Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

Αυτά είναι τα πιο περίεργα προϊόντα που εξουδετερώνουν τον ιδρώτα!

Εσείς γνωρίζατε ότι μπορούν να σας βοηθήσουν;

17 Οκτωβρίου 2019 11:17
Αυτά είναι τα πιο περίεργα προϊόντα που εξουδετερώνουν τον ιδρώτα!

Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τον ιδρώτα και ντρέπεστε κάποιες φορές ήρθε η ώρα να αλλάξει αυτό! Δεν χρειάζεται να πλένεστε πολλές φορές την ημέρα αφού σας βρήκαμε τα πιο περίεργα προϊόντα που εξουδετερώνουν τον ιδρώτα!

Ο γιατρός Κρίς Στιλ βρέθηκε καλεσμένος σε εκπομπή και αποκάλυψε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον ιδρώτα-και το πιο σημαντικό, πώς να τον εξουδετερώνετε! Κορίτσια δώστε βάση: Αυτό είναι το λάθος που κάνετε με το αποσμητικό και δεν αποδίδει!

Κατά την παραμονή του στην εκπομπή του ITV1 που παρουσιάζουν οι Αμάντα Χόλωτεν και Φίλιπ Σκόφιλντ, ο επιστήμονας αναφέρθηκε σε ορισμένα tips που μάλλον οι τηλεθεατές δεν είχαν ακούσει ξανά. Όπως ανέφερε, η μαγειρική σόδα και χυμός λεμονιού μπορεί να είναι το μυστικό όπλο στον πόλεμο της εφίδρωσης και της οσμής του σώματος.

Ιδρώτας

«Ταμπονάροντας λίγο χυμό λεμονιού πάνω στις μασχάλες σας πριν πάτε στο κρεβάτι, καταπολεμά πραγματικά την οσμή», αποκάλυψε στους έκπληκτους Αμάντα και Φίλιπ.

«Η μαγειρική σόδα είναι επίσης πολύ καλή. Αποτελείται από διττανθρακικό νάτριο το οποίο όταν εφαρμόζεται στους πόρους του δέρματός σας, δημιουργεί ένα αέριο που βοηθά τον ιδρώτα να εξατμίζεται πιο γρήγορα», τόνισε.

Ο Δρ. Στιλ σημείωσε ότι οι παράγοντες που ενισχύουν την δυσάρεστη αυτή οσμή του ιδρώτα, είναι εκτός από το στρες, ο καφές και το αλκοόλ.

Μήπως τα πόδια, η αναπνοή ή οι μασχάλες σας μυρίζουν σαν κλούβιο αυγό; Δείτε τι σημαίνει αυτό για την υγεία σας!

Ιδρώτας αναπνοή υγεία

Αν τα πόδια σας , η αναπνοή ή οι μασχάλες σας μυρίζουν σαν κλούβιο αυγό, πρέπει να το κοιτάξετε... Δείτε τι σημαίνει αυτό για την υγεία σας...

Ο ιδρώτας λέγεται πως είναι η κύρια αιτία της οσμής του σώματος. Ωστόσο, αυτό δεν είναι ακριβές, αφού ο ιδρώτας είναι άοσμος.

Η γρήγορη ανάπτυξη των βακτηρίων λόγω του ιδρώτα είναι που έχει ως αποτέλεσμα την δυσάρεστη αυτή οσμή.

Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε πως η δυσοσμία του σώματος είναι λόγος ανησυχίας γιατί λέει πολλά για προβλήματα όπως διαβήτης, προβλήματα στο συκώτι ή λάθος διατροφή.

Εάν το σώμα σας έχει οσμή κοπράνων…

…μπορεί να οφείλεται στην απόφραξη του εντέρου. Αυτό είναι μία επικίνδυνη κατάσταση και συμβαίνει όταν το λεπτό ή το παχύ έντερο είναι μπλοκαρισμένα.

Αυτό το μπλοκάρισμα κάνει την αναπνοή να μυρίζει σαν κόπρανα και ότι τρώτε θα κάνει την αναπνοή σας να μυρίζει άσχημα. Επίσης, προβλήματα με την πέψη μπορεί να προκαλέσουν δυσοσμία στον ιδρώτα.

Εάν η οσμή σας είναι πικρή…

…αυτό σημαίνει πως μπορεί να έχετε προβλήματα στο συκώτι. Ένα άρρωστο συκώτι παράγει πολλά χημικά που έχουν παράξενες οσμές και επηρεάζουν την οσμή του σώματός σας. Είναι πιθανώς να έχετε και προβλήματα στην πέψη και ναυτία.

Εάν το σώμα σας μυρίζει σαν ψάρι…

…Δυστυχώς, αυτό προκαλείται από το σύνδρομο της Τριμεθυλαμμωνουρίας. Είναι μία γενετική ασθένεια και τα συμπτώματα γίνονται αισθητά από την γέννα. Αλλιώς, μπορεί να ευθύνεται η υπερβολική κατανάλωση πρωτεϊνών ή η ύπαρξη ενός συγκεκριμένου βακτηρίου.

Εάν η οσμή σας είναι γλυκιά…

οι μασχάλες σας μυρίζουν σαν κλούβιο αυγό;

…αυτό θα μπορούσε να είναι σημάδι διαβήτη και προκαλείται από τα υψηλά επίπεδα κετονών στο αίμα. Εάν τα ούρα σας μυρίζουν έτσι, μπορεί να πάσχετε από ένα μεταβολικό σύνδρομο κατά το οποίο το σώμα αδυνατεί να μεταβολίσει τα αμινοξέα βαλίνη, λευκίνη και ισολευκίνη.

Εάν μυρίζετε σαν σάπιο αβγό…

…αυτό σημαίνει πως πιθανώς καταναλώνετε πολύ κρέας. Το κρέας πέφτει βαρύ στο πεπτικό μας σύστημα και αν τρώτε καθημερινά κρέας είναι πιθανώς να εντοπίσετε αυτό το σύμπτωμα. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε την διατροφή σας.

Εάν μυρίζετε σαν αλκοόλ…

…πιθανώς πίνετε πολύ τελευταία. Όταν καταναλώνουμε αλκοόλ, το σώμα το αναγνωρίζει σαν τοξίνη και το μεταβολίζει. Περίπου το 90% του αλκοόλ μεταβολίζεται έτσι και το υπόλοιπο αποβάλλεται από τον ιδρώτα ή το αναπνευστικό σύστημα.

Εάν μυρίζετε ιδρώτα και ιδρώνετε πολύ…

…πρέπει να εξεταστείτε για υπεριδρωσία. Παρόλο που υπάρχουν πολλές αιτίες που την προκαλούν, τις περισσότερες φορές συμβαίνει σε υγιείς ανθρώπους.

Γνωρίζετε άλλες παθήσεις που επηρεάζουν την οσμή του σώματος;

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share