Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Το μυστικό νεότητας της αγέραστης 71χρονης Τουρκάλας!

Είναι πανέμορφη...

3 Ιουλίου 2019 09:31
Το μυστικό νεότητας της αγέραστης 71χρονης Τουρκάλας!

Η Ajda Pekkan αποκάλυψε επιτέλους το μεγάλο μυστικό για το πώς ξεγελά τον χρόνο! Και δεν είναι κάτι αναμενόμενο…

Και είπε σε συνέντευξή της πώς πλάι στην καθημερινή γυμναστική, την πλαστική στήθους, τις αντιγηραντικές κούρες και την «υγιεινή διατροφή», υπάρχει και κάτι ακόμα στα μυστικά της διαχρονικής νεότητάς της.

Κι ενώ είπε πως «προσέχω πάντα και μάλιστα πολύ τι τρώω», παραδέχθηκε πως «δεν μπορώ να πω πως περιορίζω τις επιλογές μου στο φαγητό». Όπως το κεμπάπ, που το τιμά συχνά και του αναγνωρίζει μαγικές ιδιότητες!


Εξομολογείται πάντως πως «τα γονίδια και ο αθλητισμός είναι πολύ σημαντικά για να διατηρείς τη φόρμα σου».

Η 71χρονη σήμερα Pekkan είχε εκπροσωπήσει την Τουρκία στη Eurovision το 1980 και στην πλούσια μουσική της καριέρα έχει κυκλοφορήσει περισσότερους από 20 δίσκους, πουλώντας κάπου 42 εκατ. αντίτυπα στα μήκη και τα πλάτη του κόσμου.

Η διατροφή παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο! Αλλάζοντας κάτι στη διατροφή μας μπορούμε να κάνουμε θαύματα όπως μια γυναίκα που με κάτι πολύ απλό κατάφερε να χάσει 42 κιλά.

70χρονη γυναίκα δεν έχει φάει ζάχαρη για 28 χρόνια και ιδού τα αποτελέσματα

Κατά την διάρκεια της ζωής σου, θα εξαρτηθείς εν μέρει από πολλά πράγματα. Με άλλα θα είσαι πιο άνετος και άλλα θα δυσκολεύεσαι πολύ να τα κόψεις ή να τα μειώσεις. Ίσως ένα από τα δυσκολότερα πράγματα για έναν άνθρωπο είναι να κόψει την ζάχαρη.

H Carolyn Hartz το έχει καταφέρει. Είναι ιδιοκτήτρια της εταιρείας Sweetlife (που εμπορεύεται γλυκαντικά) και έχει να φάει ζάχαρη 28 χρόνια! Αν της ρίξετε μια ματιά, ίσως σκεφτείτε πως το να κόψεις την ζάχαρη είναι το μυστικό για την αιώνια νιότη

Η Carolyn ήταν εξαρτημένη από τα γλυκά και την σοκολάτα, αλλά αφότου διαγνώστηκε με προδιαβήτη, τότε αποφάσισε να την κόψει και δεν ξανακοίταξε ποτέ πίσω της. Είναι μητέρα τριών παιδιών, επιχειρηματίας και ζει στην πόλη Perth της Αυστραλίας.

Η εντυπωσιακή εμφάνισή της, όπως αναφέρει η Daily Mail, οφείλεται στην μη χρήση ζάχαρης και στην αντικατάστασή της με άλλα γλυκαντικά όπως η ξυλιτόλη. Φυσικά, γυμνάζεται καθημερινά.

Σήμερα, κοντεύει τα 70 έχει γίνει γιαγιά και μοιάζει τουλάχιστον 20 χρόνια νεότερη. «Γνωρίζουμε ότι ο μεταβολισμός μας δεν λειτουργεί το ίδιο όσο μεγαλώνουμε και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε πιο υγιής επιλογές και να δουλεύουμε το σώμα μας λίγο περισσότερο. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε τι τρώμε. Πρέπει να προσέχουμε τι βάζουμε στο στόμα μας και πρέπει να κινούμαστε πολύ», λέει η 70χρονη Carolyn.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

9+1 τρόποι για να χάσουν βάρος οι τεμπέληδες! (Video)

Πως να χάσετε κιλά χωρίς δίαιτα!

Διαβάστε περισσότερα θέματα ομορφιάς και υγείας στο Αthensmagazine.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share