Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θέλεις να γίνεις κι εσύ fit όπως οι διάσημες; - Αυτά είναι τα είδη γυμναστικής που ακολουθούν!

Οι ασκήσεις που κάνουν θαύματα!

26 Φεβρουαρίου 2019 10:37
Θέλεις να γίνεις κι εσύ fit όπως οι διάσημες; - Αυτά είναι τα είδη γυμναστικής που ακολουθούν!

Έχουν φορτωμένο πρόγραμμα, έχουν περιορισμένο ελεύθερο χρόνο και παρόλα αυτά διατηρούν τη φυσική τους κατάσταση.

Τι είδος γυμναστικής είναι αυτό που προτιμούν οι πιο καλογυμνασμένες stars του κόσμου;

Pilates

Ευλιγισία και ενδυνάμωση. Το pilates βοηθάει σημαντικά στη διαμόρφωση της στάσης του σώματος και σε προβλήματα στον αυχένα και στη μέση. Μεγάλες φαν του είδους οι Rosie Huntington Whiteley, Kate Hudson, Jennifer Aniston, Kate Winslet, Amanda Seyfried.

Boxing

Με μια πρώτη σκέψη δε θεωρείται το ιδανικότερο σπορ για γυναίκες. Τα τελευταία χρόνια είναι ιδιαίτερα αγαπητό και το προτιμούν και οι άγγελοι της Victoria Secret, καθώς αποτελεί ένα τρόπο εκτόνωσης από το καθημερινό στρες. Εκτός από την εκμάθηση τεχνικών πυγμαχίας, προσφέρει και ενδυνάμωση. Για αυτό άλλωστε το επιλέγουν οι Gigi Hadid, Andriana Lima και η Eva Mendes.

Yoga

Σωματική και πνευματική ισορροπία. Η Yoga έχει φανατικούς οπαδούς σε όλο το κόσμο και αποτελεί μια ασφαλή επιλογή εκγύμνασης. Η Gisele, η Madonna, η Julia Roberts και η Naomi Watts είναι κάποιες από πολλές φανατικές οπαδούς.

Barre και Μπαλέτο

Το barre workout ή αλλιώς οι προπονήσεις σε μπάρα και το μπαλέτο υπόσχονται ένα λεπτό ελαστικό, σώμα και ένα δυνατό κορμί. Το Barre3, που είναι ένα είδος γυμναστικής παρόμοιο με pilates και yoga, γνωρίζει επίσης μεγάλη επιτυχία και γίνεται ολοένα και πιο αγαπητό. Τα γνωστά μοντέλα Candice Swanepoel και Lily Aldridge είναι μεγάλες fans τους.

Crossfit

Ιδανικό για όσους δεν μπορούν να διαθέσουν πολύ χρόνο, αφού το Crossfit, δεν βασίζεται στη διάρκεια της άσκησης αλλά στην ένταση της. Δυνατές προπονήσεις, με ασκήσεις εμπνευσμένες από ενόργανη γυμναστική και άρση βαρών. Δημιουργήθηκε πριν από περίπου δύο δεκαετίες αλλά έχει κερδίσει σταθερό κοινό, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και οι Cameron Diaz, Jessica Biel και Jessica Alba.

Πηγή: instyle.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share