Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Με μία πετσέτα και μόλις 5 λεπτά τη μέρα μπορείτε να χάσετε βάρος και να αλλάξετε τη σιλουέτα σας σε 1 μήνα

Κάνει θαύματα!

10 Οκτωβρίου 2019 14:46
Με μία πετσέτα και μόλις 5 λεπτά τη μέρα μπορείτε να χάσετε βάρος και να αλλάξετε τη σιλουέτα σας σε 1 μήνα

Απώλεια βάρους – Χρήσιμες πληροφορίες: Ο τρόπος ζωής κάποιου ανθρώπου μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα υγείας.

Συγκεκριμένα, στη σπονδυλική στήλη. Επίσης, μπορεί να αυξήσει το σωματικό βάρος. Ένας γιατρός από την Ιαπωνία, ο οποίος ακούει στο όνομα, Toshiki Fukutsuji, κατάφερε να αναπτύξει μία μέθοδο.

Αυτή είχε να κάνει με το σχήμα του σώματος και το πως μπορεί να πάρει εκείνο το σχήμα, που έφερε πριν από περίπου μία δεκαετία. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι μία πετσέτα για το μπάνιο. Η συγκεκριμένη τεχνική μπορεί να φανεί χρήσιμη για την απαλλαγή του κοιλιακού λίπους και τη βελτίωση της στάσης εντός χρονικού διαστήματος ενός μήνα. Με λίγα λόγια, χρησιμεύει στην απώλεια βάρους.

Η διάρκεια της μεθόδου είναι μόλις πέντε λεπτά. Αυτός που κάνει χρήση της συγκεκριμένης τεχνικής πρέπει να την πραγματοποιεί καθημερινά. Αυτό που είναι επίσης γνωστό έχει να κάνει με το γεγονός πως ο χρήστης δεν πρέπει να έχει στη διάθεσή του κάποιο εξοπλισμό.

Να σας θυμίσουμε επίσης: Κάντε αυτή την άσκηση για 4 λεπτά και μεταμορφώστε το κορμί σας, μόλις σε 1 εβδομάδα! (Video)

Απώλεια βάρους – Χρήσιμες πληροφορίες: Τα αποτελέσματα

Σε λιγότερο από 30 ημέρες, θα τονωθούν οι μυς, θα γίνει λεπτότερη, η μέση, ενώ θα ενισχυθεί και η πλάτη. Το βιβλίο που περιείχε τη συγκεκριμένη μέθοδο πούλησε περισσότερα από έξι εκατομμύρια αντίτυπα. Η σπονδυλική στήλη θα γίνει ευθεία και στο σώμα για να πάρει τη σωστή θέση σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τέλος, τα εσωτερικά όργανα θα τοποθετηθούν σε ευνοϊκότερες θέσεις.

Απώλεια βάρους – Χρήσιμες πληροφορίες: Βίντεο με την Ιαπωνική μέθοδο

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share