Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Κάθισε μια ώρα στον ήλιο με αντηλιακό και έπαθε αυτό!

Εικόνα σοκ!

26 Ιουλίου 2019 17:33
Κάθισε μια ώρα στον ήλιο με αντηλιακό και έπαθε αυτό!

Τα όσα έπαθε μια 16χρονη μετά από μια ώρα στην θάλασσα δεν περιγράφονται με λόγια. Οι σκληρές εικόνες που θα δείτε παρακάτω αποτυπώνουν πλήρως το κακό που έπαθε η 16χρονη βρετανίδα ενώ έκανε διακοπές στην Κούβα. Πως να αντιμετωπίσετε το κοκκίνισμα και τα ηλιακά εγκαύματα...

Η Maisie Squires, έπαθε πολύ σοβαρά εγκαύματα στην πλάτη της παρά το γεγονός ότι φορούσε αντηλιακό κατά την διάρκεια εκδρομής για καταδύσεις στην Κούβα. Τα ηλιακά εγκαύματα που έπαθε το δύστυχο κορίτσι από το Λιντς μέσα σε διάστημα μιας ώρας προκαλούν σοκ. Το πιο τραγικό είναι ότι την ίδια ημέρα η κοπέλα αναγκάστηκε να ταξιδέψει αεροπορικώς πίσω στην Βρετανία με κανονικά εξογκώματα στην πλάτη της.

Η ίδια ανέβασε τις φωτογραφίες στο Facebook, και πραγματικά προκαλούν σοκ. Έγραψε ότι είχε πολλή ζέστη στην Κούβα και ότι η ίδια έχει πολύ ανοιχτόχρωμο δέρμα. Το έγκαυμα όπως θα δείτε είναι εκτεταμένο και οι φουσκάλες που έβγαλε είναι τόσο μεγάλες που παρόμοιες δεν έχετε ξαναδεί.

Στο Παίδων με εγκαύματα από βραστό νερό τρίχρονο αγοράκι!

Στο νοσοκομείο Παίδων με σοβαρά εγκαύματα σε όλο του το σώμα νοσηλεύεται ένα παιδάκι τριών ετών.

Η μητέρα του τρίχρονου, με καταγωγή από την Βουλγαρία, ζει στον Ασπρόπυργο. Προκειμένου να δουλέψει, άφησε το παιδί στο σπίτι μιας φίλης της.

Το παιδί ξέφυγε από την προσοχή της γυναίκας και έτρεξε στην κουζίνα, όπου σε μια κατσαρόλα έβραζε νερό. Το παιδί κατάφερε να φτάσει την κατσαρόλα και την τράβηξε, ρίχνοντας όλο το καυτό νερό πάνω του.

Η μητέρα του παιδιού και η φίλη της υπό την επίβλεψη της οποίας ήταν το παιδί, απολογούνται στον Εισαγγελέα.

Πως να μαυρίσετε εύκολα και γρήγορα!

Τέρμα τα ψέματα… έφτασε το καλοκαίρι και είναι καιρός για μαύρισμα! Όλοι ξέρουμε ότι το μαύρισμα ομορφαίνει και καλύπτει κάποιες ατέλειες... Ποιος λοιπόν δεν θα ήθελε ένα μαυρισμένο σώμα εύκολα και γρήγορα; Εμείς θα σας προτείνουμε μερικούς τρόπους για να το πετύχετε...

1. Ο πιο συνηθισμένος τρόπος φυσικά, είναι να κάτσουμε κάτω από τον ήλιο με το κατάλληλο αντηλιακό, ανάλογα με την επιδερμίδα μας και να τον αφήσουμε να κάνει την δουλειά του. Η διαδικασία αυτή μπορεί να καθυστερήσει λίγο, αλλά το μαύρισμα θα διαρκέσει περισσότερο.

2. Ένας ακόμη τρόπος για να βοηθήσουμε το σώμα μας να αποκτήσει το κατάλληλο μαύρισμα πιο γρήγορα, είναι ένα καλό peeling πριν βγούμε στην παραλία. Το peeling θα καταφέρει να διώξει τα νεκρά κύτταρα και έτσι θα έχουμε πιο γρήγορα αποτελέσματα.

3. Άλλος ένας τρόπος για πιο εύκολο και γρήγορο μαύρισμα είναι το solarium, που μας βοηθά να ενεργοποιήσουμε τη μελανίνη μας. Βέβαια από μόνο του δεν θα φέρει τα αποτελέσματα που θα θέλαμε, για αυτό καλό θα είναι να κάνουμε και μερικές βουτιές στη θάλασσα.

4. Ίσως ένας πιο safe τρόπος είναι και οι κρέμες μαυρίσματος. Υπάρχουν πολλές κρέμες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να αποκτήσουμε ένα πιο σκούρο δέρμα.

5. Τέλος, μπορούμε να βοηθήσουμε το σώμα μας να μαυρίσει μας με ειδικές τροφές. Το πολύ νερό βοηθάει και κάνει καλό στο δέρμα και το αφήνει πιο ενυδατωμένο.

Ακόμη, μερικές τροφές που βοηθούν το σώμα μας να αποκτήσει ένα πιο σκούρο χρώμα είναι τα εξής : αυγά, καρότα, βερίκοκα, ροδάκινα, ακτινίδια, λεμόνια, γαλακτοκομικά, αναποφλοίωτα δημητριακά και ψάρια.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share