Κυριακή, 18 Απριλίου 2021

Παίρνει μια σκελίδα σκόρδο, την βάζει στο αυτί και περιμένει 30 λεπτά! Το αποτέλεσμα θα σας λυτρώσει!

Τρομερό!

20 Νοεμβρίου 2019 19:10
Παίρνει μια σκελίδα σκόρδο, την βάζει στο αυτί και περιμένει 30 λεπτά! Το αποτέλεσμα θα σας λυτρώσει!

Έχετε έντονους πόνους στο αυτί; Τότε λίγο σκόρδο θα σας λυτρώσει! Πως ακριβώς; Διαβάστε παρακάτω στο Athensmagazine.gr!

Το σκόρδο είναι ένας πραγματικός πρωταθλητής μεταξύ των υγιεινών προϊόντων. Είναι απαραίτητο για την πρόληψη του κρυολογήματος και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Το σκόρδο έχει αντιβακτηριακές και αντιικές ιδιότητες, βοηθά στη μείωση του οιδήματος και την ανακούφιση του πόνου. Το θαυματουργό γιατροσόφι με σκόρδο που αν το πιείτε θα ζήσετε 100 χρόνια!

Για την εξάλειψη του πόνου στο αυτί το σκόρδο είναι το καλύτερο οποιοδήποτε φάρμακο. Περιλαμβάνει ενώσεις οι οποίες διαπερνούν το δέρμα και απορροφώνται μέσα στο εσωτερικό του αυτιού παρέχοντας αντιφλεγμονώδη δράση.

Το σκόρδο για τον πόνο στο αυτί.

Σκόρδο στο αυτί

Είναι αρκετή για να συντρίψει τον πόνο μια σκελίδα σκόρδο , τυλίξτε την με ένα μαλακό πανί και τοποθετήστε την στο αυτί για 30 λεπτά. Η διαδικασία αυτή ανακουφίζει από τον πόνο και βοηθά στην επούλωση. Μην τοποθετείτε το σκόρδο πολύ βαθιά μέσα στο αυτί. Μην χρησιμοποιείτε πολύ μικρό κομμάτι σκόρδου. Ετοιμαστείτε για μια μυρωδιά σκόρδου μετά από μια τέτοια διαδικασία.

Το σκόρδο έχει μια συγκεκριμένη οσμή που οφείλεται στο allicin, μία χημική ένωση που παράγεται όταν το σκόρδο καταστραφεί η στην ακεραιότητα των κυττάρων. Η Allicin είναι ένα φυσικό αντιβιοτικό για το οποίο εκτιμούμε τόσο πολύ το σκόρδο.

Η Allicin είναι μια ισχυρή ουσία, έτσι ώστε να φροντίσει το δέρμα σας από εγκαύματα (είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα κομμάτι ύφασμα επειδή θα έρθει επαφή με το δέρμα το σκόρδο).

Οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι το σκόρδο είναι η θεραπεία για όλες τις ασθένειες.

Πήρε σκόρδο και το κόλλησε πάνω σε τραυμαπλάστ - Αυτό που συμβαίνει μετά δεν το έχετε δει ποτέ!

Πήρε σκόρδο και το κόλλησε πάνω σε τραυμαπλάστ! Αυτό που συμβαίνει μετά δεν το έχετε δει ποτέ!

Έχετε ακούσει ποτέ για τα οφέλη της τοποθέτησης κρεμμύδιου στα πόδια σας ή μελιού στο στήθος σας; Αυτά, πιστεύεται οτι βοηθούν στη θεραπεία του κρυολογήματος. Υπάρχουν πολλές φυσικές θεραπείες, οι οποίες λειτουργούν όχι μόνο εσωτερικά αλλά και εξωτερικά για τη θεραπεία προβλημάτων υγείας. Ένα από τα πιο ισχυρά αντιβιοτικό της φύσης λοιπόν είναι το σκόρδο! Βάζει σκελίδες από σκόρδο σε βρασμένο νερό και το εισπνέει. Στη συνέχεια...

Ως αποτέλεσμα των εξαιρετικών αντιβιοτικών, αντιικών και αντιμυκητιακών ιδιοτήτων του, το σκόρδο χρησιμοποιείται παραδοσιακά για τη θεραπεία της ακμής, της γρίπης, για τα πόδια των αθλητών, και για τη δερματοφυτία. Εάν λαμβάνεται από το στόμα, το σκόρδο βοηθά πραγματικά στη τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος, διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα, προστατεύει από τη φθορά των ακτινών UVB και βοηθά στη θεραπεία του καρκίνου. Εάν εφαρμόζεται τοπικά, το σκόρδο είναι σε θέση να αντιμετωπίζει ιούς και μύκητες, τη ψωρίαση, τους δερματικούς κάλους, την αλωπεκία και τη λεϊσμανίαση. Eπίσης, προάγει την επούλωση των πληγών, αλλά και προλαμβάνει τη γήρανση του δέρματος.

Εάν λαμβάνεται από το στόμα, το σκόρδο βοηθά πραγματικά στη τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος, διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα, προστατεύει από τη φθορά των ακτινών UVB και βοηθά στη θεραπεία του καρκίνου.
Υπάρχουν δύο μελέτες που έχουν δείξει οτι η τοπική χρήση σκόρδου είναι 100% αποτελεσματική στην θεραπεία κονδυλωμάτων. Σε αντίθεση με τις άλλες θεραπείες κονδυλωμάτων, το σκόρδο δεν προκαλεί επιβλαβείς παρενέργειες.

undefined

Πρώτα απ ‘όλα, θα πρέπει να τρίψετε το σκόρδο σε ένα μικρό μέρος του δέρματος για να δείτε αν το δέρμα σας είναι ευαίσθητο σε αυτό. Δείτε επίσης: Έβαλε Vicks πάνω σε μια σκελίδα σκόρδο! Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό όταν μάθετε το γιατί!

– Πληγή ή εξάνθημα

Για τοπική χρήση σπάστε ένα οργανικό βολβό σκόρδου και τοποθετήστε το απευθείας στην πληγή ή στο εξάνθημα και καλύψτε το με ένα χανζαπλαστ ή μια γάζα ή και μια ιατρική ταινία.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να το αφαιρέσετε το αφαιρέσετε όταν κάνετε ντουζ, και να στεγνώσετε την περιοχή πριν από την εφαρμογή μερικών επιδέσμων σκόρδου. Αυτό πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε μέρα μέσα σε μια περίοδο 2 εβδομάδων μέχρι η πληγή σας είναι να επουλωθεί εντελώς.

– Ψωρίαση ή έκζεμα

Απλά εμποτίστε μερικές φρέσκες σκελίδες σκόρδου με ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας για 24-48 ώρες για τη θεραπεία της ψωρίασης ή του εκζέματος. Επιπλέον, συνιστάται να εφαρμόσετε το λάδι στο δέρμα σας και να καλύψετε την περιοχή με ένα χανζαπλαστ ή με μια γάζα.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share