Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θαύμα! Νικήστε τον διαβήτη τρώγοντας μόνο σκόρδο!

Απίστευτες οι ευεργετικές του ιδιότητες!

31 Οκτωβρίου 2019 19:30
Θαύμα! Νικήστε τον διαβήτη τρώγοντας μόνο σκόρδο!

Έχετε διαβήτη και θέλετε να απαλλαγείτε από αυτόν χωρίς φάρμακα; Τότε σας βρήκαμε πως θα το κάνετε! Η λύση είναι να τρώτε κάθε μέρα σκόρδο μαζί και με άλλες τροφές που θα σας βοηθήσουν πιο γρήγορα!

Να σημειώσουμε ότι πρέπει ωστόσο να καταναλώνονται σε ελεγχόμενες ποσότητες, γιατί η δράση τους μπορεί να επηρεάσουν την αποτελεσματικότητα της εκάστοτε φαρμακευτικής αγωγής.

Η κανέλλα

Μια κουταλιά την ημέρα μπορεί να ελαττώσει τα επίπεδα του σακχάρου σε όσους πάσχουν από διαβήτη τύπου ΙΙ. Η ιδιότητα αυτή συνίσταται στις πολυφαινόλες που έχουν την ιδιότητα να «μιμούνται» την δράση της ινσουλίνης. Σε έρευνα του 2003 διαπιστώθηκε ότι μετά από μόλις 40 ημέρες, το είδος κασία βρέθηκε ότι μειώνει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα κατά σχεδόν 30%.

Το Ginger

Μειώνει τα επίπεδα χοληστερίνης στο αίμα και ρυθμίζει το σάκχαρο.

Ο κουρκουμάς

Βότανο με εντυπωσιακές ιδιότητες λόγω του αντιοξειδωτικού μηχανισμού που διαθέτει.

Ο ιερός βασιλικός (Ocimum sanctum)

Μία ελεγχόμενη κλινική μελέτη έδειξε θετική επίδραση στα μεταγευματικά επίπεδα γλυκόζης νηστείας. Μπορεί να ενισχύσει τη λειτουργία των β-κυττάρων του παγκρέατος καθώς και να διευκολύνει την έκκριση ινσουλίνης.

Το σκόρδο

Του αποδίδονται αντιοξειδωτικές ιδιότητες και ευνοϊκή επίδραση επί της μικρο-κυκλοφορίας. Έδωσε θετικά αποτελέσματα μειώνοντας το σάκχαρο του αίματος και αυξάνοντας ταυτόχρονα την έκκριση της ινσουλίνης.

Το χαμομήλι

Έχει την ικανότητα να βοηθά στην μείωση των επιπέδων σακχάρου, να αφαιρεί από το αίμα την ζάχαρη και να την αποθηκεύει στο ήπαρ.

Το κύμινο

Μπορούν να το απολαμβάνουν οι διαβητικοί ή όσοι αντιμετωπίζουν κίνδυνο εκδήλωσης διαβήτη καθώς όχι μόνο μειώνει την χοληστερόλη και το σάκχαρο στο αίμα, αλλά ρυθμίζει και τα υποπροϊόντα της γλυκοζυλίωσης (AGEs), τα οποία είναι επιβλαβή.

Η μέντα, το φασκόμηλο, το δενδρολίβανο, το θυμάρι και το εστραγκόν

Πλούσιες πηγές αντιοξειδωτικών που καταπολεμούν τον διαβήτη και προστατεύουν τους ανθρώπινους ιστούς από τα υψηλά επίπεδα σακχάρου.

Το άγριο ραδίκι

Ιδανικό για τον καθαρισμό του αίματος, είναι χολαγωγό, υπακτικό, τονωτικό, αντιρευματικό. Ελαττώνει τη χοληστερίνη και το αφέψημα των φύλλων του χρησιμοποιείται κατά του διαβήτη και της παχυσαρκίας.

Ο άνιθος

Περιέχει περίπου 70 ωφέλιμα συστατικά που δρουν ως ασπίδα κατά του διαβήτη.

