Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ακολουθήστε την δίαιτα της Κάτιας Ζυγούλη και θα εκπλαγείτε!

Κάνει θαύματα!

16 Αυγούστου 2019 18:08
Ακολουθήστε την δίαιτα της Κάτιας Ζυγούλη και θα εκπλαγείτε!

Η Κάτια Ζυγούλη είναι κορμάρα και εδικά μετά την γέννηση του Ρουβά junior, καταφέρνει να δείχνει σαν να είναι έτοιμη για πασαρέλα.Διάβασε παρακάτω και μάθε όλα τα μυστικά της διατροφής της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και ακολούθησέ τα για κορμί σαν της Ζυγούλη! Ακολουθήστε την δίαιτα της και θα εκπλαγείτε!

Το μυστικό: πολλά ψητά, πολλά λαχανικά και φρούτα είναι το μυστικό της Κάτιας που όχι μόνο την βοήθησε να μην πάρει κιλά και να διατηρήσει το κορμί της αλλά κιόλας για να παίρνει τις πολύ σημαντικές για τον οργανισμό της βιταμίνες. Μαρία Μπεκατώρου: Η απίστευτη δίαιτα! Έχασε 7 κιλά κόβοντας να τρώει... αυτό!

Το διατροφικό πρόγραμμα της Κάτιας

Πρωινό: ένα ποτήρι γάλα ή γιαούρτι με δημητριακά ή μούσλι και φρέσκα ή αποξηραμένα φρούτα ή ένα ποτήρι φυσικός χυμός και ένα τοστ με κασέρι ή άσπρο τυρί ή ένα κουλούρι σουσαμένιο με κασέρι ή άσπρο τυρί ή 1 ποτήρι γάλα και 2 φέτες ψωμί με φυτική μαργαρίνη και μέλι ή μαρμελάδα ή ταχίνι με μέλι.

Μεσημεριανό: για αρχή πάντα η Κάτια επιλέγει ένα μεγάλο μπολ σαλάτα πριν το γεύμα και 1 μερίδα μακαρόνια με σάλτσα ντομάτας, με λαχανικά και άσπρο τυρί ή κεφαλοτύρι ή μια μερίδα κοτόπουλο ψητό με βραστές πατάτες ή ρύζι και σαλάτα ή 1 μερίδα φασολάκια ή μπάμιες ή μπριάμ με λαχανικά εποχής.

Το βραδινό της είναι πάντα πλούσιο σε βιταμίνες και ελαφρύ: πολύχρωμες σαλάτες ή λαχανικά στον ατμό είναι οι βασικές βραδινές της επιλογές.

Τα σνακ της λιγούρας που επιλέγει είναι: μπάρες δημητριακών, φρουτοσαλάτα με καρύδια και μέλι ή 1 γιαούρτι με 2-3 κριτσίνια και άφθονου φυσικούς χυμούς, γιατί δεν είσαι η μόνη που έχει τις λιγουρίτσες της!

Tip: η Κάτια κάθε φορά που ένιωθε πείνα μασουλούσε ένα κριθαρένιο παξιμάδι, ενώ αντί για αναψυκτικό προτιμούσε παγωμένο τσάι χωρίς ζάχαρη που έφτιαχνε με τα χεράκια της που εμπλούτιζε με μια κουταλιά μέλι για να γίνει ακόμη πιο δυναμωτικό.

Τα "ναι" και "όχι" της Κάτιας: ξέχασε τον καφέ! Για εννιά μήνες η Κάτια έκοψε τον καφέ για να μην δημιουργήσει πρόβλημα στο μωράκι της ενώ μια φορά την εβδομάδα έκανε την παρασπονδία της και έτρωγε τη σοκολατίτσα της!

Νατάσα Μπoφίλιου: «Με αυτόν τρόπο, έχασα 16 ολόκληρα κιλά»

Η Νατάσα Μποφίλιου μοιράστηκε μαζί μας το μεγάλο μυστικό της. Φανερά αδυνατισμένη!

Η γνωστή τραγουδίστρια μας αποκάλυψε τον τρόπο που κατάφερε κι έχασε 16 ολόκληρα κιλά. Δείτε λοιπόν πιο κάτω, ποιος ήταν ο τρόπος που μας αποκάλυψε.Δείτε όμως και την άγνωστη αδερφή της - Μοιάζουν σαν 2 σταγόνες νερό!

Η γνωστή τραγουδίστρια, όντως έκανε μια τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της.

Όσο για το πώς έχασε τα κιλά, είπε:

«Απλά άρχισα να προσέχω λίγο περισσότερο τη διατροφή μου, δεν ήταν αυτοσκοπός. Όταν σταμάτησα για ένα χρόνο τις εμφανίσεις, δεν έτρωγα αργά το βράδυ, όπως έκανα πριν και αυτό είχε αποτέλεσμα.

Έτσι όμως ήμουν όταν ξεκινούσα, σε αυτά τα κιλά, αλλά μετά ξέφυγε το πράγμα. Είχα το πρωινό μου, το μεσημεριανό μου και το βραδινό μου. Απλώς ηρέμησα και βρήκα λίγο χρόνο για τον εαυτό μου» δήλωσε η ίδια…

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share