Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Εκπληκτικό: Αναμείξτε αυτό το υλικό με χυμό πορτοκάλι και εξαφανίστε τη νικοτίνη από τον οργανισμό σας!

Θαυματουργό!

23 Σεπτεμβρίου 2019 16:00
Εκπληκτικό: Αναμείξτε αυτό το υλικό με χυμό πορτοκάλι και εξαφανίστε τη νικοτίνη από τον οργανισμό σας!

Αναμείξτε αυτό το υλικό με χυμό πορτοκάλι και εξαφανίστε τη νικοτίνη από τον οργανισμό σας!

Είναι κανόνας πως για να αποβάλει ο οργανισμός τη νικοτίνη απαιτούνται 48-72 ώρες. Αυτή είναι μία άσχημη είδηση για όλους όσοι προσπαθούν να κόψουν το κάπνισμα.

Ευτυχώς, σε κάθε περίπτωση, έχουμε το κρεμόριο, ένα ίζημα που δημιουργείται κατά τη διάρκεια της παρασκευής του κρασιού. Το κρεμόριο αποβάλλει εντελώς τη νικοτίνη από τον οργανισμό σας. Επίσης, μία βδομάδα θεραπείας με τη χρήση του κρεμορίου θα σας κοστίσει το ¼ της τιμής ενός προϊόντος Nicorette.

Μελετήστε προσεκτικά για να μάθετε περισσότερα για το κρεμόριο και τα πολλαπλά του οφέλη στην υγεία!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΕΜΟΡΙΟ;
Το κρεμόριο είναι μία σκόνη που είναι επιστημονικώς γνωστή ωςόξινο τρυγικό κάλιο. Πρόκειται για ένα μη αλκοολούχο ίζημα που δημιουργείται στη βάση ενός βαρελιού με κρασί. Παρακάτω, παρατίθενται ορισμένα οφέλη του κρεμορίου στην υγεία.

ΤΟ ΚΡΕΜΟΡΙΟ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ
Το κρεμόριο δεν βοηθάει απλώς στην αποβολή της νικοτίνης από τον οργανισμό. Σας βοηθάει επίσης να γίνετε σταδιακά όλο και λιγότερο επιρρεπείς προς το κάπνισμα. Για όλους όσους προσπαθούν να κόψουν το κάπνισμα, ο καταλληλότερος τρόπος είναι η χρήση του κρεμορίου, αναμεμειγμένου με φυσικό χυμό πορτοκαλιού.

Το στυμμένο πορτοκάλι είναι ωφέλιμο καθώς αυξάνει σημαντικά τα επίπεδα της βιταμίνης C στον οργανισμό, τα οποία είναι μειωμένα εξαιτίας των χημικών ουσιών που περιέχονται στο τσιγάρο. Η βιταμίνη C συμβάλλει και αυτή κατά τη διάρκεια της αποτοξίνωσης από τη νικοτίνη.

Αυτό σημαίνει ότι θα σταματήσετε το κάπνισμα εάν, συστηματικά, για ένα μήνα, πίνετε ένα μέτριο ποτήρι με φυσικό χυμό πορτοκαλιού αναμεμειγμένου με ένα κουταλάκι του γλυκού κρεμόριο.

ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΝΩΝ ΣΤΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ
Σε 100 γραμμάρια κρεμορίου περιλαμβάνονται 2 χιλιοστόγραμμαμαγνησίου, ενός μεταλλικού στοιχείου, το οποίο, όπως αναφέρει ο Δρ. Σέρκους, “βελτιώνει την κατάσταση των κυττάρων». Με άλλα λόγια, στο τέλος της ημέρας, το κρεμόριο θα έχει μειώσει τους πόνους στις αρθρώσεις.

Σύμφωνα με το NaturalRemediesCenter.com, θα πρέπει να χύνετε δύο κουτάλια της σούπας με κρεμόριο και 3 κουτάλια της σούπας με άλατα Epson (θειικό ασβέστιο) στη μπανιέρα σα

ς και μετά να τη γεμίζετε με ζεστό νερό. Μείνετε μέσα στη μπανιέρα για 40 λεπτά και μετά ξεπλυθείτε με κρύο νερό. Συνιστάται να το επαναλαμβάνετε αυτό για περισσότερες από μία φορές την ημέρα.

ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΕΩΝ
Σύμφωνα με το EverydayRoots.com, το κρεμόριο θεραπεύει τις ουρολοιμώξεις, ρυθμίζοντας το pH των ούρων. Μ’ αυτόν τον τρόπο, αποβάλλονται οι μικροσκοπικοί οργανισμοί που ευθύνονται για τις μολύνσεις.

Αναμείξτε 1,5 κουτάλι της σούπας με κρεμόριο σε λίγο ζεστό νερό και στη συνέχεια ρίξτε λίγες σταγόνες από χυμό λεμονιού. Πρέπει να πίνετε αυτό το μείγμα 1-2 φορές την ημέρα.

ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΚΜΗ
Η Θεοδώρα Πενιπάκερ, στο άρθρο της που δημοσιεύτηκε στο Leaf.tv, αναφέρει πως το κρεμόριο είναι ένας εξαιρετικός τρόπος καθαρισμού του ερεθισμένου δέρματος, χάρη στις έντονες, όξινες ιδιότητές του. Παρόλα αυτά, αντί να αλείψει κανείς το κρεμόριο κατευθείαν στο πρόσωπό του, θα πρέπει να καταναλώνει ένα μείγμα από ένα κουτάλι της σούπας με κρεμόριο και 8 ουγγιές νερού ή στυμμένου πορτοκαλιού. Συνιστάται η συστηματική κατανάλωση αυτού του μείγματος και, συν τω χρόνω, θα εξαφανιστούν οι τοξίνες και οι μικροοργανισμοί που έχουν ερεθίσει το πρόσωπο.

ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ
Όσοι έχουν χαμηλό επίπεδο καλίου στον οργανισμό τους, κινδυνεύουν περισσότερο να εμφανίσουν υπέρταση. Σε κάθε περίπτωση, για όλους μας ευτυχώς, το κρεμόριο μπορεί να συμβάλει στην πρόληψη και αυτού του προβλήματος.

Σε 100 γραμμάρια (gr) κρεμορίου, περιλαμβάνονται 16.500 ολόκληρα χιλιογραμμάρια (mg) καλίου. Στην απίθανη περίπτωση που εμφανίζετε επιπλοκές εξαιτίας της υπέρτασης, θα πρέπει να πάτε στο γιατρό για να ελέγξει μήπως έχετε έλλειψη καλίου. Εάν ισχύει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να πίνετε νερό αναμεμειγμένο με κάλιο, κάθε βράδυ.

** Το κρεμόριο μπορείτε να το βρείτε σε καταστήματα με μπαχαρικά.

*** Το Περιεχόμενο ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή διατροφή και θεραπεία του newsitamea δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή διατροφή και θεραπεία. Ζητάτε πάντα τις συμβουλές των εξειδικευμένων ιατρών σας ή άλλου εξειδικευμένου προσωπικού για οτιδήποτε αφορά σε οποιαδήποτε πάθηση.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share