Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019

Ποιές πλαστικές προτιμούν οι άνδρες;

Οι τοπ 5 προτιμήσεις των ανδρών!

13 Ιουνίου 2019 14:25
Ποιές πλαστικές προτιμούν οι άνδρες;

Όλο και περισσότεροι είναι οι άνδρες που επιλέγουν να υποβληθούν σε πλαστικές επεμβάσεις σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στο American Society of Plastic Surgeons.

Εξαιτίας αυτής της αυξητικής τάσης η πλαστική χειρουργική αποτελεί πια ένα κοινό αίτημα καθώς πολλοί άνδρες σκέφτονται ότι με μια χειρουργική βοήθεια μπορούν να απαλλαγούν π.χ. από το σωσίβιο και να γλιτώσουν από την «κοιλίτσα» για πάντα.

undefined

«Προφανώς οι άνδρες δεν αντιμετωπίζουν τις ίδιες σωματικές αλλαγές όπως αυτές που βιώνουν οι γυναίκες κατά την εγκυμοσύνη και την μετέπειτα περίοδο, αλλά ο τρόπος ζωής τους αλλάζει και αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμφάνισή τους», δηλώνει ο Δρ. Alan Matarasso, πρόεδρος της Αμερικανικής Εταιρείας Πλαστικών Χειρουργών. «Τα μοτίβα διατροφής και άσκησης παρουσιάζουν διακυμάνσεις και συχνά δεν κοιμούνται επαρκώς. Οι περισσότεροι άνδρες παρατηρούν τις αλλαγές στο σώμα τους εξαιτίας της γήρανσης ή της πατρότητας. Το σώμα τους αρχίζει να αλλάζει στις δεκαετίες των 30 και των 40» συμπληρώνει.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αμερικανικής Εταιρείας Πλαστικών Χειρουργών περισσότερες από 1.3 εκατομμύρια πλαστικές επεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν σε άνδρες την περασμένη χρονιά, αντιπροσωπεύοντας μια αύξηση κατά 29% από το 2000. Οι συχνότερες επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής που προτίμησαν οι άνδρες το 2018 είναι:

-Ρινοπλαστική
-Βλεφαροπλαστική
-Λιποαναρρόφηση
-Επέμβαση μείωσης στήθους (για αντιμετώπιση γυναικομαστίας)
-Εμφύτευση μαλλιών

undefined

Ο Δρ. Matarasso δήλωσε πως όλο και περισσότεροι άνδρες επιδιώκουν την πλαστική χειρουργική για να τους βοηθήσει επαγγελματικά καθώς νιώθουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στον εργασιακό τους χώρο μετά το χειρουργείο.

Όσον αφορά το botox, σχεδόν μισό εκατομμύριο θεραπείες botox πραγματοποιήθηκαν σε άνδρες τον περασμένο χρόνο και περισσότεροι από 100.000 άνδρες στις ΗΠΑ έκαναν τις ενέσεις για να μειώσουν τα σημάδια της γήρανσης.

Πηγή: ygeiamou.gr

Πώς θα ήταν ο Michael Jackson χωρίς τις πλαστικές εγχειρήσεις! (photos)

Μπορεί να το αρνήθηκε πολλές φορές, αλλά ο Michael Jackson έκανε πολλές εγχειρήσεις όσο ζούσε. Ο «βασιλιάς της pop» άλλαξε το χρώμα του δέρματός του και σχεδόν ολόκληρη την δομή του προσώπου του, ώστε αν δεν ήταν διάσημος, κανείς δεν θα μπορούσε να καταλάβει ότι ο πιο μικρός των «Jacκson Five», είχε εξελιχθεί στον άνθρωπο που θυμόμαστε λίγο πριν το πρόωρο τέλος του.

