Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ελένη Μενεγάκη: Αυτή είναι η τέλεια δίαιτα της παρουσιάστριας που την κρατά σε φόρμα!

Έτσι διατηρείται νέα και λαμπερή!

24 Απριλίου 2019 12:29
Ελένη Μενεγάκη: Αυτή είναι η τέλεια δίαιτα της παρουσιάστριας που την κρατά σε φόρμα!

Εάν θες κι εσύ να είσαι πάντα σε φόρμα και να δείχνεις νέα και λαμπερή τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την τέλεια δίαιτα της παρουσιάστριας του Alpha, Ελένης Μενεγάκη!

Η χρόνια παρουσία της στην πρωινή τηλεοπτική ζώνη, την έχει κάνει να φαντάζει «αθάνατη» στα μάτια μας. Κι όμως η Ελένη Μενεγάκη έχει κλείσει τα 48!

Παρόλο που πλησιάζει τα 50 όμως και παρά τις 4 εγκυμοσύνες της, παραμένει μια από τις πιο λαμπερές παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση.

Συνεχίζει να κοσμεί πολλά από τα πρωτοσέλιδα καθημερικών κουτσομπολίστικων περιοδικών, ενώ οι φωτογραφίες της -παπαρατσίστικες και μη- από τις καλοκαιρινές της διακοπές γίνονται κάθε χρόνο ανάρπαστες.

Δεν μας κάνει εντύπωση, αφού η Ελένη έχει σώμα που θα ζήλευαν μέχρι και 20άρες. Τι κάνει λοιπόν για να διατηρεί την αψεγάδιαστη γραμμή της;

Τα μάθαμε όλα ξεφυλλίζοντας το περιοδικό Λοιπόν:

Πρωινό: 2 μικρά παξιμαδάκια ολικής άλεσης με 10 ελιές και τσάι του βουνού/φασκόμηλο/ λουίζα ή 1/2 παλάμη ψωμί ολικής 100% με ταχινόμελο (1 κουτ. γλυκού) και 1 φλιτζάνι πράσινο τσάι ή 1/2 παλάμη ψωμί από φυτρωμένο σιτάρι με 1 κουτ. του γλυκού αμυγδαλοβούτυρο ή 1/2 παλάμη μαύρο γερμανικό ψωμί 1 κομμάτι τυρί σε μέγεθος σπιρτόκουτου

Δεκατιανό: 1 τουλάχιστον φλιτζάνι φρέσκα φρούτα, π.χ., 1 πορτοκάλι. Συνοδευτικά: 1 ποτήρι Κεφίρ

Μεσημεριανό: ·1-2 φορές/ εβδ. όσο ψάρι ή θαλασσινά (όχι ωμά) με χόρτα ή βρασμένα λαχανικά, π.χ. μπρόκολο ·2 φορές /εβδ. από 2 φλιτζάνια λαδερό, π.χ., αγκινάρες αλά πολίτα ή μερίδα χορτόπιτα με 1 κουτ. της σούπας γιαούρτι σακούλας ·2 φορές/εβδ. από 2 φλιτζ. τσαγιού φακόρυζο ή ρεβιθοπίλαφο Συνοδευτικά: σαλάτα με 3 διαφορετικά λαχανικά/μυρωδικά, π.χ., μαρούλι, άνηθο, κρεμμυδάκι ·1 φορά/εβδ. 1 παλάμη κόκκινο κρέας ψητό με 1 φλιτζ. τσαγιού καστανό ρύζι ή φαγόπυρο και σαλάτα με 3 χρώματα λαχανικών/μυρωδικών ·1 φορά/εβδ. 1 παλάμη κοτόπουλο με 1 φλιτζ. τσαγιού πατάτες φούρνου (με τη φλούδα) και συνοδευτικά σαλάτα χωριάτικη. (Εναλλακτικό γεύμα: 2 φλιτζ. τσαγιού pasta ολικής άλεσης με σάλτσα λαχανικών, θαλασσινών ή ντομάτας)

Απογευματινό: (πάντα με δύο ώρες τουλάχιστον διαφορά από το προηγούμενο και επόμενο γεύμα): τουλάχιστον 1 φλιτζ. τσαγιού φρέσκα φρούτα, π.χ. φράουλες. Συνοδευτικά: 30 γραμμ. ξηροί καρποί ή δυο δάχτυλα παστέλι.

