Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νέα σειρά bioten detox: Φτιαγμένη για την πόλη, όπως εσύ!

15 Απριλίου 2019 15:12
Νέα σειρά bioten detox: Φτιαγμένη για την πόλη, όπως εσύ!

To να είσαι κορίτσι της πόλης, όπως εγώ, σίγουρα έχει τα θετικά του αλλά και τα αρνητικά του... Έτσι, μπορεί οι έντονοι ρυθμοί ζωής να γεμίζουν με ένταση και πάθος την καθημερινότητά μου όμως από την άλλη το καυσαέριο, οι περιβαλλοντικοί ρύποι αλλά και το άγχος δρουν αρνητικά για την επιδερμίδα μου.

Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος που χρειάζομαι μια ασπίδα προστασίας που θα θωρακίσει το πρόσωπό μου από τις εξωτερικές επιθέσεις, οι οποίες προκαλούν οξειδωτικό στρες το οποίο, όπως είναι γνωστό, συμβάλλει στην πρόωρη γήρανση του δέρματος!

Τι κάνω λοιπόν γι'αυτό; Πολύ απλά παίρνω τα μέτρα μου... και ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται η κατάλληλη φροντίδα με την ολοκληρωμένη σειρά bioten Detox, που ανακάλυψα πρόσφατα και η οποία με βοηθά να ξεκινήσω την ημέρα μου γεμάτη υγεία και λάμψη.

Αρχίζω λοιπόν το πρωί χρησιμοποιώντας το τζελ καθαρισμού της σειράς που απομακρύνει οτιδήποτε περιττό από το πρόσωπό μου, ενώ παράλληλα το προετοιμάζει για να υποδεχθεί την κρέμα Detox. Και όλα αυτά χάρη στον ενεργό άνθρακα της σύνθεσης που δρα ως μαγνήτης και αιχμαλωτίζει τους ρύπους αφήνοντας το δέρμα φρέσκο και δροσερό.

Η ιεροτελεστία φροντίδας μου όμως δεν σταματά εκεί αφού επιστρέφοντας στο σπίτι το βράδυ εφαρμόζω το νερό καθαρισμού Detox για να αφαιρέσω τα υπολείμματα του μακιγιάζ μου, ενώ δεν ξεχνώ λίγο πριν πέσω για ύπνο να χρησιμοποιήσω την κρέμα νύχτας της σειράς.

Σημείωσε ότι η μοναδική σύνθεση στην κρέμα ημέρας και νύχτας της σειράς περιλαμβάνει ακόμη το βραβευμένο και καινοτόμο συστατικό Pollu Block, το οποίο προσφέρει ήπια αντιγηραντική δράση.

Μάλιστα για τις ημέρες που η επιδερμίδα μου είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη χρησιμοποιώ τη μάσκα Detox.

Τέλος, η σειρά είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, ενώ δεν περιέχει parabens, paraffin & χρωστικές και η συνολική σύνθεση των προϊόντων είναι από 80% - 94% φυσικής προέλευσης.


Εάν λοιπόν και εσύ είσαι ένα city girl, όπως εγώ, μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου στην πόλη κρατώντας μόνο τα θετικά με σύμμαχο τη νέα σειρά bioten Detox!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share