Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Χλωρίνη: Την χρησιμοποιούμε καθημερινά και προκαλεί καρκίνο!

Δεν υπάρχει χειρότερο για τον οργανισμό σας..

4 Ιουλίου 2019 14:50
Χλωρίνη: Την χρησιμοποιούμε καθημερινά και προκαλεί καρκίνο!

Η χλωρίνη αποτελεί έναν βασικό παράγοντα καρκίνου αφού είναι το πιο δυνατό χημικό! Μπορεί να σκοτώνει τα μικρόβια αλλά παράλληλα σκοτώνει και την υγεία μας.. Τι παθαίνει ο οργανισμός μας από την χλωρίνη;

Μένει αμετάβλητο στον οργανισμό μας, διασπάται μετά από 500 χρόνια από το περιβάλλον, προκαλεί αποδεδειγμένα καρκινογενέσεις και πολλές άλλες σύγχρονες ασθένειες. Υπάρχουν δώδεκα προειδοποιητικά σημάδια του καρκίνου που αγνοούν πολλοί!

Το χλώριο χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς και τους συμμάχους ως βιολογικό χημικό όπλο, με τρομακτικά αποτελέσματα στους ανθρώπους και στη γύρω πανίδα και χλωρίδα.

Οι επιπτώσεις της εισχώρησης των χημικών αυτών είναι δραματικές: Η χλωρίνη, οι φθαλικές ενώσεις και πολλά χημικά διαταράσσουν, μιμούνται τις θηλυκές ορμόνες (οιστρογόνα) και επιδρούν αρνητικά στις ανδρικές ορμόνες (ανδρογόνα) σημαντικά την αναπαραγωγή των ανδρών.

Η χλωρίνη είναι το απόλυτο καθαριστικό… Αυτό και αν θεωρείται δεδομένο. Υπήρχε μια πολύ μακρά περίοδος κατά την οποία η βαριά μυρωδιά της και μόνο σήμαινε αυτόματα και την απόλυτη καθαριότητα. Ισχύει όμως όντως κάτι τέτοιο;

Η χλωρίνη είναι απολυμαντικό και όχι καθαριστικό. Κάνει καλή δουλειά στο να σκοτώνει τα μικρόβια. Όμως στην πραγματικότητα, η χλωρίνη δεν καθαρίζει τη βρωμιά και τα υπολείμματα από τις επιφάνειες. Για να καταφέρεις κάτι τέτοιο, θα πρέπει να τις τρίψεις και να τις ξεπλύνεις πολύ καλά. Για πολλές δουλειές του σπιτιού, η χλωρίνη απλά δεν είναι η κατάλληλη καθαριστική λύση. Οι βαριές αναθυμιάσεις τις μπορεί να σε αρρωστήσουν.

Η επαφή με το δέρμα φέρνει ερεθισμό και άλλα δερματικά προβλήματα. Η ανάμειξή της δε, με άλλα καθαριστικά μπορεί να δώσει τοξικά αποτελέσματα. Είναι επίσης πιθανό να καταστρέψει επιφάνειες και να αφαιρέσει το χρώμα.
Το συμπέρασμα: Η χλωρίνη είναι ένα καλό απολυμαντικό, αφαιρεί τους λεκέδες, αλλά δεν είναι καθαριστικό γενικής χρήσης.

Καρκίνος: Ποιο φθηνό φρούτο τον εξαφανίζει. Γιατί το "τρέμουν" οι φαρμακευτικές εταιρείες;

Είναι το μόνο φρούτο που παρέχει μία σημαντική ποσότητα από μονοακόρεστα λιπαρά (το υγιές είδος). Είναι μια γεμάτη φυσικά θρεπτικά συστατικά τροφή και περιέχει σχεδόν 20 βιταμίνες και μέταλλα.

Ποιο πάμφθηνο φρούτο εξαφανίζει τον καρκίνο;

Η κατανάλωση αβοκάντο (και άλλων φρούτων και λαχανικών) έχει συνδεθεί εδώ και πολλά χρόνια με την μείωση του κινδύνου διαφόρων ασθενειών, όπως η καρδιακή νόσος. 9+1 τρόφιμα - θάνατος: Φαγητά που είναι άκρως επικίνδυνα!

