Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το εκπληκτικό ρόφημα που θα «ξυπνήσει» τον μεταβολισμό σας! - Εσύ θα το δοκιμάσεις;

Detox alert!

29 Αυγούστου 2018 08:20
Το εκπληκτικό ρόφημα που θα «ξυπνήσει» τον μεταβολισμό σας! - Εσύ θα το δοκιμάσεις;

Το πρωινό αποτελεί ένα από τα βασικότερα γεύματα της ημέρας, αν όχι το πιο σημαντικό. Κι αυτό διότι αποτελεί το γεύμα που θα ενεργοποιήσει τον μεταβολισμό και θα τον βάλει σε λειτουργία, καίγοντας θερμίδες.

Αν λοιπόν επιλέξετε να καταναλώνετε στο πρωινό σας ένα τρόφιμο που ενεργοποιεί στο φουλ τον μεταβολισμό σας, τότε η απώλεια βάρους θα είναι πολύ πιο εύκολη.

Αντιθέτως, αν το πρωινό σας περιέχει λάθος τροφές, μπορεί να προκαλέσει διάφορα προβλήματα υγείας, καθώς και την μείωση του ρυθμού του μεταβολισμού σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτιά στο πλοίο Ελ. Βενιζέλος: Ολοκληρώνεται η έξοδος των 875 επιβατών! (Photo & Video)

Πιο συγκεκριμένα τα προβλήματα υγείας που σχετίζονται με έναν αργό μεταβολισμό είναι η αύξηση του βάρους, οι διαταραχές στον κύκλο της περιόδου σας και η συνεχή κόπωση.

Ποιο είναι όμως αυτό το εκπληκτικό ρόφημα που θα δώσει στον οργανισμό σας την πλήρη ώθηση για να κάνει περισσότερες καύσεις; Πρόκειται για ένα ρόφημα που οι fitness bloggers έχουν αποκτήσει εμμονή και το προσθέτουν σε κάθε τους πρόγευμα. Ο λόγος για το μηλόξυδο.

Μηλόξυδο: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
Το μηλόξυδο έχει μια ιδιαίτερη, πικάντικη γεύση και προσφέρει πολλά ευεργετικά οφέλη στον οργανισμό. Συμβάλλει στην απώλεια κιλών και βοηθάει στο να διατηρούνται τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σε φυσιολογικά επίπεδα.

Περιέχει ακετικό οξύ, το οποίο είναι ιδανικό για όποιον θέλει να χάσει βάρος. Το συστατικό αυτό στοχεύει τοπικά και συγκεκριμένα στο λίπος γύρω από την κοιλιά, τα πόδια και την μέση. Μπορεί να αυξήσει την παραγωγή ενζύμων από το σώμα λόγω των ευεργετικών ιδιοτήτων του. Αυτή η παραγωγή στη συνέχεια βοηθάει στην ρύθμιση των οξέων του στομάχου και την καταστροφή των βλαβερών βακτηρίων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 29 Αυγούστου;

Τρόπος χρήσης:
Δεν είναι ανάγκη να καταναλώσετε το μηλόξυδο σκέτο σαν ρόφημα, γιατί η γεύση του δεν είναι και τόσο ευχάριστη σε όλους. Μπορείτε αν θέλετε να το προσθέσετε στο αγαπημένο σας smoothie που πίνετε κάθε πρωί. Αυτό το smoothie μπορεί να είναι οποιοδήποτε, ακόμη και κάποιο smoothie για αδυνάτισμα.

Καλό θα είναι βέβαια πριν ξεκινήσετε να πίνετε μηλόξυδο σε καθημερινή βάση να ρωτήσετε τον γιατρό σας. Αυτός είναι ειδικός να σας συμβουλέψει με τον καλύτερο τρόπο για την σωστή κατανάλωση που θα επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Πηγή: youweekly.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share