθηση του τριχωτού της κεφαλής και των ριζών των μαλλιών. Η καταλάση στα κρεμμύδια βοηθά στην καταπολέμηση του γκριζαρίσματος, ενώ το θείο στα κρεμμύδια βοηθά την ανάπτυξη των μαλλιών.

3.) Θεραπεύει λοιμώξεις στο τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά

Τα κρεμμύδια όχι μόνο παρέχουν τις θρεπτικές ουσίες για την πρόληψη του σπασίματος των μαλλιών αλλά βοηθούν και την προώθηση της ανάπτυξης των μαλλιών, αλλά ο χυμός είναι επίσης αντιβακτηριακός, αντιμυκητιακός και αντιμικροβιακός. Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιώντας το χυμό ως ξέβγαλμα συχνά αυτό μπορεί να συμβάλει στη θανάτωση ή την πρόληψη των μυκήτων και των βακτηριακών λοιμώξεων που μπορούν να επηρεάσουν την ανάπτυξη των μαλλιών ή προκαλέσουν πιτυρίδα. Έπινε λεμόνι με κανέλα για 1 μήνα! Το αποτέλεσμα; Δεν υπάρχει!

Πήρε την βραστή πατάτα και την έβαλε στο δέρμα της. Το αποτέλεσμα; Θα σας σοκάρει!

Γνωρίζετε τι θα συμβεί εάν βάλετε μια βραστή πατάτα πάνω στο δέρμα σας; Το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr θα σας παρουσιάσει μια απλή θεραπεία λεύκανσης δέρματος που έχει ως βάση τις πατάτες που θα βελτιώσει σημαντικά την επιδερμίδα σας.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Βάλτε μια πατάτα στα μάτια σας! Μετά την πρώτη φορά θα θέλετε να το κάνετε συνέχεια!

Δείτε πώς να την προετοιμάσετε:

Συστατικά

Γιαούρτι
Λεμόνι
Μέλι
Πατάτες

Οι βραστές πατάτες είναι πλούσιες σε βιταμίνη C, η οποία θα τονώσει την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα σας, ενώ το γιαούρτι και το μέλι κάνουν το δέρμα σας πιο λαμπερό

Εκτέλεση

Πλένετε και βράζετε την πατάτα, στη συνέχεια ξεφλουδίστε τη και πολτοποιήστε την καλά. Τώρα, προσθέστε γιαούρτι μέσα στη πολτοποιημένη πατάτα και ανακατέψτε μέχρι να πάρετε μια πάστα. Στη συνέχεια, προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι και μερικές σταγόνες χυμό λεμονιού επίσης.

Τώρα, εφαρμόστε την πάστα που δημιουργήσατε στο δέρμα σας και αφήστε τη να δράσει για 5 λεπτά, και στη συνέχεια ξεπλύνετε με κρύο νερό.

Η θεραπεία αυτή λειτουργεί χάρη στις εκπληκτικές ιδιότητες όλων των συστατικών. Οι βραστές πατάτες είναι πλούσιες σε βιταμίνη C, η οποία θα τονώσει την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα σας, ενώ το γιαούρτι και το μέλι κάνουν το δέρμα σας πιο λαμπερό.

Για καλύτερα αποτελέσματα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη θεραπεία αυτή δύο φορές την εβδομάδα.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share