Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Η τέλεια αποσμητική προστασία που δεν αφήνει σημάδια στα ρούχα!

10 Ιουνίου 2019 10:50
Η τέλεια αποσμητική προστασία που δεν αφήνει σημάδια στα ρούχα!

Πόσες φορές δεν έχεις νιώσει τον ιδρώτα να καταστρέφει τα αγαπημένα σου outfit ειδικά όταν ο υδράργυρος χτυπάει κόκκινο;

Δεν χρειάζεται να ανησυχείς πια γι'αυτό γιατί απλούστατα έχει συμβεί σε όλους μας! Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος για τον οποίο δίνω πάντα βάση στην αποσμητική προστασία που θα με κρατήσει φρέσκια και δροσερή όλη την ημέρα χωρίς αντιαισθητικά σημάδια στα ρούχα μου.

Με ποιο τρόπο το πετυχαίνω αυτό; Με τη βοήθεια του νέου αποσμητικού Noxzema Invisible Her που προστατεύει από τον ιδρώτα και την κακοσμία για 48 ώρες, ενώ απομακρύνει αποτελεσματικά τα λευκά σημάδια στα μαύρα ρούχα μειώνοντας σημαντικά τα κίτρινα στα λευκά χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία «Clear Protect», που περιέχεται στη σύνθεσή του.

To Noxzema Invisible διατίθεται σε roll-on και σπρέι τόσο για τις γυναίκες (Noxzema Invisible Her) όσο και για τους άντρες (Noxzema Invisible Him). Έτσι, μπορείς πια να είσαι ήσυχη τόσο για τα δικά σου t-shirt όσο και για τα λευκά πουκάμισα του καλού σου.

Κάπως έτσι δεν ανησυχώ για τα αντιαισθητικά σημάδια στα ρούχα ενώ ακόμη έχω μια αίσθηση φρεσκάδας όλη την ημέρα! Με αυτό τον τρόπο είμαι πανέτοιμη να απολαύσω κάθε στιγμή του φετινού καλοκαιριού απόλυτα προστατευμένη και χωρίς περιττό άγχος!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share