Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πήρε μαγειρική σόδα, λεμόνι και τα άπλωσε στο πρόσωπό της! Αυτό ήταν το τελικό αποτέλεσμα!

Απίστευτο αποτέλεσμα! Θα τρέξεις να το κάνεις και εσύ

22 Νοεμβρίου 2019 06:58
Πήρε μαγειρική σόδα, λεμόνι και τα άπλωσε στο πρόσωπό της! Αυτό ήταν το τελικό αποτέλεσμα!

Γνωρίζετε πως η μαγειρική σόδα κάνει θαύματα; Σωστά! Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι θα συμβεί στο πρόσωπό μας αν την βάλετε μαζί με λεμόνι;

Για να δούμε τι μας προτείνει μια αναγνώστρια: Πήρα το χυμό από ένα λεμόνι και τον άπλωσα σε καθαρό πρόσωπο. Στη συνέχεια έβαλα μαγειρική σόδα, μέσα στις στημένες λεμονόκουπες και έκανα ελαφριά απολέπιση, κάνοντας απαλό μασάζ και κυκλικές κινήσεις. Μόλις ξέπλυνα το πρόσωπό μου με χλιαρό νερό, παρατήρησα ότι έδειχνε πιο καθαρό, πιο λαμπερό. Η υφή του ήταν πιο απαλή, ενώ ένιωθα και εγώ η ίδια πιο όμορφα με το πρόσωπό μου.

Είναι σημαντικό να σας πω ότι τη συγκεκριμένη συνταγή την έκανα βράδυ και το ίδιο θα πρέπει να κάνετε κι εσείς, καθώς μετά το λεμόνι πρέπει να αποφεύγετε την έκθεσή σας στον ήλιο.

Πήρε τη μαγειρική σόδα και την έβαλε στις μασχάλες. Έπειτα ξεπλύθηκε και κατάλαβε ότι...

Επίσης στη συνέχεια εφάρμοσα κανονικά το serum και την ενυδατική μου. Το πρωί, όταν ξύπνησα η επιδερμίδα μου ήταν εμφανώς πιο λαμπερή, ενώ έδειχνε σα να είχα κάνει ένα σχολαστικό peeling, από ειδικό.

Τέλος θα πρέπει να αναφέρω ότι η συγκεκριμένη συνταγή πρέπει να αποφεύγετε από όσες έχουν ευαίσθητη επιδερμίδα, ακμή ή αλλεργία σε κάποιο από τα δύο συστατικά.

Όταν δοκιμάζετε DIY συνταγές, σε οποιοδήποτε ανεπιθύμητο σύμπτωμα θα πρέπει να πλένετε καλά το πρόσωπό σας και αν επιμένει ή είναι έντονο θα πρέπει να επικοινωνείτε με το δερματολόγο σας.

Έριξε μαγειρική σόδα στο πάπλωμα και το έβαλε στο πλυντήριο. Έπειτα κατάλαβε ότι...

Τι θα συμβεί αν ρίξετε μαγειρική σόδα στο πάπλωμα και μετά το βάλετε στο πλυντήριο; Το αποτέλεσμα θα σας ξετρελάνει!

Η μαγειρική σόδα έχει "αποδείξει" πως μπορεί να κάνει τα πάντα. Με την ευκαιρία διαβάστε: Πήρε ένα μπολ, έριξε μαγειρική σόδα και το έβαλε στο ψυγείο. Μετά το έβγαλε και συνέβη το απίστευτο...

Σε περίπτωση λοιπόν, που θέλετε να πλύνετε τα παπλώματά σας πριν τα στρώσετε, βάλτε μαγειρική σόδα και τα αποτελέσματα θα σας εντυπωσιάσουν.

Συγκεκριμένα, βάλτε από το προηγούμενο βράδυ το πάπλωμά σας σε μια λεκάνη την οποία έχετε γεμίσει με κρύο νερό. Αφήστε τα εκεί.

Την επόμενη μέρα βάλτε τα κανονικά στο πλυντήριο και πλύντε τα στους 30 βαθμούς Κελσίου με μαγειρική σόδα. Μπορείτε να βάλετε αντί για απορρυπαντικό 1 φλ. μαγειρική σόδα.

Η σόδα θα βοηθήσει να απομακρυνθούν καλύτερα τα χημικά που έχουν χρησιμοποιηθεί ώστε να παραμένουν πεντακάθαρα.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share