Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έβαλε λεμόνι στον πρωκτό...Το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει τους πάντες!

Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

18 Νοεμβρίου 2019 11:33
Έβαλε λεμόνι στον πρωκτό...Το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει τους πάντες!

Δεν μπορείτε σε τι βοηθάει και θεραπεύει ο χυμός λεμονιού. Είναι γνωστό ότι το λεμόνι έχει θεραπευτικές ικανότητες, αλλά το μυαλό μας δεν θα πήγαινε ποτέ σε αυτό. Αν βάλετε, λοιπόν, χυμό λεμονιού στον πρωκτό θα απαλλαγείτε μια για πάντα από ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων!

Δείτε επίσης: Έκοψε το λεμόνι στη μέση. Έπειτα έριξε αλατοπίπερο.Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε κι εσείς!

Αυτό είναι οι αιμορροΐδες! Δημιουργούνται όταν οι φλέβες στον πρωκτό και το ορθό έντερο, οι οποίες πρήζονται, και το αποτέλεσμα είναι επώδυνο και εκνευριστικό. Οι παράγοντες που προκαλούν αυτό το πρήξιμο, είναι πολλοί, όπως το οικογενειακό ιστορικό, μια διατροφή χαμηλή σε φυτικές ίνες, η έντονη εργασία, το σωματικό βάρος, οι διατροφικές αλλεργίες, ο καθιστικός τρόπος ζωής, η εγκυμοσύνη και η πολύωρη ορθοστασία.

Ενδείξεις για αιμορροΐδες είναι μικρά εξογκώματα με αίμα γύρω από τον πρωκτό, αιμορραγία κατά την αφόδευση (αίμα στα κόπρανα) και κνησμός κοντά στην περιοχή του πρωκτού.

Αν θέλετε να βάλετε τέλος με φυσικό τρόπο δοκιμάστε την παρακάτω συμβουλή.

Ο χυμός του λεμονιού περιέχει συστατικά θα βοηθήσουν με τις αιμορροΐδες, επειδή ενισχύουν τα εσωτερικά τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων. Βουτήξτε ένα κομμάτι βαμβάκι σε φρεσκοστιμμένο χυμό λεμονιού και εφαρμόστε το στις αιμορροΐδες. Αν και στην αρχή η αίσθηση δεν θα είναι ευχάριστη, σύντομα θα ακολουθήσει μια ανακούφιση από τον πόνο!

Ήπιε λεμόνι και εμπόδισε την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων. Τρομερά αποτελέσματα!

Κι όμως! Το λεμόνι εμποδίζει την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων. Πρόκειται για χυμό - θαύμα!

Το λεμόνι είναι ένα φρούτο με ισχυρές ιδιότητες...

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να το χρησιμοποιείτε ολόκληρο και να μην πετάτε τίποτα; Εκτός από τα εξαιρετικά οφέλη του για την υγεία, διαθέτει επίσης και εξαιρετική γεύση. Με την ευκαιρία διαβάστε: Έπινε μια κουταλιά λεμόνι με σκόρδο για 20 μέρες! Μόλις δείτε τι συνέβη θα το κάνετε και εσείς!

Προμηθευτείτε ένα βιολογικό λεμόνι, πλύνετέ το καλά και βάλτε το στην κατάψυξη. Μόλις το λεμόνι παγώσει εντελώς, αλέστε το και χρησιμοποιήστε το σε σαλάτες, παγωτά, σούπες και δημητριακά. Με αυτόν τον τρόπο θα δοκιμάσετε μια καινούρια γεύση στην οποία δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε.

Η φλούδα λεμονιού περιέχει 10 φορές περισσότερη βιταμίνη απ’ ό,τι ο χυμός του. Το λεμόνι είναι σημαντικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σώματος από τις τοξίνες. Διαθέτει αντιβακτηριακή δράση και βοηθά στην επιτυχή καταπολέμηση των λοιμώξεων.

Είναι εξαιρετικό για την εξόντωση των παρασίτων στο σώμα, ρυθμίζει την πίεση του αίματος, δρα ως αντικαταθλιπτικό και επίσης βοηθά στη μείωση του στρες και των νευρολογικών διαταραχών.