Τι προσφέρει το αβοκάντο στην υγεία σας

Καρδιακή υγεία: Τα αβοκάντο περιέχουν 25 χιλιοστόγραμμα/ουγγιά φυτικές στερόλες, που ονομάζονται β-σιτοστερόλες. Η τακτική κατανάλωση φυτικής στερόλης συμβάλλει στη διατήρηση υγιών επιπέδων χοληστερόλης.

Βελτιώνουν την όραση: Τα αβοκάντο περιέχουν λουτεΐνη και ζεαξανθίνη, δύο φυτοχημικά που είναι απαραίτητα για την υγεία των ματιών. Αυτά τα δύο καροτενοειδή δρουν ως αντιοξειδωτικά και μπορεί να ελαχιστοποιήσουν τη φυσική (λόγω ηλικίας) φθορά στα μάτια και να μειώσουν τον κίνδυνο ανάπτυξης εκφύλισης της ωχράς κηλίδας.

Πρόληψη της οστεοπόρωσης: Η βιταμίνη Κ που περιέχει μπορεί να βελτιώσει την υγεία των οστών, αυξάνοντας την απορρόφηση του ασβεστίου και μειώνοντας την ουρική έκκριση (αποβολή από τον οργανισμό μέσω της ούρησης) του ασβεστίου. Η χαμηλή πρόσληψη της βιταμίνης Κ έχει συσχετιστεί με αυξημένο κίνδυνο κατάγματος οστών. Το μισό avocado παρέχει περίπου το 25% της ημερήσιας συνιστώμενης πρόσληψης σε βιταμίνη Κ!

Καταπολεμάει τον καρκίνο: Τα χαμηλά επίπεδα φολικού οξέος έχει αποδειχθεί ότι αυξάνουν τον κίνδυνο καρκίνου του μαστού στις γυναίκες. Από την άλλη, η επαρκής πρόσληψη διαιτητικών φολικών οξέων (από τα τρόφιμα, όχι απαραίτητα από τα συμπληρώματα) έχει επίσης δείξει υπόσχεση στην προστασία έναντι των καρκίνων του παχέος εντέρου, του στομάχου, του παγκρέατος και του τραχήλου της μήτρας.

Πόσες θερμίδες έχει ένα αβοκάντο

Σύμφωνα με τον Αμερικανικό Οργανισμό τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) οι θερμίδες που καταναλώνετε μέσα σε μία ημέρα πρέπει να μετρώνται σε “μερίδες” φαγητού. Δηλαδή να αποτελούν ένα μέτρο του πόση ενέργεια μπορείτε να πάρετε από μια μερίδα κάποιας τροφής.

Με βάση τον “χρυσό κανόνα” μιας διατροφής 2.000 θερμίδων καθημερινά, οι γενικές οδηγίες του FDA για την πρόσληψη θερμίδων από μία μερίδα τροφής είναι:

40 θερμίδες: Χαμηλή πρόσληψη
100 θερμίδες: Μέτρια πρόσληψη
400 Θερμίδες ή περισσότερο: Υψηλή πρόσληψη
Το 1/5 ενός μεσαίου μεγέθους avocado (μία μερίδα, δηλαδή 28 γραμμάριαπερίπου) έχει 50 θερμίδες και παρέχει σχεδόν 20 βιταμίνες και ανόργανα συστατικά, καθιστώντας το μια συνολικά καλή επιλογή θρεπτικών ουσιών. Δείτε επίσης για τα 10 τρόφιμα που έχει απαγορευτεί η κατανάλωσή τους και δεν το γνωρίζατε!

Πώς να ωριμάσετε ένα σκληρό και άγουρο αβοκάντο πιο γρήγορα

Τι χρειάζεστε: Ένα μήλο και μία καφέ χάρτινη σακούλα

Τι να κάνετε: Βάλτε το μήλο και το αβοκάντο μαζί στην σακούλα. Διπλώστε και κλείστε το άνοιγμα όσο καλύτερα μπορείτε. Αφήστε τα φρούτα να καθίσουν μαζί όλη τη νύχτα και… αυτό ήταν! Το πρωί θα έχετε ένα ώριμο αβοκάντο, έτοιμο να το απολαύσετε.

Γιατί λειτουργεί αυτή η μέθοδος: Τα μήλα εκλύουν αιθυλένιο, ένα φυσικό αέριο που απαιτείται στη διαδικασία ωρίμανσης.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share