Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτά είναι τα οφέλη για το πρόσωπο σας αν κάνετε μάσκα προσώπου!

Δείτε εδώ!

12 Απριλίου 2019 15:23
Αυτά είναι τα οφέλη για το πρόσωπο σας αν κάνετε μάσκα προσώπου!

Δείτε ποια είναι τα οφέλη για το πρόσωπο σας αν κάνετε μάσκα προσώπου! Είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για το δέρμα σας!

Η χρήση τους είναι απαραίτητη καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Υπάρχουν πολλά είδη μασκών τα οποία έχουν σχεδιαστεί ανάλογα με την ηλικία, αλλά και για κάθε τύπο δέρματος και τις ανάγκες του!

5 λόγοι που απαραιτήτως πρέπει να κάνεις τακτικά μια μάσκα προσώπου:

Καθαρίζει τους πόρους του δέρματος:

H μάσκα προσώπου μπορεί να σε βοηθήσει να έχεις ένα πιο καθαρό δέρμα με ανοιχτούς πόρους. Η μάσκα προσώπου καθαρίζει βαθιά τους πόρους αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, τα απόβλητα του μεταβολισμού και τις ελαιώδεις ουσίες που μπορούν να τους φράξουν.

Δείτε ακόμα: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ατοπική δερματίτιδα!

Αυξάνει την ενυδάτωση:

Μπορεί να επαναφέρει την υγρασία και την ενυδάτωση σε ξηρά και αφυδατωμένα δέρματα. Το νερό από τη μάσκα διεισδύει βαθιά στην επιδερμίδα του δέρματος, μαλακώνοντας το δέρμα και ενισχύοντας την ελαστικότητά του. Όταν το δέρμα είναι καλά ενυδατωμένο είναι πιο εύκολο να εφαρμόσεις το μακιγιάζ σου προσδίδοντας σου ένα πιο φρέσκο και νεανικό αποτέλεσμα.

Να σας θυμίσουμε: Εύκολο και γρήγορο σπιτικό scrub για το σώμα σου!

Μειώνει τις λεπτές γραμμές:

Η τακτική χρήση της μάσκας προσώπου μπορεί να μειώσει τα σημάδια της γήρανσης, όπως λεπτές γραμμές, ρυτίδες και καφέ κηλίδες. Επίσης, θα δώσει μια πιο ήπια και πιο λεία υφή στο δέρμα.

Διορθώνει τον τόνο του δέρματος:

Οι μάσκες έχουν επίσης σχεδιαστεί για να μειώνουν την υπερ – μελάγχρωση, διορθώνοντας τον τόνο στο χρώμα του δέρματος και την υφή του. Προωθεί επίσης την έκκριση αδένων ιδρώτα, έτσι ώστε να αυξηθεί η περιεκτικότητα σε οξυγόνο του δέρματος.

Σύσφιξη του δέρματος:

Η χαλάρωση του δέρματος σε κάνει να φαίνεσαι μεγαλύτερη από την ηλικία σου. Το πρόβλημα του χαλαρού δέρματος μπορεί να λυθεί εύκολα με τη τακτική χρήση της μάσκας προσώπου. Υπάρχουν ορισμένα είδη μασκών που βοηθούν στην ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου και την καταπολέμηση της γήρανσης που θα σας οδηγήσουν σταδιακά στην σταθερή και πιο νεανική εμφάνιση του δέρματος.

Δείτε ακόμα: Πώς θα κάνεις απολέπιση προσώπου μόνη σου στο σπίτι! - Η μάσκα που υπόσχεται "θαύματα"!

Εξαφανίστε τις ρυτίδες και την ακμή με μια μάσκα αργίλου!

Έχετε ρυτίδες ή ταλαιπωρείστε με προβλήματα ακμής και σπυράκια; Σας έχουμε την λύση! Το μυστικό για να λυθούν τα προβλήματα σας είναι η μάσκα αργίλου που μπορείτε να ανά τακτά χρονικά διαστήματα! Μην υπερβάλλετε όμως γιατί μπορεί να βλάψετε το δέρμα σας! Η μάσκα προσώπουπάντα βοηθάει το δέρμα μιας γυναίκας!

Μια φυσική και αποτελεσματική θεραπεία που μπορεί να σας βοηθήσει στην εξάλειψη των πανάδων και των ουλών, την ακμή και τις ρυτίδες, και θα αφήσει το δέρμα λαμπερό και αναζωογονημένο.

Ένα από ευεργετικά συστατικά του είναι το εκπληκτικό μέλι, το οποίο είναι επίσης γνωστό ότι είναι αποτελεσματικό στη διέγερση της κυκλοφορίας του αίματος στο δέρμα.

Η παρασκευή της μάσκας είναι εύκολη, και τα αποτελέσματα θα σας καταπλήξουν!

Συστατικά:

1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
½ κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο
1 κουταλάκι του γλυκού χυμό φρέσκου λεμονιού
½ κουταλάκι του γλυκού κανέλα

Μέθοδος παρασκευής:

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ μέχρι να σχηματιστεί μια πάστα.
Μπορεί αν θέλετε να αραιώσετε το μείγμα με το χυμό λεμονιού ή λίγο νερό, εάν έχετε ευαίσθητο δέρμα ώστε να επιτευχθεί η επιθυμητή υφή..
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτή τη μάσκα, αν πάσχετε από ευρυαγγείες, η ροδόχρους ακμή ή οποιεσδήποτε άλλες αγγειακές ασθένειες του δέρματος. Το λευκό ή πράσινο άργιλο είναι ένα καλό υποκατάστατο του μελιού για αυτές τις συνθήκες. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την ίδια αναλογία όπως και τα άλλα συστατικά της μάσκας. Για να πάρετε μια λεπτότερη υφή προσθέστε λίγο νερό και ανακατέψτε καλά

Κορίτσια δώστε βάση: Φτιάξτε θαυματουργή μάσκα ομορφιάς με αβοκάντο!

Εφαρμογή

Απλώστε τη μάσκα στο πρόσωπο, αλλά αποφύγετε το στόμα και τα την περιοχή γύρω από τα μάτια.
Αφήστε τη μάσκα στο πρόσωπο να δράσει για μισή ώρα, ή, στην περίπτωση του ευαίσθητου δέρματος, 10 λεπτά.
Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.
Στη συνέχεια, εφαρμόστε μια ενυδατική κρέμα στο πρόσωπο.

Σημειώστε ότι αυτή είναι μια μάσκα προσώπου, οπότε δεν θα πρέπει να εφαρμοστεί σε άλλες περιοχές του σώματος. Επίσης, μην την χρησιμοποιήσετε ως ένα απολεπιστικό, καθώς μπορεί να παρέχει άλλες αρνητικές επιπτώσεις.

Δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για το αίσθημα καψίματος που μπορεί να γίνει αισθητό στην αρχή, καθώς θα εξαφανιστεί μετά τα πρώτα 5 λεπτά.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share