Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έβαλε πατάτα στο μάτι και αντιμετώπισε αυτή την ασθένεια!

Ανακουφίζει και θεραπεύει!

16 Νοεμβρίου 2019 12:35
Έβαλε πατάτα στο μάτι και αντιμετώπισε αυτή την ασθένεια!

Η πατάτα, εκτός από το αγαπημένο συνοδυετικό όλων, έχει αποδειχθεί ότι είναι θαυματουργή! Έχει πολλές χρήσεις και κάποιες από αυτές μας λύνουν τα χέρια...Ακόμα θεραπεύουν ασθένειες και λύνουν προβλήματα υγείας χωρίς την χρήση φαρμάκων. Αν έχετε βγάλει κριθαράκι, φτιάξτε κομπρέσα με πατάτα και βάλτε την στο μάτι!

Δείτε επίσης: Πίειτε χυμό πατάτας! Δείτε τι θα συμβεί στο στομάχι σας!

Τι είναι το κρίθαράκι; Το κριθαράκι είναι μια βακτηριδιακή μόλυνση ενός αδένα της βλεφαρίδας, βασανίζει ένα μεγάλο πληθυσμό ανθρώπων και είναι αρκετά εκνευριστικό. Η μόλυνση προκαλεί ένα πρήξιμο γεμάτο με πύον που σχηματίζεται ή μέσα ή έξω από το βλέφαρο.

Πρήξιμο αυτό μεγαλώνει για μια εβδομάδα περίπου και μετά συνήθως κατακάθεται, και στην συνέχεια επουλώνεται. Τα κριθαράκια δεν πρέπει να τα σπάτε σαν απλά σπυράκια γιατί μπορεί να εξαπλωθεί η μόλυνση.

Μια δυνατή και δραστική λύση είναι η πατάτα. Πάρτε φρέσκα ξύσματα από το εσωτερικό μιας πατάτας, τοποθετήστε τα σ’ ένα καθαρό ύφασμα και βάλτε τα πάνω στο κριθαράκι. Αντικαταστήστε τα μια ή δύο φορές με φρέσκα ξύσματα. Μέσα σε λίγες ώρες, το πρήξιμο θα υποχωρήσει και στο τέλος θα φύγει τελείως.

Δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε!

Βάλτε μια πατάτα στα μάτια σας! Μετά την πρώτη φορά θα θέλετε να το κάνετε συνέχεια!

Η κούραση σχεδόν πάντα καθρεφτίζεται στα μάτια, κάνοντας τους εφιαλτικούς σε όλες τις γυναίκες, μαύρους κύκλους και τις σακούλες. Για να τους απομακρύνετε βάλτε μια πατάτα στο πρόσωπο σας, όσο περίεργο και αν ακούγεται!

Δείτε επίσης: Βάλτε μια μεγάλη πατάτα μέσα στο..παπούτσι σας! Ο λόγος θα σας ενθουσιάσει!

Πέρα από τις γνωστές κρέμες του εμπορίου, υπάρχουν φυσικές μεθόδοι που θα σας βοηθήσουν.Εκτός από το αγγούρι, υπάρχει και η πατάτα, που είναι και πιο αποτελεσματική. Ο λόγος που η πατάτα βοηθάει στην απαλλαγή από τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες είναι η κατεχολάση.

Δοκιμάστε την πατάτα και επωφεληθείτε από το θαυματουργό αποτέλεσμα.

Ωμές Φέτες Πατάτας

Οι πατάτες είναι πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένου του συμπλέγματος της βιταμίνης Β, τα οποία διευκολύνουν την ανανέωση των κυττάρων του δέρματος, καθώς και σε νιασιναμίδιο, γνωστό για τις ιδιότητες λεύκανσης της επιδερμίδας. (Ποιός θα μπορούσε να σκεφτεί ότι κάτι τόσο συνηθισμένο όπως μια πατάτα, θα μπορούσε να είναι τόσο αποτελεσματικό;).

Για την καταπολέμηση των εκδηλώσεων της υπέρχρωσης, σας προτείνεται να τρίψετε μια φέτα ωμής πατάτας στο πρόσωπό σας 3 με 4 φορές την ημέρα, από 10 λεπτά τη φορά. Αν την αισθάνεστε πολύ στεγνή, μπορείτε να τη βρέξετε με νερό. Με την πάροδο του χρόνου, θα παρατηρήσετε μείωση των σκούρων κηλίδων.

Μάσκα για ξεκούραστα μάτια με πατάτα

Θα χρειαστείτε:

– 1 πατάτα

Τρόπος παρασκευής:

Απλά κόψτε μια πατάτα σε σχήμα μισοφέγγαρου.

Τρόπος εφαρμογής:

Τοποθετήστε τα μισοφέγγαρα της πατάτας κάτω από τα μάτια σας και αφήστε τα να σταθούν για 20 λεπτά μέχρι να δράσουν τα ευεργετικά συστατικά τους. Μετά βγάλτε τα μισοφέγγαρα της πατάτας από τα μάτια σας και ξεπλυθείτε με άφθονο χλιαρό νερό.

Τέλος, εφαρμόστε μια ενυδατική κρέμα ματιών για να χαρίσετε στα μάτια σας την υγρασία που τους λείπει. Με αυτό τον τρόπο θα αποκτήσετε φρέσκο και όμορφο βλέμμα.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share