Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δούκισσα Νομικού: Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς που ακολουθεί στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Πιο λαμπερή από ποτέ!

23 Απριλίου 2019 16:00
Δούκισσα Νομικού: Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς που ακολουθεί στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Τα μυστικά ομορφιάς της που ακολουθεί στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της αποκάλυψε η παρουσιάστρια, Δούκισσα Νομικού!

Διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της και αυτό φαίνεται!

Η γλυκιά Δούκισσα, που πρόσφατα ανακοίνωσε και επίσημα ότι είναι για δεύτερη φορά έγκυος, φωτογραφήθηκε για το νέο lookbook της L’Oréal Paris παρουσιάζοντας τα must-have make-up looks του φετινού καλοκαιριού.

Το Youweekly.gr «τρύπωσε» στα παρασκήνια της φωτογράφισης και κατάφερε να κλέψει μερικά αποκλειστικά στιγμιότυπα από την πανέμορφη παρουσιάστρια!

Με σούπερ ενέργεια, νάζι και απίστευτο μπρίο, η παρουσιάστρια πόζαρε στον φωτογραφικό φακό πιο λαμπερή από ποτέ, αποδεικνύοντας πως η ομορφιά πηγάζει εκ των έσω...

Η εντυπωσιακή Δούκισσα, που βρίσκεται στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της, αφέθηκε στα έμπειρα χέρια του official make-up artist της L’Oréal Paris, Παντελή Τουτουντζή, o οποίος με καμβά το υπέροχο πρόσωπό της δημιούργησε μοναδικά make-up looks που ανέδειξαν την υπέροχη επιδερμίδα της.

Μιλώντας για τη συνεργασία της με τη L’Oréal Paris είπε: «Είμαι τρομερά χαρούμενη και περήφανη που συνεργάζομαι με την υπέροχη και μοναδική αυτή ομάδα.

Ανυπομονώ να σας παρουσιάσουμε τη νέα καμπάνια, μαζί με όλες τις φοβερές εκπλήξεις που ετοιμάζουμε», ενώ σε ερώτησή μας για το πώς διατηρείται καλλίγραμμη στην εγκυμοσύνη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα σας πω, τρώω όπως έτρωγα και πριν την εγκυμοσύνη (όχι δηλαδή διπλές ποσότητες)».

Μάλιστα, ήταν τόσο ενθουσιασμένη από τη φωτογράφιση για τη νέα καμπάνια, που δεν δίστασε να μοιραστεί την ξεχωριστή αυτή εμπειρία της με τους followers της στο Instagam, δηλώνοντας: «Πόσο χαρούμενη, ανυπόμονη και περήφανη είμαι! Γιατί μας αξίζει...».

«Τα μυστικά ομορφιάς μου!»

- Κάνω πολύ καλό ντεμακιγιάζ και πάντα ακολουθώ σωστά τα βήματα.

- Μου αρέσει στην ενυδατική μου κρέμα να βάζω 2 σταγόνες True Match foundation και να το απλώνω καλά!

- Προτείνω πάντα για βραδινό μακιγιάζ 2 σταγόνες Glow Drops μέσα στο foundation για πιο έντονη λάμψη στην επιδερμίδα.

Για πάντα περιποιημένα φρύδια περνάω τη μάσκαρα φρυδιών κ μετά αν χρειαστεί συμπληρώνω με λίγο μολύβι!

Παράλληλα, εμείς εδώ στο AthensMagazine.gr σας είχαμε γράψει για το φύλο του μωρού της!

Δούκισσα Νομικού: Η νέα αλλαγή στα μαλλιά της μετά την είδηση της δεύτερης εγκυμοσύνης της!

Η Δούκισσα Νομικού λίγο μετά την αποκάλυψη της δεύτερης εγκυμοσύνης της και την επιβεβαίωση, έκανε μια εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της.

Η τρυφερή μανούλα ζει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, μιας και η οικογένεια της θα μεγαλώσει κατά ένα μέλος.

Μάλιστα, σας έχουμε και το φύλο του μωρού που περιμένει!

Η Δούκισσα, η οποία απέχει από την τηλεόραση γιατί θέλει να αφιερωθεί στον σύζυγό και τα παιδιά της, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τα backstage της νέας φωτογράφισης που ετοιμάζει με την Loreal.

Όπως βλέπουμε στην φωτογραφία της, η παρουσιάστρια - μοντέλο έχει γλυκάνει το χρώμα των μαλλιών της, επιλέγοντας ένα πιο ζεστό ξανθό χρώμα.

Πηγή: youweekly.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share