Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Δίαιτα για πριγκίπισσες! Αυτή είναι η διατροφή που ακολουθεί η Κέιτ Μίντλετον!

Πως κρατιέται σε φόρμα;

23 Ιουλίου 2019 14:36
Δίαιτα για πριγκίπισσες! Αυτή είναι η διατροφή που ακολουθεί η Κέιτ Μίντλετον!

Τα ρούχα της είναι πάντα λαμπερά και το μακιγιάζ της άψογο. Η Κέιτ Μίντλετον δείχνει πάντα άψογη. Και παρόλο που είναι απασχολημένη με την ανατροφή των τριών παιδιών της και τα βασιλικά της καθήκοντα, φροντίζει πάντα να παραμένει σε φόρμα.

Στις τελευταίες της μάλιστα εμφανίσεις, έχει καταφέρει να επισκιάσει την Μέγκαν Μαρκλ, που δύο μήνες μετά την γέννηση του γιου της Άρτσι, δεν έχει καταφέρει ακόμη να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης. Αλλά η Κέιτ Μίντλετον, εκτός από το γεγονός ότι λατρεύει την άσκηση και τον αθλητισμό, είναι μια δεινή μαγείρισσα που απολαμβάνει την προετοιμασία υγιεινών γευμάτων για όλη την οικογένεια.

Η δούκισσα του Κέμπριτζ είναι μια πολύ καλή μαγείρισσα και μάλιστα, ο σύζυγός της, πρίγκιπας Γουίλιαμ, είχε σχολιάσει για το μαγείρεμά της στο παρελθόν, αστειευόμενος πως είναι ο λόγος που «παραμένει τόσο κοκαλιάρης». Η Κέιτ Μίντλετον περνά πολλές ώρες στην κουζίνα, διδάσκοντας ακόμη και τα παιδιά της να μαγειρεύουν.

Νωρίτερα φέτος, η δούκισσα του Κέμπροτζ επισκέφθηκε ένα δημοτικό σχολείο για την Εβδομάδα Ψυχικής Υγείας των Παιδιών και αποκάλυψε πως δείχνει στα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, πρίγκιπα Τζορτζ και πριγκίπισσα Σάρλοτ, να μαγειρεύουν. Ο διευθύνων Σύμβουλος της Ivy Learning Trust, Μάθιου Κλέινερ Μαν που την γνώρισε, αποκάλυψε στο περιοδικό People τι συζήτησαν. Όπως είπε: «Μας έλεγε πόσο τα παιδιά της αγαπούν το μαγείρεμα και πώς μαγειρεύουν γι’ αυτήν. Τις προάλλες είχαν φτιάξει ζυμαρικά με τυρί. Κάποιος ανακατεύει το αλεύρι, άλλος βάζει το γάλα και το βούτυρο. Και πως φτιάχνουν σαλάτες και διάφορα άλλα. Το φαγητό είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτήν και κατανοεί τις σχέσεις μεταξύ ψυχικής υγείας και σωματικής άσκησης».

Κι ενώ η Κέιτ Μίντλετον μπορεί να διδάσκει στα παιδιά της πώς να μαγειρεύουν ζυμαρικά με τυρί, η ίδια όμως προτιμά να ελαχιστοποιεί τους υδατάνθρακες από την διατροφή της. Μάλιστα, πιστεύετε πως ακολουθεί την δίαιτα Dukan, που δεν θέλει καθόλου υδατάνθρακες, υπέρ των πρωτεϊνών, των λαχανικών και των υγιεινών λιπαρών.

Και μπορεί η Κέιτ Μίντλετον να είναι πολύ αδύνατη, ωστόσο λέγεται πως εστιάζει την διατροφή της με επίκεντρο το «λαμπερό δέρμα». Μια πηγή δήλωσε στην Mirror: «Η Κέιτ έχει ένα τέλειο κορμί, αλλά το κίνητρό της είναι να πετύχει «ακτινοβόλο δέρμα». Αυτό σημαίνει πως προτιμά τρόφιμα που περιλαμβάνουν σαλάτες με καρπούζι, gazpacho, goji berries, ταμπουλέ και σεβίτσε για να πετύχει μια λαμπερή επιδερμίδα. Ας δούμε όμως τι περιλαμβάνει η διατροφή της Κέιτ Μίντλετον.

Πρωϊνό

Σύμφωνα με την Daily Mail, η δούκισσα του Κέμπριτζ λατρεύει τα πράσινα smoothie για πρωινό. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμειγνύει σπιρουλίνα, κέιλ, σπανάκι, μαρούλι ρομάνα, κόλιανδρο και βατόμουρα όλα μαζί για ένα υγιεινό ποτό.

Μεσημεριανό
Σαλάτες και φρούτα περιλαμβάνει το μενού για το μεσημεριανό γεύμα της Κέιτ προκειμένου να έχει ένα λαμπερό δέρμα. Σε αυτές τις σαλάτες, η Κέιτ Μίντλετον προτιμά να βάζει καρπούζι, ταμπουλέ, και πλούσια σε θρεπτικά συστατικά φυλλώδη λαχανικά για το μεσημεριανό της.

Η μυστική διατροφή της Βασίλισσας Ελισάβετ: Τι τρώει και παραμένει νέα και υγιής;

Δείπνο
Η ώρα του δείπνου λέγεται ότι είναι μια πιο παραδοσιακή υπόθεση για την οικογένεια των Κέμπριτζ. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ λατρεύει το ψητό κοτόπουλο και λέγεται πως μαζί με την Κέιτ Μίντλετον φτιάχνουν τα δικά τους λουκάνικα. Επίσης, η δούκισσα του Κέμπριτζ φτιάχνει πολύ νόστιμες σούπες αλλά και ένα απίστευτο κάρι.

Σνακ
Προκειμένου να περιορίζει την λαχτάρα της για ζάχαρη, η Κέιτ Μίντλετον αναμειγνύει βατόμουρα με γάλα αμυγδάλου. Ως φοιτήτρια, ο φωτογραφικός φακός την είχε «συλλάβει» πολλές φορές να αγοράζει Haribo, αλλά φαίνεται πως οι ημέρες εκείνες έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Αλκοόλ
Η Κέιτ Μίντλετον μπορεί να απολαμβάνει ένα ποτήρι κρασί αλλά δεν πίνει ποτέ πολύ. Μια από τις φίλες της από τα παλιά είχε δηλώσει κάποτε: «Της αρέσει να έχει ένα ποτήρι κρασί, αλλά πραγματικά δεν μπορεί να πιει πολύ, γιατί δεν το αντέχει. Θα αρχίσει να φέρεται σαν χαζή μετά από μερικά ποτήρια, γι’ αυτό και σταματάει. Δεν θα ήθελε με τίποτα να μεθύσει. Δεν αφήνει τον εαυτό της να χάσει τον έλεγχο».

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share