Βραδινό: (μία από τις επιλογές): ·1 γιαούρτι (πρόβειο, παραδοσιακό με την πέτσα) και 1 κουτ. γλυκού μέλι ή με φρέσκα φρούτα •Ενισχυμένη σαλάτα με 1 φλιτζ. τσαγιού υλικά της αρεσκείας σας τύπου χωριάτικη

Ceaser’s τονοσαλάτα αλλά και με διάφoρους συνδυασμούς από ξηρούς καρπούς, ξερά φρούτα, ρόδι, κρουτόν, αβγό, αβοκάντο, κινόα, καλαμπόκι, τυρί, φυτρωμένες ρίζες, καπνιστό σολομό κ.ο.κ., αλλά χωρίς αλλαντικά 2-3 κουτ. της σούπας νιφάδες βρώμης ·1 κουτ. γλυκού λιναρόσπορος, 1 κουτ. του γλυκού σταφίδες ή μέλι, όλα σε 1 φλιτζ. τσαγιού, γάλα ή γιαούρτι ή ξινόγαλα ·1/2 παλάμη ψωμί ολικής άλεσης με 10 ελιές και τοματίνια · 1 1/2 παλάμη ψωμί από φυτρωμένο σιτάρι και ένα αβγό, συνοδευτικά με τοματίνια ·1 τοστ ολικής άλεσης με τυρί, ντομάτα, ρίγανη, συνοδευτικά με τοματίνια.

Παράλληλα, εμείς εδώ στο AthensMagazinr.gr σου έχουμε και την νηστίσιμη δίαιτα με την οποία θα χάσετε έως και 1,5 κιλό τη βδομάδα!

Πηγή: olivemagazine.gr

Δούκισσα Νομικού: Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς που ακολουθεί στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Τα μυστικά ομορφιάς της που ακολουθεί στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της αποκάλυψε η παρουσιάστρια, Δούκισσα Νομικού!

Διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της και αυτό φαίνεται!

Η γλυκιά Δούκισσα, που πρόσφατα ανακοίνωσε και επίσημα ότι είναι για δεύτερη φορά έγκυος, φωτογραφήθηκε για το νέο lookbook της L’Oréal Paris παρουσιάζοντας τα must-have make-up looks του φετινού καλοκαιριού.

Το Youweekly.gr «τρύπωσε» στα παρασκήνια της φωτογράφισης και κατάφερε να κλέψει μερικά αποκλειστικά στιγμιότυπα από την πανέμορφη παρουσιάστρια!

Με σούπερ ενέργεια, νάζι και απίστευτο μπρίο, η παρουσιάστρια πόζαρε στον φωτογραφικό φακό πιο λαμπερή από ποτέ, αποδεικνύοντας πως η ομορφιά πηγάζει εκ των έσω...

Η εντυπωσιακή Δούκισσα, που βρίσκεται στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της, αφέθηκε στα έμπειρα χέρια του official make-up artist της L’Oréal Paris, Παντελή Τουτουντζή, o οποίος με καμβά το υπέροχο πρόσωπό της δημιούργησε μοναδικά make-up looks που ανέδειξαν την υπέροχη επιδερμίδα της.

Μιλώντας για τη συνεργασία της με τη L’Oréal Paris είπε: «Είμαι τρομερά χαρούμενη και περήφανη που συνεργάζομαι με την υπέροχη και μοναδική αυτή ομάδα.

Ανυπομονώ να σας παρουσιάσουμε τη νέα καμπάνια, μαζί με όλες τις φοβερές εκπλήξεις που ετοιμάζουμε», ενώ σε ερώτησή μας για το πώς διατηρείται καλλίγραμμη στην εγκυμοσύνη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα σας πω, τρώω όπως έτρωγα και πριν την εγκυμοσύνη (όχι δηλαδή διπλές ποσότητες)».

Μάλιστα, ήταν τόσο ενθουσιασμένη από τη φωτογράφιση για τη νέα καμπάνια, που δεν δίστασε να μοιραστεί την ξεχωριστή αυτή εμπειρία της με τους followers της στο Instagam, δηλώνοντας: «Πόσο χαρούμενη, ανυπόμονη και περήφανη είμαι! Γιατί μας αξίζει...».

«Τα μυστικά ομορφιάς μου!»

- Κάνω πολύ καλό ντεμακιγιάζ και πάντα ακολουθώ σωστά τα βήματα.

- Μου αρέσει στην ενυδατική μου κρέμα να βάζω 2 σταγόνες True Match foundation και να το απλώνω καλά!

- Προτείνω πάντα για βραδινό μακιγιάζ 2 σταγόνες Glow Drops μέσα στο foundation για πιο έντονη λάμψη στην επιδερμίδα.

Για πάντα περιποιημένα φρύδια περνάω τη μάσκαρα φρυδιών κ μετά αν χρειαστεί συμπληρώνω με λίγο μολύβι!

Παράλληλα, εμείς εδώ στο AthensMagazine.gr σας είχαμε γράψει για το φύλο του μωρού της!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share