Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μαριάννα Τουμασάτου: "Με αυτή τη μέθοδο έχασα βάρος χωρίς να στερηθώ τίποτα!"

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στα κιλά που έχασε, αλλά και στην αλλαγή στην εμφάνισή της!

22 Αυγούστου 2019 12:06
Μαριάννα Τουμασάτου:

Η Μαριάννα Τουμασάτου μας αποκαλύπτει τη μέθοδο έχασε βάρος χωρίς να στερηθεί τίποτα! Η ηθοποιός αναφέρθηκε στα κιλά που έχασε, αλλά και στην αλλαγή στην εμφάνισή της που πραγματικά είναι φανερή.

Η Μαριάννα Τουμασάτου φέτος εμφανίστηκε καθημερινά στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1«Γυναίκα χωρίς όνομα».

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό Down Town Κύπρου και αναφέρθηκε στα κιλά που έχασε,αλλά και στην αλλαγή στην εμφάνισή της.

Όχι, δεν έχασα πολλά κιλά. Εγώ είχα ένα θέμα, το οποίο ήταν η κατακράτηση υγρών. Πολλές γυναίκες το έχουν. Δεν είναι σπάνιο. Μπορεί να κοιμόμουν, ας πούμε, 57 κιλά και να ξυπνούσα 60. Τα έχασα με τον βελονισμό. Με βοήθησε ένας βελονιστής, ο οποίος στην ουσία μου επαναλειτούργησε τον μεταβολισμό μου. Δεν είναι ότι στερήθηκα τα πάντα και δεν έτρωγα μπουκιά. Ξεπρήστηκα, όμως, και ήταν σχετικά εύκολο, δεν έκανα ένα εκατομμύριο συνεδρίες. Επίσης, με βοήθησε πολύ και στις αλλεργίες που είχα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

Έτσι έχασε 8 κιλά η Μαρία Μπακοδήμου: Η δίαιτα express που προκαλεί πανικό!

Μαρία Μπακοδήμου: Είναι αδιαμφισβήτητα από τις πιο sexy μαμάδες της εγχώριας showbiz που καταφέρνει να διατηρεί ένα γυμνασμένο αλλά μεσογειακό σώμα χωρίς ωστόσο να καταφεύγει σε δίαιτες-express.

Μάλιστα σε πολύ μικρό διάστημα κατάφερε να χάσει 8 ολόκληρα κιλά, ακολουθώντας ένα ισορροπημένο διατροφικό πλάνο, το οποίο έκανε στη συνέχεια τρόπο ζωής.

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε και την απίστευτη δίαιτα της Ελένης Μενεγάκη που κάνει θαύματα!

Το πρωινό της παρουσιάστριας περιλαμβάνει ένα μπολ δημητριακά ολικής άλεσης με γάλα χαμηλών λιπαρών ή ένα τοστ με γαλοπούλα και τυρί. Το μεσημέρι επιλέγει κυρίως ψητό με καστανό ρύζι και πάντα μια πλούσια σαλάτα ή βραστά λαχανικά. Το βραδινό της έχει ένα γιαούρτι και μια φρυγανιά ή μια πράσινη σαλάτα συνδυασμένη με μικρή ποσότητα τυριού. Όσο για τα μικρά μυστικά της; Αρκείται στις δύο κουταλιές λάδι και πίνει οκτώ με δέκα ποτήρια νερό ημερησίως!

Όσο για την άσκηση; Η ίδια δεν υπήρξε ποτέ fan της εντατικής γυμναστικής, ωστόσο φροντίζει να κάνει προπόνηση στο σπίτι της αρκετά πρωινά, που περιλαμβάνει τρέξιμο στο διάδρομο και λίγα βαράκια, δηλώνοντας περήφανα στο Twitter: «Καλημέρα! Πήρα μια μεγάλη απόφαση. Θα ξεκινήσω τη μέρα με γυμναστική».

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share