Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πρέπει να τυλίγετε τα πόδια σας με αλουμινόχαρτο. Δείτε ποιος είναι ο λόγος!

Απίστευτο!

31 Οκτωβρίου 2019 09:42
Πρέπει να τυλίγετε τα πόδια σας με αλουμινόχαρτο. Δείτε ποιος είναι ο λόγος!

Το αλουμινόχαρτο οι περισσότεροι το χρησιμοποιούν στην κουζίνα, και δεν θα σκέφτονταν να τυλίξουν τα πόδια τους με αυτό. Μπορεί να ακούγετε παράξενο, αλλά φαίνεται ότι το αλουμινόχαρτο είναι ένα εξαιρετικό προϊόν για να αντιμετωπίσετε καθημερινά προβλήματα και ασθένειες!

Δείτε επίσης: Μήπως τα πόδια, η αναπνοή ή οι μασχάλες σας μυρίζουν σαν κλούβιο αυγό; Δείτε τι σημαίνει αυτό για την υγεία σας!

Πλεονεκτήματα

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα και οφέλη αν τυλίξετε μέρη του σώματος σας με αλουμινόχαρτο. Για παράδειγμα, μπορεί να καταπραΰνει τον πόνο στις αρθρώσεις, να ηρεμήσει τον πόνο από καψίματα και είναι μια εξαιρετική λύση ενάντια στην κούραση. Μπορεί ακόμα και να σας βοηθήσει να θεραπευτείτε από το κρύωμα!

Πριν αναφερθούμε στο λόγο που πρέπει να το κάνετε αυτό, ας μιλήσουμε και για κάποια άλλα πράγματα για τα οποία μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και δεν τα είχατε σκεφτεί ποτέ.

Χωνί: Χρειάζεστε ένα χωνί αλλά δεν έχετε ένα πρόχειρο; Μην ανησυχείτε! Απλά διπλώστε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο σε μορφή χωνιού! Δεν θα στάζει και δεν θα χρειαστεί να πάτε να αγοράσετε έναI, Είναι μια ιδανική λύση!

Σιδέρωμα: Το αλουμινόχαρτο είναι μια ιδανική λύση για σιδέρωμα σε μια έκτακτη ανάγκη. Αν πρέπει να σιδερώσετε κάτι γρήγορα και δεν έχετε χρόνο, απλά διπλώστε το ρούχο γύρω από ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και μετά σιδερώστε το. Το αλουμινόχαρτο θα το κάνει να σιδερωθεί και από τις δύο πλευρές ταυτόχρονα. Θα γλυτώσετε πολύ χρόνο!

Ψαλίδι: Δεν υπάρχει λόγος να πετάξετε το ψαλίδι σας αν δεν κόβει. Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγο αλουμινόχαρτο! Πάρτε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και χρησιμοποιήστε το ψαλίδι για να το κόψετε σε κομματάκια. Το αλουμινόχαρτο θα ακονίσει και πάλι το ψαλίδι.

Στατικός ηλεκτρισμός: Ο στατικός ηλεκτρισμός στα ρούχα μπορεί να είναι πολύ ενοχλητικός. Ευτυχώς υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να το αντιμετωπίσετε. Κάντε μια μπάλα από αλουμινόχαρτο και τρίψτε την στα ρούχα σας. Ο στατικός ηλεκτρισμός θα εξαφανιστεί!

WiFi: Έχετε προβλήματα με το σήμα του WiFi, το οποίο είναι αδύναμο; Κάντε μια οθόνη από αλουμινόχαρτο και βάλτε την στον τοίχο ο οποίος είναι κοντά στο σημείο όπου θέλετε να βελτιώσετε το σήμα. Το σήμα θα βελτιωθεί στην κατεύθυνση της οθόνης.
Πάμε πάλι πίσω! Γιατί να τυλίξετε το σώμα σας με αλουμινόχαρτο;

Κρύωμα: Έχετε κρύωμα; Μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτό πολύ γρήγορα! Πως δουλεύει; Πάρτε από πέντε μέχρι εφτά φύλλα αλουμινόχαρτο και τυλίξτε τα στα πόδια σας. Αφήστε για μια ώρα. Μετά αφαιρέστε τα και αφήστε τα να ανασάνουν για μια ώρα πριν τα τυλίξετε ξανά. Επαναλάβετε αυτή την διαδικασία κάθε βράδυ. Θα δείτε διαφορά από το δεύτερο βράδυ.

Πόνος: Αν έχετε πόνους στις αρθρώσεις, μπορείτε να τις τυλίξετε με αλουμινόχαρτο. Χρησιμοποιήστε έναν επίδεσμο για να το στερεώσετε. Τυλίξτε το αλουμινόχαρτο γύρω από την άρθρωση που πονάει πριν πάτε για ύπνο και βεβαιωθείτε ότι θα μείνει στην θέση της όλη την νύχτα. Επαναλάβετε για εφτά συνεχόμενες νύχτες.

Έβαλε μια μπάλα αλουμινόχαρτο στο πλυντήριο - Όταν δείτε τι κατάφερε θα κάνετε το ίδιο! (Video)

Ενα απίστευτο κόλπο που μπορείτε να το εφαρμόσετε κι εσείς κατά τη διάρκεια της πλύσης των ρούχων στο πλυντήριο σας!

