Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Tο μασάζ που λεπταίνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου μέσα σε 5 λεπτά!

Δεν θα το πιστεύετε!

7 Οκτωβρίου 2019 12:01
Tο μασάζ που λεπταίνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου μέσα σε 5 λεπτά!

Η πλαστική με νυστέρι απαιτεί χρήματα και είναι κάτι δύσκολο, αλλά εσύ θέλεις να διώξεις χρόνια και να τονίσεις τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Υπάρχει και φυσικός τρόπος, και τα αποτελέσματα θα σε εκπλήξουν,αν και δεν έρχονται από την μια μέρα στην άλλη. Κάνε το παρακάτω μασάζ και θα δεις τι θα συμβεί!

Δείτε επίσης: Είναι 83 χρονών αλλά δεν δίστασε να κάνει πλαστική στήθους!

Μία σπουδαία δερματολόγος/αισθητικός έχει καταφέρει να βρει τρόπο να ανορθώσει βλέφαρα, ακόμα και να αλλάξει το σχήμα της μύτης, σου προτείνει ένα μασάζ με καλοδουλεμένες κινήσεις και ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις, τα οποία και θα δεις στο βίντεο:

Ανόρθωση πάνω από τα μάτια 0:19
Σύσφιξη κάτω από τα μάτια 1:12
Κούτελο 2:05
Μάγουλα 2:42
Μύτη 3:15
Χείλια 3:59
Γραμμές γέλιου 4:41
Λαιμός 5:24
Σμίλεμα προσώπου 6:15
Αντίο διπλοσάγωνο 6:50
Bασικοί κανόνες 7:30

Δείτε το αναλυτικό βίντεο:

Κάνε αυτό μια φορά την βδομάδα και το πρόσωπο σου θα φαίνεται 10 χρόνια νεότερο!

Το ρύζι είναι πλούσια πηγή λινελαϊκού οξέως και σκουαλενίου, ενός πανίσχυρου αντιοξειδωτικού που επίσης ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων, ενώ προστατεύει το δέρμα από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου. Με αυτό τον τρόπο το πρόσωπο σου θα φαίνεται 10 χρόνια νεότερο!

Δείτε επίσης: Ποιο είναι το σωστό κούρεμα σύμφωνα με το σχήμα του προσώπου σου!

Δοκιμάστε λοιπόν αυτή την πανεύκολη συνταγή ομορφιάς και δε θα χάσετε!

Υλικά:

3 κουταλάκια ρύζι 1 κουταλάκι γάλα 1 κουταλάκι μέλι

Προετοιμασία:

Βράστε και στραγγίξτε το ρύζι. Ανακατέψτε μία κουταλιά ζεστό γάλα στο ρύζι και μετά προσθέστε μία κουταλιά μέλι.

Πάντα να εφαρμόζετε τη μάσκα σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα. Αφήστε τη μάσκα μέχρι να στεγνώσει και ξεπλύνετε με το νερό στο οποίο βράσατε το ρύζι.

Για καλύτερα αποτελέσματα επαναλάβετε τη διαδικασία τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα!

Πόσο συχνά κάνεις μάσκα προσώπου; - Ποια είναι τα οφέλη;

Μήπως είσαι από τις γυναίκες που περιποιούνται τον εαυτό τους και θέλουν να είναι πάντα όμορφες και λαμπερές; Θέλεις η επιδερμίδα του προσώπου σου να είναι πάντα λαμπερή και φρέσκια; Πόσο συχνά λοιπόν κάνετε μάσκα προσώπου για να για να έχετε υγιή, λαμπερό και εύπλαστο δέρμα μέσα σε λίγα λεπτά και όχι μόνο;

Οι μάσκες προσώπου είναι ένα από τα πολλαπλά είδη φροντίδας του δέρματος. Δείτε ακόμα κάτι που σας ενδιαφέρει: 4 ανεκτίμητες συμβουλές για την φροντίδα του προσώπου, που θα σας κάνουν να δείχνετε μέχρι και 10 χρόνια νεότερες!

Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές στον καθαρισμό και την ενυδάτωση της επιδερμίδας, συντείνοντας και στην αντιγήρανση του προσώπου! Σημαντικά όμως είναι τα οφέλη όταν κάνεις μάσκα προσώπου, δες λοιπόν γιατί πρέπει να κάνεις τακτικά μια μάσκα προσώπου:

Δείτε εδώ: Σπιτική μάσκα προσώπου με γιαούρτι!

Καθαρίζει τους πόρους του δέρματος: H μάσκα προσώπου μπορεί να σε βοηθήσει να έχεις ένα πιο καθαρό δέρμα με ανοιχτούς πόρους. Η μάσκα προσώπου καθαρίζει βαθιά τους πόρους αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, τα απόβλητα του μεταβολισμού και τις ελαιώδεις ουσίες που μπορούν να τους φράξουν.

Αυξάνει την ενυδάτωση: Μπορεί να επαναφέρει την υγρασία και την ενυδάτωση σε ξηρά και αφυδατωμένα δέρματα. Το νερό από τη μάσκα διεισδύει βαθιά στην επιδερμίδα του δέρματος, μαλακώνοντας το δέρμα και ενισχύοντας την ελαστικότητά του. Όταν το δέρμα είναι καλά ενυδατωμένο είναι πιο εύκολο να εφαρμόσεις το μακιγιάζ σου προσδίδοντας σου ένα πιο φρέσκο και νεανικό αποτέλεσμα.

Μειώνει τις λεπτές γραμμές: Η τακτική χρήση της μάσκας προσώπου μπορεί να μειώσει τα σημάδια της γήρανσης, όπως λεπτές γραμμές, ρυτίδες και καφέ κηλίδες. Επίσης, θα δώσει μια πιο ήπια και πιο λεία υφή στο δέρμα.

Διορθώνει τον τόνο του δέρματος: Οι μάσκες έχουν επίσης σχεδιαστεί για να μειώνουν την υπερ – μελάγχρωση, διορθώνοντας τον τόνο στο χρώμα του δέρματος και την υφή του. Προωθεί επίσης την έκκριση αδένων ιδρώτα, έτσι ώστε να αυξηθεί η περιεκτικότητα σε οξυγόνο του δέρματος.

Δείτε ακόμα: Πώς θα κάνεις απολέπιση προσώπου μόνη σου στο σπίτι! - Η μάσκα που υπόσχεται "θαύματα"!

Σύσφιξη του δέρματος: Η χαλάρωση του δέρματος σε κάνει να φαίνεσαι μεγαλύτερη από την ηλικία σου. Το πρόβλημα του χαλαρού δέρματος μπορεί να λυθεί εύκολα με τη τακτική χρήση της μάσκας προσώπου. Υπάρχουν ορισμένα είδη μασκών που βοηθούν στην ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου και την καταπολέμηση της γήρανσης που θα σας οδηγήσουν σταδιακά στην σταθερή και πιο νεανική εμφάνιση του δέρματος.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share