Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κάντε μασάζ με οδοντόκρεμα στο πέος σας αμέσως μετά την "πράξη" και η ερωτική σας ζωή θα αλλάξει μια για πάντα!

Απίστευτο!

5 Ιουνίου 2019 11:06
Κάντε μασάζ με οδοντόκρεμα στο πέος σας αμέσως μετά την

Ψάχνετε πως να «αγριέψετε» τα πράγματα στην σeξουαλική σας ζωή; Ούτε τα μπλε χαπάκια, ούτε το Ινδικό λάδι θα σας βοηθήσουν αλλά η…οδοντόκρεμα! Δεν θα το σκεφτόσασταν ποτέ, έτσι δεν είναι;

Η οδοντόπαστα είναι πολλά περισσότερα από μια ουσία για να καθαρίσετε τα δόντια σας, προκαλεί έντονη στυση, σκληραίνει το πέos κάνει την «πράξη» να κρατήσει πολύ περισσότερο. Εκτός από όλα τα άλλα είναι και η πιο οικονομική λύση απ’ όλες. Η νέα οδοντόκρεμα που θα αφήσει "άνεργους" τους οδοντιάτρους!

Άλλη χρήση της οδοντόκρεμα είναι ο καθαρισμός της βαλάνου.

Όπως ήδη μπορεί να γνωρίζετε όλα τα κοινά φάρμακα, έχουν ως βασικό ρόλο να ενεργοποιούν τα νεύρα έτσι ώστε να βελτιστοποιηθεί η στuση. Δοκιμάστε λοιπόν να χρησιμοποιήσετε την οδοντόκρεμα για να καθαρίσετε την βάλανο του πέoυς και τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά.

Η οδοντόκρεμα περιέχει συστατικά όπως το ταλκ, το άρωμα και τα φύλλα μέντας. Και ειδικά το τελευταίο παίζει σημαντικό ρόλο στον καθαρισμό της βαλάνου. Η οδοντόκρεμα είναι το μοναδικό προϊόν που δεν πρόκειται να δημιουργήσει παρενέργειες στον άντρα μετά την χρήση του για τον προαναφερόμενο σκοπό και έχει εξαιρετικές καθαριστικές ιδιότητες. Όσο για την γυναίκα δεν προκαλεί ερεθισμούς και άλλα δυσάρεστα συμπτώματα.

Σωστοί τρόποι εφαρμογής

Χρησιμοποιείστε νερό μαζί με την οδοντόκρεμα για να καθαρίσετε την βάλανο του πέoυς, και προσέξτε να μην εισχωρήσουν μέσα στην ουρήθρα γιατί ενδέχεται να προκληθεί ένα αίσθημα παροδικού πόνου.

Αν εισχωρήσει μέσα στην ουρήθρα ξεπλύνετε αμέσως με νερό για να απαλλαγείτε από το αίσθημα καψίματος.
Μπορείτε να αυξήσετε το μέγεθος της στύσης τοποθετώντας οδοντόκρεμα κατά την διάρκεια της. Ξεπλύνετε όμως με νερό. Όσο περισσότερο το χρησιμοποιείτε τόσο θα μειώνεται η ευαισθησία σε αυτό.

Η παραπάνω μέθοδος είναι ενδεικτική και δεν αναφέρεται σε όλο τον ανδρικό πληθυσμό. Πριν κάνετε οτιδήποτε καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε έναν ειδικό ανδρολόγο.

Αυτό που έχουμε να σας πούμε όμως είναι ότι η συγκεκριμένη μέθοδος έχει απίστευτα πλεονεκτήματα και θα σας κάνει να την χρησιμοποιήσετε ξανά και ξανά.

Δείτε το παρακάτω βίντεο για περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share