Πήρε ένα λεμόνι, το έκοψε και έτριψε το γόνατό της! Το τι συνέβη, θα σε ξετρελάνει!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ αν το λεμόνι κάνει καλό και στα... γόνατο; Όταν μάθετε τι συμβαίνει θα τρέξετε να το δοκιμάσετε!

Ο πόνος στο γόνατο είναι ένα κοινό πρόβλημα και μπορεί να επηρεάσει άτομα όλων των ηλικιών. Μπορεί να προκληθεί από έναν ξαφνικό τραυματισμό ή από παθήσεις όπως η αρθρίτιδα. Η θεραπεία ποικίλλει ανάλογα με την αιτία που τον προκαλεί.

Ο αιφνίδιος πόνος σε ένα από τα γόνατα είναι συνήθως το αποτέλεσμα της κούρασης του γόνατου ή του τραυματισμού του. Σε πολλές περιπτώσεις, δεν χρειάζεται να δείτε τον γιατρό σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το λεμόνι για να απαλλαγείτε από πόνους στα γόνατα.

Έβαλε λεμόνι, σόδα, ασετόν και ξύδι - Αυτό που έγινε θα σας πείσει να το κάνετε κι εσείς!

Συστατικά:

1-2 λεμόνια
σησαμέλαιο

Οδηγίες:

Κόψτε τα λεμόνια σε μικρά κομμάτια.
Τυλίξτε τα κομμάτια με ένα βαμβακερό ύφασμα και βουτήξτε τα σε ζεστό σησαμέλαιο.
Τοποθετήστε το ύφασμα στην πληγείσα περιοχή για 5 έως 10 λεπτά.
Κάνετε αυτό δύο φορές την ημέρα έως ότου ο πόνος έχει φύγει εντελώς.
Πιείτε, επίσης, χυμό λεμονιού, αραιωμένο σε ένα ποτήρι ζεστό νερό νωρίς το πρωί με άδειο στομάχι.

Τα λεμόνια είναι πλούσια πηγή βιταμινών και ανόργανων συστατικών όπως η βιταμίνη C, Α, Β1, Β6, το μαγνήσιο, τα βιοφλαβονοειδή, η πηκτίνη, το φολικό οξύ, το φωσφόρο, το ασβέστιο, και το κάλιο.

Η μεγάλη ποσότητα ασβεστίου και βιταμίνης C βοηθά στη διατήρηση και τη βελτίωση της υγείας των οστών και προλαμβάνει ασθένειες που σχετίζονται με τα οστά όπως η οστεοπόρωση, η ρευματοειδής αρθρίτιδα και η φλεγμονώδης πολυαρθρίτιδα.

Τα αιθέρια έλαια λεμονιού βοηθούν στη χαλάρωση των αιμοφόρων αγγείων και έχουν αντιφλεγμονώδη δράση, που τα καθιστά χρήσιμα για τον πόνο των αρθρώσεων.

Το σησαμέλαιο έχει χρησιμοποιηθεί ως θεραπευτικό έλαιο για χιλιάδες χρόνια. Είναι ένα φυσικό αντιφλεγμονώδες, το οποίο βοηθά τις αρθρώσεις να διατηρούν την ευελιξία τους.

Μαγειρική σόδα: Ένα πολύτιμο... εργαλείο με 4 άγνωστες χρήσεις για το σπίτι!

Πότε πρέπει να δείτε το γιατρό σας;

Πρέπει να δείτε τον γιατρό σας εάν:

δεν μπορείτε να ρίξετε βάρος στο γόνατό σας
έχετε έντονο πόνο, ακόμη και όταν δεν βάζετε βάρος σε αυτό, όπως τη νύχτα
το γόνατό σας δεν λυγίζει ή πονάει όταν το λυγίζετε
το γόνατό σας φαίνεται παραμορφωμένο
έχετε πυρετό ή ερυθρότητα γύρω από το γόνατο
ο πόνος δεν αρχίσει να βελτιώνεται μέσα σε λίγες εβδομάδες ή έχετε πόνο που είναι ακόμα ισχυρός ακόμα και με τη φροντίδα που του προσφέρετε στο σπίτι.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share