Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έβαλε λεμόνι με μαγειρική σόδα και χαμομήλι. Στη συνέχεια το ήπιε και...

Απίστευτο!

7 Νοεμβρίου 2019 06:08
Έβαλε λεμόνι με μαγειρική σόδα και χαμομήλι. Στη συνέχεια το ήπιε και...

Απίστευτο! Εσείς ξέρετε τι θα συμβεί αν πιείτε λεμόνι με μαγειρική σόδα και χαμομήλι;

Ο συνδυασμός του λεμονιού στο γιατροσόφι μου το χαμομήλι με την σόδα φέρνει καλύτερα αποτελέσματα στα είδη υπάρχοντα και για την αρθρίτιδα ακόμα. Κατά αρχήν το λεμόνι το καθιστά πιο γευστικό.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Βούτηξε λεμόνι σε μαγειρική σόδα, το ήπιε και νίκησε θανατηφόρα ασθένεια!

Σε μια μεγάλη κούπα των 300 ml τοποθετούμε ένα κουταλάκι του γλυκού απλή μαγειρική σόδα το χυμό από 1/2 λεμόνι και την λεμονόκουπα όπως είναι άδεια κομμένη σε μικρά κομματάκια . Βράζουμε ένα φακελάκι χαμομήλι η από το χύμα μια κουταλιά της σούπας για 3 λεπτά και όπως είναι βραστό σιγά σιγά το αδειάζουμε μέσα στην κούπα.
Βάζει τέλος σε ελικοβακτηρίδιο όπου και αν βρίσκετε αυτό σε 5 μέρες στην γαστρίτιδα στην γαστρεντερίτιδα στην σπαστική κολίτιδα και στον πόνο από την Αρθρίτιδα στα Γόνατα .

Πίνουμε 3 κούπες την ημέρα μετά από το φαγητό μας . Το καλύτερο βάλσαμο για τα αυτοάνοσα νοσήματα και για όσους υποφέρουν από προβλήματα καρκίνου πριν η μετά την θεραπεία ,η για όσους δεν έχουν την δυνατότητα να κάνουν τους απαλλάσσει από πόνους πρηξίματα.

Έβαλε μαγειρική σόδα στα νύχια της. Μόλις είδε αυτό που συνέβη δεν πίστευε στα μάτια της

Τι θα συμβεί αν βάλετε μαγειρική σόδα στα νύχια της; Μόλις είδε αυτό που συνέβη δεν πίστευε στα μάτια της...

Πιθανόν να γνωρίζετε και να είστε εξοικειωμένοι με τις χρήσεις της μαγειρικής σόδας στο σπίτι. Έχει τόσες πολλές εφαρμογές, ξεκινώντας από την κουζίνα μέχρι την εφαρμογή της ως κολλητική ταινία. Με την ευκαιρία διαβάστε: Βάζει μαγειρική σόδα πάνω σε γυαλιά! Αυτό που θα συμβεί θα σας αφήσει άφωνους

Οι δυνατότητες της μαγειρικής σόδας ξεπερνούν κατά πολύ τον χώρο της κουζίνας. Έχει πολλές χρήσεις στην υγεία και την ομορφιά και μάλιστα κάποιες μελέτες δείχνουν, ότι μπορεί να καταπολεμήσει τον καρκίνο και το κοινό κρύωμα. Άλλοι πάλι υποστηρίζουν, ότι μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του σώματος και τα μαλλιά.

Είναι δύσκολο να πιστέψουμε, ότι ένα τόσο συνηθισμένο προϊόν μπορεί να έχει τόσες πολλές και ευεργετικές χρήσεις. Ανάμεσα σε άλλους ο Δρ. Mark Sircus καταγράφει τις ευεργετικές ιδιότητες της μαγειρικής σόδας στο βιβλίο του “Sodium Bicarbonate.”

Δείτε τους λόγους για τους οποίους πρέπει να έχετε πάντα ένα κουτί μαγειρικής σόδας στο σπίτι:

-Έχει αποδειχθεί, ότι απομακρύνει αποτελεσματικά την πλάκα από τα δόντια.
-Μπορεί να ανακουφίσει από την φαγούρα.
-Βοηθάει σε συμπτώματα κοινών κρυολογημάτων.
-Μειώνει την πιθανότητα διάρροιας.
-Μειώνει τον κίνδυνο για δηλητηρίαση από φάρμακα.
-Αναστέλλει τον σχηματισμό της πέτρας στα νεφρά, τις λοιμώξεις της ουροδόχου κύστης και την υπερκαλιαιμία.

Βέβαια, η μαγειρική σόδα μπορεί να βοηθήσει και στην γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση. Το μόνα υλικά που θα χρειαστείτε είναι:

1/2 κουταλάκι μαγειρικής σόδας
2 κουταλιές της σούπας οργανικό μηλόξυδο ή χυμό λεμονιού
250 ml νερό
Σε ένα μεγάλο κύπελλο αναμείξτε την σόδα με μηλόξυδο ή τον χυμό λεμονιού, μέχρι να σταματήσει να αφρίζει. Προσθέστε νερό και ανακατέψτε.

Είναι σημαντικό για την αποτελεσματικότητα του μείγματος να το πιείτε με την μια. Αυτό θα βοηθήσει στην εξισορρόπηση του PH του σώματός σας. Με την ευκαιρία διαβάστε: Ρίξε λίγη μαγειρική σόδα μέσα σε ένα ποτήρι νερό και πιες το. Αν ρευτείς μέσα στα επόμενα πέντε λεπτά τότε...

Δείτε παρακάτω μερικές σπιτικές συνταγές με σόδα, που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν εδώ και πάρα πολλά χρόνια:

-Κάντε γαργάρες με την μαγειρική σόδα για να φρεσκάρετε την αναπνοή σας.
-Απλώστε την μαζί με νερό σε πληγές για να επουλωθούν πιο γρήγορα.
-Προσθέστε την στην οδοντόβουρτσά σας για να βοηθήσει στην λεύκανση των δοντιών.
-Τρίψτε την κάτω από τα δάχτυλα των ποδιών σας για να φύγουν οι μύκητες.
-Πλύντε το πρόσωπό σας με ένα μείγμα μαγειρικής σόδας και νερού για να κάνετε απολέπιση στο πρόσωπό σας.
-Συνδυάστε την μαζί με αιθέριο έλαιο μέντας, αλάτι και ζεστό νερό για να κάνετε ένα ποδόλουτρο. Αυτό θα σας ανακουφίσει από τυχόν πόνους και θα απομακρύνει τις άσχημες οσμές.

Δείτε κάποια πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τις χρήσεις της μαγειρικής σόδας:

-Να διαλύετε πάντα την μαγειρική σόδα πριν την πιείτε. Μην την καταναλώσετε ποτέ σε μορφή σκόνης.
-Η κατανάλωση μαγειρικής σόδας μπορεί να κρύβει κινδύνους για τις έγκυες γυναίκες, για τις γυναίκες που θηλάζουν και για παιδιά κάτω των 5 ετών.
-Οι θεραπείες με σόδα δεν πρέπει να εφαρμόζονται από εκείνους που κάνουν δίαιτες χαμηλές σε νάτριο, καθώς μπορεί να επηρεάσει την δυνατότητά τους να διατηρήσουν σημαντικές βιταμίνες και μέταλλα.
-Ποτέ μην ακολουθείτε μια θεραπεία με μαγειρική σόδα για περισσότερες από 14 μέρες, χωρίς να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share