Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020

Έχετε κρεατοελιές που σας ενοχλούν;- Ξεφορτωθείτε τες εύκολα και φυσικά!

Ξεμπερδέψτε άμεσα!

26 Σεπτεμβρίου 2018 14:30
Έχετε κρεατοελιές που σας ενοχλούν;- Ξεφορτωθείτε τες εύκολα και φυσικά!

Σχεδόν όλοι τα έχουν, αλλά ελάχιστοι μιλάνε για αυτά. Τα ινώματα – γνωστά και ως κρεατοελιές – είναι καλοήθη μικροί όγκοι στο δέρμα και συμβαίνουν και στις γυναίκες και στους άντρες.

Συνήθως βρίσκονται κάτω από τα χέρια, στα γόνατα, στο λαιμό, στη βουβωνική χώρα και στα βλέφαρα. Δηλαδή στις περιοχές εκείνες που υπάρχει μεγάλη τριβή στο δέρμα.

Τα ινώματα αυτά συνήθως μεγαλώνουν κατά τη διάρκεια της εφηβείας. Η αιτία δεν είναι ακόμα γνωστή. Ωστόσο, οι επιστήμονες υποπτεύονται πως ίσως να ευθύνεται το ανοσοποιητικό σύστημα, όταν είναι αδύναμο.

Πολλοί πηγαίνουν στο γιατρό να τα αφαιρέσουν με χειρουργείο, ενώ άλλοι προσπαθούν με πανάκριβες αλοιφές και κρέμες. Η λύση όμως είναι πολύ πιο απλή και όλοι μπορούν να το κάνουν. Ξύδι από μήλο! Το ξύδι αυτό ξεραίνει τα ινώματα, κάνοντάς τα να πέφτουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρεμιέρα για το "Beat Buzzer" και τον Γιώργο Μαυρίδη! Κλαίνε ή γελάνε στον ΑΝΤ1 με την τηλεθέαση;

Δείτε πως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε:

Ρίξτε λίγο μηλόξυδο σε λίγο βαμβάκι και τρίψτε το πάνω στο ίνωμα. Επαναλάβετε 2 με 3 φορές τη μέρα. Μετά από την καθημερινή χρήση, το χρώμα του θα αρχίσει να αλλάζει. Θα γίνει πιο σκούρο και σχεδόν μαύρο, επειδή ξεραίνεται. Τελικά θα πέσει από μόνο του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο: Πέθανε ξαφνικά γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

Προσοχή! Αυτό μπορεί να γίνει μόνο σε ινώματα που βρίσκονται στο δέρμα σας. Ινώματα στο στόμα ή στο μάτι χρειάζονται επίσκεψη στο γιατρό.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share