Όχι, το πλύσιμο δεν είναι διασκεδαστικό. Ευτυχώς, μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά λίγο πιο εύκολη με την προσθήκη μιας μπάλας αλουμινόχαρτο στο πλυντήριό μας. Nα σας θυμίσουμε 6+1 κόλπα για το πλυντήριο ρούχων που πρέπει να ξέρετε!

Γιατί, όμως, πρέπει να το κάνουμε αυτό;

Ας ξεκινήσουμε, λέγοντας πως βάζοντας αλουμινόχαρτο στο πλυντήριο ή το στεγνωτήριο σας δεν μπορεί να προκαλέσει οποιαδήποτε βλάβη σε οποιοδήποτε μηχάνημα.

Λοιπόν, υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος. Μια μπάλα αλουμινίου εξασφαλίζει ότι τα ρούχα σας δεν είναι πλέον στατικά μετά την πλύση. Και αυτό γιατί το αλουμινόχαρτο απορροφά τον στατικό ηλεκτρισμό.

Οι συμβουλές για το πλύσιμο των ρούχων είναι επομένως ευπρόσδεκτες.

Στη συνέχεια, κάντε τρεις μπάλες από αλουμινόχαρτο ίσα περίπου με το μέγεθος του χεριού σας. Βάλτε τα βρεγμένα ρούχα σας στο στεγνωτήριο και ρυθμίστε τη μηχανή στο ίδιο πρόγραμμα όπως θα κάνατε συνήθως και προσθέστε τις μπάλες. Οι μπάλες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αρκετές φορές και δεν χρειάζεται να τα πετάξετε μετά από ένα πλύσιμο. Αν έχετε πιέσει τις μπάλες καλά, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για έξι μήνες.

Παρακολουθήστε το βίντεο:

Δείτε πως μία ασπιρίνη μπορεί να κάνει ''θαύματα'' στο πληντύριο ρούχων!

Όσο περίεργο και αν σας ακούγεται υπάρχει ένα χάπι που θα σας βοηθήσει όχι μόνο στο καθάρισμα των ρούχων αλλά θα τα αποτρέψει και από το γάριασμα.

Πρόκειται για το χάπι που όλοι έχουμε στο φαρμακείο του σπιτιού μας ενώ είναι γνωστό και ως το χάπι για όλες τις παθήσεις. Ο λόγος για την ασπιρίνη που όπως αποδεικνύεται μας βγάζει ασπροπρόσωπους και στη μάχη με τους λεκέδες. Που να το φανταζόταν το 1853 ο Αλσατός χημικός Σαρλ Φρεντερίκ Ζεράρτ που την παρασκεύασε πως αρκετά χρόνια μετά θα την χρησιμοποιούσαμε και ως καθαριστικό.

Αν θέλετε, λοιπόν, να αποφύγετε το γάριασμα των ρούχων δεν έχετε παρά να πάρετε 5 δισκία ασπιρίνης και να τα διαλύσετε σε 2 λίτρα νερό. Τα λευκά και ταλαιπωρημένα ρούχα θα πρέπει να μείνουν για 8-9 ώρες στο νερό έτσι ώστε να μουλιάσουν καλά. Διαφορετικά μπορείτε να προσθέσετε κατά τη διάρκεια κανονικής πλύσης του πλυντηρίου σας δισκία ασπιρίνης μαζί με το απορρυπαντικό.

Έχετε αναρωτηθεί άραγε ποτέ τι είναι το γάριασμα των ρούχων αλλά και πως προκαλείτε; Σίγουρα όλοι θα έχετε ρούχα που έχουν γαριάσει ενώ για να μπορέσετε να το καταλάβετε θα δείτε να έχουν σχηματιστεί στην επιφάνεια του υφάσματος μικρά σφαιρίδια από τις ίνες τους. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να χαλάει η εξωτερική εμφάνιση του ρούχου ενώ παράλληλα θα νιώσετε να σας ενοχλεί στο σώμα μας.

Οι λόγοι που ευθύνονται για το γάριασμα των ρούχων είναι αρκετοί. Μερικοί από αυτούς είναι η τριβή και το συνεχές πλύσιμο σε «βαριά» προγράμματα που προκαλούν διαρκή τριβή με άλλα υφάσματα στο πλυντήριο. Oι κάλτσες είναι από τα ρούχα που γαριάζουν πολύ ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τις μασχάλες των t-shirt.

Μη νομίζετε, όμως, πως η ασπιρίνη θα καταπολεμήσει μόνο το γάριασμα. Κάνει τα ρούχα σας να αντιστέκονται και στους επίμονους λεκέδες. Το γνωστό αναλγητικό «αγαπά» λεκέδες από αίμα και τους καταπολεμά μέσα σε 2 μόνο ώρες. Η διαδικασία απλή. Διαλύστε σε κρύο μόνο νερό δισκία ασπιρίνης και μουλιάστε για περίπου 2 ώρες το λερωμένο ρούχο.

Tip: Μην επιχειρήσετε ποτέ να αφαιρέσετε λεκέ από αίμα με καυτό νερό. Η πρωτεΐνη που περιέχει το αίμα αντιστέκεται στο καυτό νερό και συγκεντρώνεται με αποτέλεσμα ο λεκές να γίνει ακόμα πιο δύσκολος στην αφαίρεσή του.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share