Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τι σημαίνουν οι γραμμές στην οδοντόκρεμα; Μόλις μάθεις θα μείνεις άφωνος!

Δεν είχαμε ιδέα!

20 Νοεμβρίου 2019 08:25
Τι σημαίνουν οι γραμμές στην οδοντόκρεμα; Μόλις μάθεις θα μείνεις άφωνος!

Εσύ ήξερες τι σημαίνουν οι γραμμές στην οδοντόκρεμα; Μόλις διαβάσεις θα μείνεις άφωνος. Πολλοί αγοράζουμε την οδοντόκρεμα διαβάζοντας τα γράμματα της συσκευασίας...

Με την ευκαιρία διαβάστε: Eπικίνδυνη η οδοντόκρεμα για την υγεία!

Στο κάτω μέρος του σωληναρίου υπάρχουν κάτι χρωματιστές γραμμές. Αυτά τα χρώματα συμβολίζουν τα εξής:

- Κόκκινο χρώμα: Φυτική με προσθήκη χημικής σύνθεσης.
- Μαύρο χρώμα: Μόνο χημική σύνθεση
- Πράσινο χρώμα: Φυτική

Έπεσε οδοντόκρεμα στη μπλούζα σας; Σας έχουμε τη λύση!

Ένας από τους πιο συνηθισμένους λεκέδες είναι ο λεκές από οδοντόκρεμα και μάλιστα συνήθως συμβαίνει τη στιγμή που βιαζόμαστε πολύ να τον απομακρύνουμε.

Δείτε περισσότερα: Πως θα εξαφανίσεις τους κίτρινους λεκέδες από τα άσπρα ρούχα;

Δεν είναι μάλιστα ένας απλός λεκές που φεύγει απλώς με λίγο νερό αλλά θέλει λίγο περισσότερο κόπο. Αν βρεθείτε σε μια τέτοια δύσκολη θέση, τότε θα χρειαστείτε τρία υλικά που υπάρχουν σε κάθε σπίτι.

Αυτά είναι λίγο νερό, ένα μαχαίρι (όχι αιχμηρό) και λίγη ποσότητα απορρυπαντικού ρούχων. Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι τα εξής: Με το μαχαίρι σηκώστε και αφαιρέστε το υπόλειμμα της οδοντόκρεμας από την επιφάνεια του υφάσματος.

Μην το τρίψετε, καθώς το μόνο που θα καταφέρετε είναι να σπρώξετε τον λεκέ βαθύτερα μέσα στις ίνες του ρούχου. Στη συνέχεια ανακατέψτε ένα κουταλάκι του γλυκού υγρό απορρυπαντικό ρούχων σε ένα φλιτζάνι νερό. Βουτήξτε ένα λευκό πανάκι μέσα στο μείγμα και τρίψτε απαλά με αυτό το ρούχο σας μέχρι να φύγει ο λεκές. Τέλος βουτήξτε ένα άλλο λευκό καθαρό πανάκι σε κρύο νερό και σκουπίστε με αυτό το ρούχο σας, προκειμένου να φύγουν τα υπολείμματα απορρυπαντικού και οδοντόκρεμας από πάνω.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share