Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020

Έρευνα σοκ: Ο εγκέφαλος καταλαβαίνει όταν πεθαίνουμε γιατί συνεχίζει να λειτουργεί!

Κι όμως!

24 Ιουνίου 2019 10:20
Έρευνα σοκ: Ο εγκέφαλος καταλαβαίνει όταν πεθαίνουμε γιατί συνεχίζει να λειτουργεί!

Όταν πεθαίνουμε, αντιλαμβανόμαστε ότι είμαστε νεκροί, επειδή ο εγκέφαλος συνεχίζει να λειτουργεί και έτσι συνειδητοποιούμε όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας!

Σύμφωνα με νέα έρευνα εξακολουθούμε να έχουμε συνείδηση του περιβάλλοντος αφότου η καρδιά μας σταματήσει να χτυπάει.

Αυτό σημαίνει ότι, επί της ουσίας, “εγκλωβιζόμαστε” μέσα στο νεκρό σώμα μας με τον εγκέφαλο μας να εξακολουθεί να λειτουργεί, αν και μόνο για ένα μικρό χρονικό διάστημα.
Οι επιζώντες καρδιακής ανακοπής γνώριζαν τι συνέβαινε γύρω τους, ενώ ήταν “νεκροί” προτού τους “επαναφέρουν στην ζωή”, αποκάλυψε η μελέτη.

Μάλιστα, η έρευνα υποστηρίζει πως υπάρχουν στοιχεία που υποδηλώνουν ότι ο νεκρός μπορεί ακόμη και να ακούσει τους γιατρούς γύρω του να ανακοινώνουν τον θάνατό του!

Ο δρ. Sam Parnia μελετά εδώ και χρόνια την εγκεφαλική λειτουργία και την ανθρώπινη συνείδηση μετά το θάνατο και εξετάζει περιστατικά καρδιακής ανακοπής τόσο στην Ευρώπη, όσο και στις ΗΠΑ.

Ο εγκέφαλος καταλαβαίνει όταν πεθαίνουμε, επειδή συνεχίζει να λειτουργεί!

Υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι στην πρώτη φάση του θανάτου μπορεί να βιώσουν κάποια μορφή συνείδησης, ακόμα και μετά τον θάνατό τους. Στην έρευνά του υπάρχουν μαρτυρίες από άτομα που επέζησαν καρδιακής ανακοπής, όπου περιγράφουν με ακρίβεια το τι συνέβαινε γύρω τους, αφότου η καρδιά τους σταμάτησε να χτυπάει.

Όπως λέει ο ίδιος: «Περιγράφουν τα όσα έκαναν οι γιατροί και οι νοσοκόμες γύρω τους, ενώ είχαν και πλήρη επίγνωση κάθε συνομιλίας των γιατρών, που διαφορετικά δεν θα τα ήξεραν».
Εξηγώντας το πότε ένας ασθενής είναι “επίσημα νεκρός“, ο δρ Parnia είπε: “Όλα βασίζονται στη στιγμή που σταματά η καρδιά. Από τεχνικής άποψης, αυτή είναι η στιγμή του θανάτου”.

Η μελέτη του εξετάζει τι συμβαίνει με τον εγκέφαλο, όταν κάποιος παθαίνει καρδιακή ανακοπή -και εάν εξακολουθεί να έχει συνείδηση μετά το θάνατό του και για πόση ώρα- για να βελτιωθούν οι πρακτικές ανάνηψης και να προληφθούν τραυματισμοί του εγκεφάλου, καθώς γίνεται επανεκκίνηση της καρδιάς.

Πηγή: iatropedia.gr

Τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν μπαίνουμε σε έναν αρχαίο Ελληνικό ναό!

Αν κάποιος επισκεφθεί έναν ενεργειακό χώρο, (όλα τα Ελληνικά Ιερά είναι ενεργειακοί χώροι), αντιλαμβάνεται την ιερότητα του χώρου και επιθυμεί να δεί κάτι το υπερφυσικό, τότε το πνεύμα του προκαλεί έντονους κραδασμούς νιονικής ενέργειας στον εγκέφαλο και στην συνείδηση του.

Οι κραδασμοί αυτοί μεταφέρονται στα κύτταρα ολόκληρου του σώματος του και ο εγκέφαλος αρχίζει να ανεβάζει σταδιακά την συχνότητα τους.

Αν η συχνότητα των κραδασμών φτάσει την συχνότητα του ηλιακού φωτός, τότε αρχίζει βαθμηδόν ο υλικός κόσμος να χάνεται από μπροστά του και στα μάτια του εμφανίζεται ένας κόσμος διάφανος και αιθερικός. Χωρίς να χάνει τίποτα από την νοητική του κατάσταση, απομακρύνεται από την τρισδιάστατη πραγματικότητα και μεταπίπτει σε αιθερική μορφή.

Τί συμβαίνει στο σώμα μας όταν μπαίνουμε σε έναν αρχαίο Ελληνικό ναό
Όταν οι συχνότητες του σώματος του ξεπεράσουν τις συχνότητες του ηλιακού φάσματος, τότε εισέρχεται στην υπερβατική πραγματικότητα, σε άλλη διάσταση και βρίσκεται σε απευθείας επαφή, σε πλήρη συνειδησιακή κατάσταση, με τον υπερβατικό κόσμο.


Αν δεν φοβηθεί και μπορέσει να ελέγξει την κατάσταση στην οποίαν έχει περιέλθει, τότε μπορεί να ταξιδέψει στο σύμπαν με το φυσικό του σώμα που έχει μεταπέσει σε άλλη διάσταση και αντίστροφα, να εισέρχεται στον υλικό κόσμο..

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share