Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τι παθαίνει το σώμα μας όταν κόβουμε εντελώς το κοκό; Το ανοσοποιητικό σας σύστημα θα…

Τι πρέπει να ξέρετε;

1 Οκτωβρίου 2019 20:52
Τι παθαίνει το σώμα μας όταν κόβουμε εντελώς το κοκό; Το ανοσοποιητικό σας σύστημα θα…

Τι παθαίνει το σώμα μας όταν κόβουμε εντελώς το κοκό; Εσείς γνωρίζετε την απάντηση; Κρατάω τα πόδια μου ψηλά για 15 λεπτά κάθε μέρα και να τι συμβαίνει στο σώμα μου! (Video)

Είναι δύσκολο να διατηρηθεί το πάθος ζωντανό σε μία μακροχρόνια σχέση. Ανεξάρτητα από το πόσο σταθερή είναι η…=σχέση σας, με την πάροδο του χρόνου, η επιθυμία και ο πόθος θα αντικατασταθούν από τη συνήθεια και τις καθημερινές ανησυχίες, εκτός και αν προσπαθείτε συνειδητά και οι δύο να κρατήσετε τη φλόγα ζωντανή.

‘Εχετε στο νου σας ότι η απόλυτη διακοπή του σe3 μπορεί να έχει σημαντικές συνέπειες στη σχέση σας αλλά και την υγεία σας.

1 Το ανοσοποιητικό σας σύστημα θα σταματήσει τη βέλτιστη λειτουργία του.

Μελέτες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τα άτομα που έχουν λιγότερο ενεργή ή απούσα σe3ουαλική ζωή έχουν επίσης ένα ασθενέστερο ανοσοποιητικό σύστημα σε σχέση με τους άνθρωπους που συνεχίζουν να απολαμβάνουν τακτικά το σe3. Ένα αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα σημαίνει ευκολότερη πρόσβαση των μικροβίων στον οργανισμό!

2. Περισσότερη ένταση και άγχος

Καθώς ο οργανισμός δεν επωφελείται από τις ενδορφίνες που απελευθερώνονται κανονικά κατά τη διάρκεια της πράξης, το μυαλό σας θα αρχίσει να γίνεται ολοένα και πιο νευρωτικό, θα ερεθίζεστε πιο εύκολα από τις καθημερινές καταστάσεις και το εξωτερικό άγχος θα σας κυριεύει ευκολότερα σε σχέση με το πριν.

3. Η άσκηση γίνεται πιο δύσκολη

Όπως και με τη σωματική άσκηση, όσο λιγότερο σe3 κάνετε, τόσο περισσότερο βρίσκετε δύσκολη και επώδυνη τη σωματική άσκηση. Για τους άνδρες, αυτό συνεπάγεται μέχρι και δυσκολία στη διατήρηση της στύσης. Για τις γυναίκες, συνήθως σημαίνει δυσκολία στο να φτάνουν στην αποκορύφωση κατά τη διάρκεια της πράξης.

4. Τα όνειρά σας μπορεί να αλλάξουν

Ο εγκέφαλος είναι μια πολύπλοκη μηχανή και η συνείδησή σας δεν διαφέρει. Εάν επιθυμείτε κάτι που δεν μπορείτε να το πάρετε στην πραγματική ζωή, αρχίζετε να ονειρεύεστε γι ‘αυτό. Το σe3 δεν αποτελεί εξαίρεση. Αν κάνετε λίγο έως και καθόλου σe3 στον ξύπνιο σας, τόσο περισσότερο θα εμφανιστεί στα όνειρά σας. Μπορεί να φτάσετε μέχρι και στην αποκορύφωση ενώ κοιμάστε.

5. Χαμηλή λ1μπιντ0

Αν σου λείπει από τη ζωή είναι λογικό να το ζητάς λαι πιο πολύ… Αυτό είναι εν μέρει αλήθεια. Αρχικά, το λιγότερο σe3 σου δημιουργεί μεγαλύτερη ανάγκη για αυτό.. Αλλά εάν συνεχίσετε χωρίς αυτό, το σώμα θα προσαρμοστεί και οι πόνοι της ανάγκης θα υποχωρήσουν. Μπορείτε ακόμη και να φτάσετε στο σημείο όπου δεν αισθάνεστε καμία ανάγκη για την πράξη.

