Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κορίτσια δώστε βάση: 8+1 tips γυμναστικής για να καταπολεμήσετε την κυτταρίτιδα!

Θα σε σώσουν!

30 Ιανουαρίου 2019 14:47
Κορίτσια δώστε βάση:  8+1 tips γυμναστικής για να καταπολεμήσετε την κυτταρίτιδα!

Καμιά γυναίκα δεν θέλει να έχει κυτταρίτιδα αλλά... όλες έχουμε.

Ειδικά τώρα που η Άνοιξη είναι προ των πυλών, είναι καιρός να πετάξεις την κυτταρίτιδα από το παράθυρο τόσο γρήγορα όσο δεν φαντάζεσαι!

Μη νομίζεις πως είναι τόσο δύσκολο να διώξεις τον φλοιό πορτοκαλιού από το σώμα σου! Ακολουθώντας μερικές συμβουλές διατροφής και περιποίησης μπορείς να δεις το σώμα σου αλλά και την ψυχολογία σου να μεταμορφώνονται!

Το Youweekly.gr λοιπόν σου δίνει 10 tips για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας

1. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις μόλις ξυπνήσεις είναι…
Να πιεις ένα ποτήρι νερό! Άρχισε τη μέρα σου με ενυδάτωση μιας και το νερό είναι ο Νο 1 εχθρός της κυτταρίτιδας!

2. Κάνε stretching!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άντζυ Σαμίου για Τσίπρα: «Ξεχωρίζει για την αγνότητά του και την υπερβολική δουλειά του- Είναι έντιμος, καθαρός»

Μια πολύ απλή άσκηση που μπορείς να κάνεις καθημερινά! Ξαπλώνεις στο έδαφος, αγκαλιάζεις τα γόνατα πάνω από το στήθος σου και μένεις σε αυτή τη στάση 3′. με αυτή την άσκηση γίνεται διάταση σε μηρούς και γλουτούς και αυξάνεις την αιμάτωση!

3. Τρόφιμα κατά της κυτταρίτιδας!
Μπορείς να βάλεις κάποια τρόφιμα στην καθημερινή σου διατροφή που είναι αποδεδειγμένα εχθροί της κυτταρίτιδας! κάποια από αυτά είναι το πράσινο τσάι, οι ανάλατοι ξηροί καρποί, πράσινες σαλάτες, προϊόντα ολικής άλεσης θαλασσινά, ελαιόλαδο και ημιάπαχα γαλακτοκομικά προϊόντα

4. Smoothie κατά της κυτταρίτιδας!
Βάζεις σε ένα μπλέντερ: Μύρτιλλα, κεράσια, πορτοκάλια ,φράουλες μάνγκο και απόλαυσε το δροσερό smoothie σου! Αν δεν έχεις κάποιο από τα υλικά δεν πειράζει! Απλά μην το βάλεις!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μυτιλήνη: Σοβαρές ζημιές από τις από τις εκτεταμμένες βροχοπτώσεις! - Ο Δήμος ζητά να κηρυχθεί κατάσταση έκτακτη ανάγκης!

5. Αερόβια άσκηση.
Περπάτημα, τρέξιμο, ποδήλατο και 20′ κολύμπι τη μέρα είναι αρκετά για να τονώσουν την κυκλοφορία του αίματος σου!

6 Καταπολέμησε την κυτταρίτιδα με νερό!
Εννοείται πως δεν πρέπει να αρκεστείς στο πρωινό σου ποτήρι με νερό! Με 2 λίτρα νερό την ημέρα, θα δεις σε ελάχιστο χρονικό διάστημα την επιδερμίδα σου να αλλάζει υφή!

7. Scrub κατά της κυτταρίτιδας!
Τρίψε το σώμα σου! Τρίψε το δέρμα σου με τραχύ γάντι ειδικό για κυτταρίτιδα ή μια βούρτσα από λούφα! Ξεκίνησε με μικρές κυκλικές κινήσεις από κάτω προς τα πάνω και συνέχισε για 5 λεπτά!

8. Αντικυτταριδικά προϊόντα όλο το χρόνο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαμάχη μεγατόνων: Τέλος η Ελιάνα Χρυσικοπούλου από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη;
Πολλές φορές η κυτταρίτιδα μαζί με τη χαλάρωση του δέρματος εμφανίζονται μαζί! Μπορείς να υιοθετήσεις μια πολύ καλή καθημερινή συνήθεια λοιπόν όλο το χρόνο. Κρέμες κατά της κυτταρίτιδας στο σώμα από το φαρμακείο με βάση την καφεΐνη, το ginger κεκρόπια και acai berry, είναι από τις ιδανικότερες που μπορείς να βάζεις στο σώμα σου!

9. Ποιοτικός ύπνος.
Όταν ξεκουράζεσαι και κοιμάσαι 7-8 ώρες κάθε βράδυ, βοηθάς την καρδιά σου να λειτουργήσει σωστά! Έτσι έχεις πολύ καλή κυκλοφορία του αίματος που είναι απαραίτητη για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας!

Πηγή: youweekly.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share