Μεταξύ άλλων, οι εγχειρήσεις του είχαν να κάνουν με εμφυτεύματα στα μάγουλα, με λεύκανση του δέρματος, με αναδόμηση της γνάθου, botox και αύξηση των χειλιών. Έκανε επίσης πολλές επεμβάσεις στην μύτη, η οποία έγινε πιο λεπτή και πιο μυτερή, όσο περνούσαν τα χρόνια.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα αυτά είχαν έναν λόγο. Δεν ήταν λόγω της ματαιοδοξίας που του χρεώνουν. Ο Michael Jackson είχε δύσκολα παιδικά χρόνια. Βασικά, δεν είχε καθόλου παιδικά χρόνια. Από 6-7 χρονών, όλοι τον αντιμετώπιζαν σαν έναν επαγγελματία, που βρισκόταν σε περιοδεία με τα αδέρφια του και, δυστυχώς, πολλοί τον αντιμετώπιζαν και σαν σeξουαλικά ώριμο άνθρωπο. Ήταν διάσημος και πλούσιος από μικρός, κάτι που δεν τον άφησε ποτέ σε ησυχία.

Πάλεψε πολύ για να βρει την ταυτότητά του. Αν την βρήκε ποτέ. Και ίσως, προσπάθησε να αλλάξει το πρόσωπό του για να αποδράσει ή σε μια ακραία περίπτωση, να κάνει τον εαυτό του πιο αποκρουστικό. Μια προσομοίωση του πως θα ήταν το πρόσωπό του αν δεν είχε κάνει τις εγχειρήσεις, κυκλοφόρησε σε ένα ντοκιμαντέρ και η εικόνα σοκάρει...

Στο ντοκιμαντέρ «The 10 Faces of Michael Jackson», η αδερφή του η La Toya, περιγράφει πως ο Michael ήταν τόσο αγχωμένος για την πρώτη του ρινοπλαστική, που την έπεισε να κάνει πρώτα εκείνη, ώστε να είναι σίγουρος ότι δεν θα πονέσει.

H 58χρονη La Toya θυμάται: «Ήθελε να φτιάξει την μύτη του... έλεγε ‘Τι λες εσύ; Τι λες;’. Του απάντησα, ‘Michael, αν το θέλεις πραγματικά, αν σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα, κάν’ το».

Και συνεχίζει. «Ύστερα με ρώτησε, ‘Μπορείς να το κάνεις εσύ πρώτη; Μπορείς να κάνεις την επέμβαση για να δω πως φαίνεται και αν πονάει;’». Η La Toya πείστηκε και αφού ευχαριστήθηκε με το αποτέλεσμα, αποφάσισε να κάνει την πρώτη επέμβαση το 1979. Μετά ακολούθησαν δεκάδες.

Παρόλη την τρομακτική αλλαγή στην εμφάνισή του, ο Jackson συνέχισε να αρνείται ότι έκανε επεμβάσεις, εκτός από εκείνη της μύτης του. Σε μια συνέντευξή του είχε πει: «Δεν έχω κάνει πλαστική στο πρόσωπό μου, μόνο στην μύτη μου. Με βοήθησε ώστε να αναπνέω καλύτερα και να φτάνω ψηλότερες νότες. Σας λέω την αλήθεια, δεν έκανα τίποτα άλλο στο πρόσωπό μου». Βέβαια, οι γιατροί λένε πως ο Jackson μπορεί να έκανε ακόμα και 100 επεμβάσεις και έδειχνε σημάδια μιας ασθένειας όπου οι ασθενείς έχουν μια λανθασμένη εικόνα της εξωτερικής τους εμφάνισης.

Το πιο σοκαριστικό, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, σημείο του ντοκιμαντέρ ήταν όταν οι ειδικοί αποκάλυψαν πως πίστευαν πως θα έμοιαζε ο Michael Jackson αν δεν είχε κάνει τις επεμβάσεις. Η εικόνα δείχνει έναν ελκυστικό και συμπαθέστατο μεσήλικα μαύρο άντρα, με ένα ζεστό χαμόγελο, που δεν μοιάζει σε τίποτα με εκείνον που γνωρίσαμε στα τελευταία χρόνια της ζωής του. Ο Michael Jackson είχε τους δικούς του δαίμονες και όπως αποδεικνύεται, πολλές φορές ξέσπασε στον ίδιο του τον εαυτό...

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τα μυστικά για να είσαι πάντα όμορφος!

Ποιες γυναίκες προτιμούν οι άνδρες; - Τι θέλουν πραγματικά;

Διαβάστε περισσότερα θέματα για την υγεία στο Athensmagazine.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share