6. Λιγότερος ύπνο

Λόγω της έντασης και του στρες που συσσωρεύονται αν δεν έχετε μία μορφή απελευθέρωσης μέσω του σe3, η ποιότητα και η διάρκεια του ύπνου σας θα αρχίσουν να ολισθαίνουν. Θα κοιμάστε λιγότερο και δεν θα αισθάνεστε και τόσο ξεκούραστοι σε σχέση με το πριν.

7. Αυξημένος κίνδυνος καρκίνου

Όσο περισσότερο σe3 κάνουν οι άνδρες, τόσο υψηλότερο είναι το επίπεδο τεστοστερόνης στο σώμα τους. Αυτό, με τη σειρά του, βοηθά στην προστασία του προστάτη από φλεγμονή και, τελικά και από τον καρκίνο. Επίσης, το περισσότερο σe3 βοηθά στη διατήρηση μιας πιο υγιούς καρδιάς καθώς από μόνο του μπορούμε να πούμε πως αποτελεί μία πολύ καλή cardio-προπόνηση.

Το σώμα σου ξέρει πότε ο θάνατος είναι κοντά, και όλα ξεκινούν από τη μύτη!

Όσο περίεργο κι αν ακούγεται το σώμα σου ξέρει πότε ο Θάνατος είναι κοντά, και όλα ξεκινούν από τη μύτη...

Δεν είναι ασυνήθιστο να ακούσετε τα μέλη μιας οικογένειας να μιλούν για ένα αγαπημένο πρόσωπο που έχει φύγει μακριά. Ακούγεται επίσης συχνά η συμπεριφορά ενός ατόμου πριν πεθάνει, είναι σαν να λέει αντίο, να κλείνει παλιές εκκρεμότητες σε σχέσεις, ακόμη και να αφήνει σε κάποιον την περιουσία του. Φαίνεται σαν να γνωρίζει κάτι από πριν.
Μερικοί υποστηρίζουν ότι αυτό είναι καθαρά σύμπτωση, ενώ άλλοι είναι σίγουροι ότι οι άνθρωποι αυτοί ξέρουν πότε ο θάνατος είναι κοντά. Είναι φυσικό να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε το θάνατο κάποιου που αγαπάμε ή να αντιληφθούμε τι συμβαίνει σε αυτές τις τελευταίες του στιγμές. Οι επιστήμονες γνωρίζουν ότι, όταν κάποιος πεθαίνει, το σώμα αρχίζει αμέσως να καταρρέει.


Η πουτρεσκίνη, για παράδειγμα, είναι μία άσχημη και τοξική μυρωδιά, το αποτέλεσμα της αποσύνθεσης. Οι ερευνητές έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν οι άνθρωποι αναγνωρίζουν υποσυνείδητα αυτή την οσμή της αποσύνθεσης. Εκτός του ότι, το άρωμα, όταν απελευθερώνεται, προκαλεί μια άμεση αντίδραση.

Τα ζώα έχουν την ικανότητα να μυρίζουν το άρωμα των άλλων, προτρέποντάς τα να αντιδράσουν αναλόγως.

Αυτή είναι η αίσθηση με την οποία καταλαβαίνουν τον κίνδυνο είτε από ένα αρπακτικό ζώο ή από κάποιο μεγαλύτερο σε μέγεθος ζώο από αυτά.

Μια μελέτη που διεξήχθη από τον Arnaud Wisman, από το Πανεπιστήμιο της Σχολής Ψυχολογίας του Kent στο Canterbury, στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ilan Shira από το Τμήμα Επιστημών Συμπεριφοράς στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο του Arkansas, στο Russellville, έχει ανακαλύψει ότι τα ζώα και οι άνθρωποι μπορεί να μην είναι και τόσο διαφορετικοί τελικά.