Ο μάραθος

Το πιο ξεχωριστό του θρεπτικό συστατικό είναι η ανηθόλη (το κύριο πτητικό του έλαιο) που καταπολεμά τις φλεγμονές, μειώνει τις επιπλοκές του διαβήτη και βοηθά στην πρόληψη της εμφάνισης καρκίνου.

Θαυματουργό! Τι κάνουν 6 ψημένες σκελίδες σκόρδο στο σώμα μέσα σε 24 ώρες!

Το σκόρδο είναι κάτι που δύσκολα δεν θα συμπεριλάβουμε σε κάποια φαγητά, πέραν όμως από τη γευστικότητα που δίνει στα πιάτα μας έχει και πολλά οφέλη για την υγεία μας!

Βάλε ντομάτα στο δέρμα σου και δες τι θα συμβεί! Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

Όταν τρώτε σκόρδο, η δύναμή του είναι τόσο ισχυρή, που ακόμα και μετά από 24 ώρες το σώμα σας αντιδρά θετικά τόσο στις δίαιτες για απώλεια βάρους, όσο και στις θεραπείες ορισμένων ασθενειών.

Τι συμβαίνει στο σώμα σας όταν τρώτε ψημένο σκόρδο;

1 ώρα: Κατά τη διάρκεια της πρώτης ώρας το σκόρδο χωνεύεται στο στομάχι και γίνεται τροφή για όλο το σώμα.

2-4 ώρες: Βοηθά στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών και των υφισταμένων καρκινικών κυττάρων στο σώμα.

4-6 ώρες: Ο μεταβολισμός του οργανισμού αρχίζει να ‘βλέπει’ τα οφέλη του σκόρδου και ενεργοποιεί τη διαδικασία απομάκρυνσης της περίσσειας υγρών και της καύσης του αποθηκευμένου σωματικού λίπους.

6-7 ώρες: Οι αντιβακτηριακές ιδιότητες του σκόρδου, αφού έχουν εισέλθει στην κυκλοφορία του αίματος, αρχίζουν να εκτελούν τις απαραίτητες λειτουργίες ενάντια στα βακτήρια του σώματος.

6-10 ώρες: Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τα θρεπτικά συστατικά έχουν ήδη παίξει σημαντικό ρόλο σε κυτταρικό επίπεδο, παρέχοντας προστασία ενάντια στην οξείδωση.

10-24 ώρες: Μετά την πέψη (κατά την πρώτη ώρα), το σκόρδο ξεκινά τη διαδικασία καθολικού καθαρισμού του σώματος.

Φάτε σκόρδο και μέλι με άδειο στομάχι! Δείτε τι θα συμβεί στο σώμα σας μετά από 7 ημέρες! Θα τρίβετε τα μάτια σας

Φάτε σκόρδο και μέλι με άδειο στομάχι! Δείτε τι θα συμβεί στο σώμα σας μετά από 7 ημέρες! Θα τρίβετε τα μάτια σας!

Είναι εκπληκτικό! Δείτε τι θα συμβεί στο σώμα σας μετά από 7 ημέρες αν φάτε σκόρδο με μέλι με άδειο στομάχι.
Το σκόρδο σε συνδυασμό με το μέλι θεωρείται ένα παλιό φάρμακο, γνωστό για τα θεαματικά του αποτελέσματα που έχει στο σώμα.

Το μίγμα μελιού και σκόρδου έχει προστατευτικά αποτελέσματα για την καρδιά, μειώνει την κακή χοληστερόλη και την αρτηριακή πίεση, είναι χρήσιμο σε άτομα που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία, βοηθά στην αποτοξίνωση του σώματος, έχει αντιμικροβιακές και αντιμυκητιασικές ιδιότητες, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και σας προστατεύει από κρυολογήματα, ανακουφίζει από τον πόνο που προκαλείται από οστεοαρθρίτιδα και έχει αντικαρκινικά αποτέλεσμα.

Ξεκινήστε από σήμερα την κατανάλωση αυτού του μείγματος που είναι άκρως σημαντικό για την υγεία σας και προέρχεται από την φύση. Υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share