Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πιέστε το μέτωπό σας για 60 δευτερόλεπτα και δείτε τι θα συμβεί!

Σίγουρα δεν το γνωρίζατε!

21 Ιουλίου 2019 09:22
Πιέστε το μέτωπό σας για 60 δευτερόλεπτα και δείτε τι θα συμβεί!

Υπάρχουν πολλές τεχνικές μασάζ που μπορούν να μας χαλαρώσουν. =Το πρόβλημα είναι ότι για τις περισσότερες χρειαζόμαστε πολύ χρόνο, χρήμα και την βοήθεια ενός ειδικού.

Ευτυχώς όμως, υπάρχει μια απλή μέθοδος η οποία έχει ευεργετικά αποτελέσματα για το σώμα, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε χρήματα.

Σίγουρα έχετε νιώσει κάποια φορά, έστω και υποσυνείδητα, ότι χρειάζεστε ένα μασάζ ανάμεσα στα φρύδια. Δείτε όμως και γιατί ΠΡΕΠΕΙ να κάνετε μασάζ στα πόδια σας πριν τον ύπνο!

Το μασάζ σε αυτή την περιοχή βελτιώνει την συγκέντρωση, μειώνει την ένταση, βοηθά στην απομάκρυνση του πονοκεφάλου και χαλαρώνει τα μάτια (ειδικά αν κάθεστε για πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή).

Τι πρέπει να κάνετε;


Απλά ασκείστε απαλά πίεση στο σημείο ανάμεσα στα φρύδια, μετακινήστε το δάχτυλο σας προς τα πάνω για 3 περίπου εκατοστά σε κάθετη γραμμή. Πιέστε αυτό το σημείο για 45-60 δευτερόλεπτα. Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ για το αποτέλεσμα.

Οι ειδικοί εξηγούν ότι αυτή η διαδικασία “ενεργοποιεί μια περιοχή του εγκεφάλου η οποία με την σειρά της βοηθά στην μείωση της έντασης. Επίσης, βελτιώνει την όψη του δέρματος, ειδικά γύρω από τα μάτια και το στόμα και βοηθά στην διαδικασία αναγέννησης.”

Αν, λοιπόν, νιώσετε ξαφνικά πονοκέφαλο ή τα μάτια σας κουρασμένα μετά από μια δύσκολη μέρα, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε!

9 Εύκολοι τρόποι μασάζ που θα εξαφανίσουν τον πόνο στη πλάτη και τον αυχένα!

Υποφέρετε από πόνους στην πλάτη και τον αυχένα; Οι καθημερινές υποχρεώσεις και το άγχος επηρεάζουν τους σωματικούς πόνους.. Υπάρχουν όμως 9 εύκολοι τρόποι μασάζ που θα εξαφανίσουν τον πόνο στη πλάτη και τον αυχένα!

Θα σας παρουσιάσουμε εννιά διαφορετικούς τύπους μασάζ για να ανακουφιστείτε μια και καλή από τους τεταμένους μυς στον λαιμό και τον αυχένα!

Δείτε αναλυτικά:

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share