Η ικανότητα για την ανίχνευση χημικών μυρωδιών είναι μέρος της επιβίωσης μεταξύ των ειδών. Η απειλή του θανάτου αποκαλύπτεται μέσα από τη μυρωδιά των ανθρώπων.

Η πουτρεσκίνη είναι μια χημική ένωση που απελευθερώνεται όταν ένα σώμα αποσυντίθεται.

Έχει επίσης μια δευτερεύουσα λειτουργία ως προειδοποιητικό σήμα. Οι άνθρωποι έχουν τόσο συνειδητή όσο και υποσυνείδητη αντίδραση όταν είναι εκτεθειμένοι σε αυτό το άρωμα.

Υπήρχαν τέσσερα διαφορετικά πειράματα που διεξήχθησαν χρησιμοποιώντας πουτρεσκίνη, αμμωνία, και νερό για να μελετήσουν την αντίδραση των ανθρώπων.

Ένα από τα πειράματα που περιελάμβαναν πουτρεσκίνη ήταν σε μια τοποθεσία, όπου η άμεση ανταπόκριση των ανθρώπων ήταν να απομακρυνθούν από την περιοχή.

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με την πάλη.

Όταν τα ζώα αισθάνονται ότι βρίσκονται σε κίνδυνο, υπάρχουν μόνο δύο αντιδράσεις: ή παλέψουν με τον κίνδυνο ή να τρέξουν μακριά από αυτόν. Η μελέτη αποκάλυψε ότι και οι άνθρωποι αντιδρούν με παρόμοιο τρόπο.

Υπάρχουν και άλλες μυρωδιές στις οποίες ο άνθρωπος αντιδράει, όπως ο ιδρώτας.

Ξεχωριστές μελέτες έχουν δείξει ότι ο η μυρωδιά του ιδρώτα που εκπέμπεται από ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση, αυτομάτως μας τρομάζει.

“Δεν ξέρουμε γιατί μας αρέσει ή όχι η μυρωδιά κάποιου, και δεν μπορούμε να έχουμε επίγνωση του πώς το άρωμα επηρεάζει τα συναισθήματά μας, τις προτιμήσεις και συμπεριφορές μας”, εξηγεί ο Wisman και η Shira.

“Είναι δύσκολο να σκεφτούμε ένα άρωμα ως τρομακτικό”, σχολιάζουν οι δύο κορυφαίοι ερευνητές. Αυτές οι μυρωδιές κάνουν τους ανθρώπους να έχουν περισσότερη επαφή με το περιβάλλον τους.

Η φυσική αντίδραση των ανθρώπων σε κίνδυνο δεν είναι να το αντιμετωπίσουν και να πολεμήσουν.

Οι άνθρωποι τείνουν να αποφεύγουν κάθε είδους αντιπαράθεση, είτε λεκτική ή σωματική. Οι περισσότεροι επιλέγουν να αποστασιοποιηθούν μέχρι ο καυγάς να είναι η μόνη επιλογή που απομένει.

Οι αντιδράσεις μπορεί να είναι διαφορετικές μεταξύ τους, αλλά και πουτρεσκίνη και η φερομόνη βασίζονται στη μυρωδιά.

Οι φερομόνες είναι χημικές ουσίες που απελευθερώνονται από το σώμα για να προσελκύσουν έναν σύντροφο, ενώ η πουτρεσκίνη λειτουργεί ως προειδοποιητικό σήμα. “Η πουτρεσκίνη σηματοδοτεί ένα διαφορετικό είδος μηνύματος από τις φερομόνες, αλλά οι αντιδράσεις των ανθρώπων στην πουτρεσκίνη φαίνεται πράγματι να είναι οι αντίθετες των αντιδράσεων σε πολλές φερομόνες,” εξηγούν οι ερευνητές.

Κατά τη διάρκεια της μελέτης, οι άνθρωποι δεν γνώριζαν ότι είχαν αρνητική αντίδραση στη μυρωδιά.

“Οι άνθρωποι δεν είναι εξοικειωμένοι με την πουτρεσκίνη και δεν το συνδέουν συνειδητά με το θάνατο ή το φόβο,” είπαν ο Wisman και η Shira.

TAGS
 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share