Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

4+1 συνήθειες που μας κάνουν να ζούμε περισσότερο!

Δώστε προσοχή!

5 Σεπτεμβρίου 2019 16:24
4+1 συνήθειες που μας κάνουν να ζούμε περισσότερο!

Νέα μελέτη, που δημοσιεύεται στο διεθνές επιστημονικό περιοδικό Circulation, ταυτοποιεί πέντε συνήθειες του τρόπου ζωής, οι οποίες φαίνεται ότι μπορούν να αυξήσουν το προσδόκιμο ζωής κατά 14 χρόνια σε γυναίκες 50 ετών και κατά 12 χρόνια σε άνδρες αντίστοιχης ηλικίας. Πόσο καλό κάνει τελικά το γάλα στην υγεία μας;

Για τους σκοπούς της μελέτης, οι ερευνητές χρησιμοποίησαν δεδομένα από 78.865 γυναίκες άνω των 34 ετών και 44.354 άνδρες ηλικίας άνω των 27 ετών και επικεντρώθηκαν στο κάπνισμα, την υπερκατανάλωση αλκοόλ, τη σωματική αδράνεια, τις ανθυγιεινές διατροφικές συνήθειες και την παχυσαρκία, καθώς προηγούμενη ανάλυση 15 μελετών κατέληξε στο συμπέρασμα πως οι παραπάνω παράγοντες «ευθύνονται» για περίπου 60% των περιστατικών πρόωρου θανάτου.

Συνολικά, η αποχή από το κάπνισμα, η μέτρια κατανάλωση αλκοόλ (δηλαδή έως 1 ποτό και έως 2 ποτά ανά ημέρα για γυναίκες και άνδρες, αντίστοιχα), η άσκηση για τουλάχιστον 30 λεπτά ανά ημέρα, η υιοθέτηση ενός υγιεινού διατροφικού προτύπου και η διατήρηση φυσιολογικού δείκτη μάζας σώματος (<25 kg/m2), χαρακτηρίστηκαν ως παράγοντες χαμηλού κινδύνου. Ειδικότερα, το προσδόκιμο ζωής σε γυναίκες ηλικίας 50 ετών που είχαν και τους πέντε παραπάνω παράγοντες βρέθηκε να είναι 93.1 έτη, έναντι 79 ετών σε γυναίκες που δεν είχαν υιοθετήσει καμία από τις εν λόγω συνήθειες. Αντίστοιχα, μεταξύ των ανδρών, το προσδόκιμο ζωής ήταν 87.6 χρόνια για όσους είχαν και τους πέντε παράγοντες χαμηλού κινδύνου, έναντι 75.5 για εκείνους που δεν είχαν κανέναν.

Όπως σχολιάζει ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας, τα ποσοστά υιοθέτησης των εν λόγω πέντε «υγιεινών» συνηθειών είναι πολύ χαμηλά και συνεπώς, οι αρμόδιοι φορείς θα πρέπει να κινητοποιηθούν περισσότερο προκειμένου να δημιουργήσουν ένα υποστηρικτικό περιβάλλον για την προώθησή τους, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και την αύξηση του προσδόκιμου επιβίωσης του πληθυσμού.

Αυτό το μείγμα είναι το πιο ισχυρό λιποδιαλυτικό! Φτιάξτε το με μόνο δύο υλικά από την κουζίνα σας!

Θέλετε να επιταχύνετε την διαδικασία της απώλειας βάρους; Αυτό το λιποδιαλυτικό μείγμα θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το επίμονο λίπος της κοιλιάς. Φτιάξτε το σε 5 λεπτά, καταναλώστε το για 5 μέρες και χάστε έως και 5 κιλά!

Σημείωση: θα πρέπει να θυμάστε ότι χωρίς μια σωστή διατροφή και χωρίς σωματικές δραστηριότητες δεν μπορείτε να χάσετε το λίπος της κοιλιάς.

Αυτό το σπιτικό ποτό για την καύση λίπους είναι πολύ απλό και εύκολο να γίνει. Απλά χρειάζεται δύο απλά συστατικά: κανέλα και μέλι. Αυτά τα δύο συστατικά είναι εξαιρετικά υγιεινά, φυσικά, και όταν συνδυάζονται, κάνουν το πιο ισχυρό λιποδιαλυτικό μείγμα!

Τι πρέπει να κάνετε: Πρώτα, θα πρέπει να προσθέσετε ½ κουτ. κανέλα(Kεϊλάνης) σε 200 ml βραστό νερό. Αφήστε το για 30 λεπτά, μέχρι το μείγμα να γίνει αρκετά δροσερό, και στη συνέχεια θα πρέπει να προσθέσετε 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι. Βεβαιωθείτε ότι έχετε περιμένει για να προσθέσετε το μέλι, γιατί αν το νερό είναι πολύ ζεστό, θα μειώσει τα οφέλη του μελιού. Θα πρέπει να πίνετε το μισό αυτού του ποτού αμέσως, πριν τον ύπνο- πιείτε το άλλο μισό το πρωί, με άδειο στομάχι. Αυτές οι τροφές καίνε το λίπος!

Βεβαιωθείτε ότι πίνετε αυτό το μείγμα κάθε μέρα, για ένα μήνα. Θα πρέπει να το πίνετε πριν πάτε για ύπνο και το πρωί αμέσως αφού ξυπνήσετε. Θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα. Αυτό το σούπερ υγιεινό ποτό θα σας βοηθήσει στο να επιταχυνθεί η διαδικασία απώλειας βάρους, στη βελτίωση της διαδικασίας της πέψης, την εξάλειψη των παρασίτων, και θα αποτοξινώσει το σώμα σας.. Θα παρατηρήσετε τα πρώτα αποτελέσματα μόνο μετά από μία εβδομάδα. 10 τρόφιμα που καίνε το λίπος και δεν το γνώριζες!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share