Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021

Προσοχή! Σταματήστε να τρώτε σκόρδο με άδειο στομάχι! (Video)

Θα πάθετε...

8 Αυγούστου 2019 17:57
Προσοχή! Σταματήστε να τρώτε σκόρδο με άδειο στομάχι! (Video)

Αν τρώτε σκόρδο με άδειο στομάχι, σταματήστε το αμέσως. Μόνο καλό δεν κάνει στην υγεία σας, αν δεν έχετε φάει κάτι. Αν τρώτε σκόρδο κάθε μέρα τότε έχετε κάνει το καλύτερο δώρο στον εαυτό σας!

Πολλές έρευνες έχουν συγκεντρωθεί στις ιδιότητες του σκόρδου, και έχουν καταλήξει ότι όταν το τρώμε με άδειο στομάχι, μετατρέπεται σε ένα πανίσχυρο αντιβιωτικό.

Είναι πιο αποτελεσματικό όταν το τρώτε πριν από το πρωινό επειδή τα βακτηρίδια είναι εκτεθειμένα και δεν μπορούν να αμυνθούν και υποκύπτουν στην δύναμη του.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι θα συμβεί στο σώμα σας:

Δες τι ''θαυματουργό'' θα συμβεί στον οργανισμό σου πίνοντας μια κουταλιά λεμόνι με σκόρδο!

Δες τι ''θαυματουργό'' θα συμβεί στον οργανισμό σου πίνοντας μια κουταλιά λεμόνι με σκόρδο!

Ποια τα οφέλη του λεμονιού με το σκόρδο;

«Το σκόρδο είναι γνωστό από αρχαιοτάτων χρόνων για τα οφέλη που προσφέρει στον οργανισμό. Όλοι ξέρουμε ότι βοηθάει στη μείωση της αρτηριακής πίεσης, αλλά ίσως δε γνωρίζουμε τόσο καλά την ισχυρή αποτοξινωτική του δράση.

Κόκκινο λάχανο:Τα 3+1 διατροφικά του οφέλη!Είναι λοιπόν ωφέλιμο σε όσους πάσχουν από εκζέματα, ακμή, ψωρίαση και άλλες δερματικές παθήσεις.

Είναι ένα φυσικό αντιβιοτικό και παλιά συνιστούσαν σε όσους έπασχαν από πνευμονική φυματίωση, αλλά και χρόνια βρογχίτιδα, να τρώνε καθημερινά αρκετά σκόρδα.

Ως φάρμακο κατά της γρίπης διαφημίστηκε πολύ στην επιδημία του 1918.

Πολύ ωφέλιμο είναι επίσης για όσους έχουν παράσιτα στο έντερο και μάλιστα για τους οξύουρους, όπου συνιστώνται και υποκλυσμοί με χυμό σκόρδου», υπογραμμίζει η γιατρός.

Τι γίνεται με τη μυρωδιά;

 μια κουταλιά λεμόνι με σκόρδο!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share