Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βάζει ένα κουταλάκι μαγειρική σόδα κάτω από την γλώσσα! Λίγα λεπτά μετά...

Θα τρέξετε να το κάνετε!

25 Νοεμβρίου 2019 06:31
Βάζει ένα κουταλάκι μαγειρική σόδα κάτω από την γλώσσα! Λίγα λεπτά μετά...

Ότι η μαγειρική σόδα είναι φάρμακο το γνωρίζατε! Τι θα συμβεί όμως αν βάλετε ένα κουταλάκι κάτω από την γλώσσα σας; Διαβάστε αναλυτικά

Οι πέτρες στους νεφρούς είναι σκληρά, μεταλλικά κατάλοιπα και συνήθως πονάνε. Οι πέτρες αυτές δεν προκαλούνται από μία και μοναδική αιτία.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες όπως η κληρονομικότητα, η παχυσαρκία ή η αφυδάτωση που επηρεάζουν κατά πολύ.

Θαυματουργό: Χρησιμοποίησε μόνο σόδα, ξύδι και νερό! Του έσωσε τη ζωή!

Παρόλο που ίσως είναι δύσκολη η ανίχνευση των αιτιών τους, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν ορισμένες φυσικές θεραπείες που μπορείτε να δοκιμάσετε για να συμβάλετε στη θεραπεία των νεφρών σας, χρησιμοποιώντας απλά, χειροποίητα υλικά.

Όταν οι νεφροί δεν λειτουργούν σωστά

Η επίσημη ονομασία της μαγειρικής σόδας είναι διττανθρακικό νάτριο. Το διττανθρακικό νάτριο παράγεται στον οργανισμό με φυσικό τρόπο και είναι απαραίτητο για τη σωστή του λειτουργία. Ωστόσο, σε κάποιους ανθρώπους, οι νεφροί αδυνατούν από μόνοι τους να διατηρήσουν το απαιτούμενο επίπεδο του διττανθρακικού νατρίου. Όταν συμβαίνει αυτό, το αίμα γίνεται πολύ όξινο και επηρεάζεται η υγεία σας!

Πώς βοηθάει η μαγειρική σόδα;

Η μαγειρική σόδα μπορεί να επιβραδύνει την εξέλιξη των νεφροπαθειών όταν συνδυάζεται με ένα σωστό πλάνο θεραπείας και έτσι, η διάλυση των πετρών γίνεται πιο αποτελεσματική. Αυτό συμβαίνει επειδή, όταν καταναλώνεται από το στόμα, το διττανθρακικό νάτριο κυκλοφορεί στον οργανισμό μέσω του αίματος. Ακόμη και εάν οι νεφροί αδυνατούν να διατηρήσουν το επίπεδο του νατρίου, ο οργανισμός το λαμβάνει μέσω της μαγειρικής σόδας. Αρχίστε, διαλύοντας μισό κουταλάκι του γλυκού σόδας κάτω από τη γλώσσα σας. Την επόμενη μέρα, αναμείξτε 1,5 λίτρο (ή απλώς πάνω από 6 φλιτζάνια) νερού με ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρικής σόδας και μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι. Πίνετε αυτό το μείγμα καθημερινά.

Πήρε μαγειρική σόδα, λεμόνι και τα άπλωσε στο πρόσωπό της! Αυτό ήταν το τελικό αποτέλεσμα!

Άλλες θεραπείες

Η σόδα είναι μόνο μία από τις επιλογές σας. Στις εναλλακτικές λύσεις περιλαμβάνονται και οι εξής:

– Ρίζα πικραλίδας. Η ρίζα πικραλίδας καθαρίζει τους νεφρούς και ενισχύει τη σωστή λειτουργία τους.

– Κόκκινα φασόλια. Τα κόκκινα φασόλια συμβάλουν στην καταπράυνση του πόνου που προκαλείται από τις πέτρες. Βράστε τα και καταναλώστε τα υγρά τους μέσα στην ημέρα.

–Χυμός ροδιού. Οι καυστικές ιδιότητες του ροδιού ίσως είναι ο λόγος που το καθιστούν αποτελεσματικό στη θεραπεία των νεφρών.

– Μαγνήσιο. Το μαγνήσιο συμβάλει στη συρρίκνωση των πετρών στους νεφρούς.

Η μαγειρική σόδα συμβάλει στην υγεία των νεφρών. Μιλήστε στο γιατρό σας για τη διαταραχή σας.

Απίστευτο: Βούτηξε ένα ταμπόν μέσα σε ένα ποτήρι βότκα και... Ο λόγος θα σας σοκάρει!

Μια νέα τάση κυκλοφορεί στους κύκλους κυρίως των εφήβων οι οποίοι βουτάνε ταμπόν μέσα σε βότκα με απώτερο σκοπό να μεθύσουν λίγο πιο γρήγορα ή να μην γίνουν αντιληπτοί απ' τους γονείς τους.

Κι όμως η ροζέ βότκα είναι γεγονός! Φρουτώδης και...μεθυστική! (Photo)

Έτσι ώστε να μην μυρίζουν αλκοόλ, οι έφηβοι προσπαθούν να βρουν νέους τρόπους να μεθάνε. Η τελευταία και πιο τρομακτική μέθοδος συμβαίνει στις ΗΠΑ και είναι πολύ επικίνδυνο για τα κορίτσια.
Αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τους κινδύνους, έτσι ώστε να μπορούμε να τους εξηγήσουμε όταν χρειαστεί.

Τι κάνουν; Βουτάνε ταμπόν σε βότκα και τα βάζουν στους κόλπους τους! Όταν το υλικό αυτό έρχεται σε επαφή με το εσωτερικό του κόλπου, το υγρό μεταφέρεται κατευθείαν στο αίμα – χωρίς να περάσει από το στομάχι.

Έτσι νομίζουν ότι μπορούν να μεθύσουν μυστικά και πιο γρήγορα. Ταυτόχρονα πείθουν τους άλλους ότι δεν μυρίζουν αλκοόλ, οπότε δεν έχουν πιει.

Αλλά γι’αυτό είναι και τόσο επικίνδυνο! Γιατί έτσι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι έχουν πιει πάρα πολύ. Και επειδή δεν περνάει από το στομάχι, δεν γίνεται να φύγει με τον εμετό – ένας από τους αμυντικούς μηχανισμούς του σώματος ενάντια στον δηλητηριασμό από αλκοόλ.

Ένας άλλος κίνδυνος είναι ότι μπορεί να ερεθιστεί ο κόλπος, γιατί η περιοχή είναι πολύ ευαίσθητη σε εξωτερικούς παράγοντες. Ένα έγκαυμα είναι το λιγότερο που μπορεί να πάθει μια κοπέλα. 4

Το ίδιο πράγμα προσπαθούν και οι άντρες, βάζοντας τέτοια ταμπόν στους πpωκτούς τους. Οι γιατροί προειδοποιούν τους γονείς και τους έφηβους για τους κινδύνους αυτής της πρακτικής. Σε περίπτωση που κάποιος λιποθυμήσει πρέπει να μεταφερθεί αμέσως στο νοσοκομείο γιατί κινδυνεύει η ζωή του.

Το μόνο που καταφέρνει κανείς με αυτό είναι να παρακάμψει τον μόνο μηχανισμό που μπορεί να μας σώσει, το στομάχι.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share