Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το ήξερες αυτό για το αβοκάντο; Η μυστική συνταγή για να χάσεις κιλά σε χρόνο ρεκόρ!

Κι όμως κάνει θαύματα!

12 Αυγούστου 2018 09:08
Το ήξερες αυτό για το αβοκάντο; Η μυστική συνταγή για να χάσεις κιλά σε χρόνο ρεκόρ!

Αυτή είναι η ιδανική συνταγή με αβοκάντο για να χάσεις κιλά σε χρόνο ρεκόρ!

Κι όμως το αβοκάντο είναι ο σύμμαχος που δεν ήξερες ότι έχεις!

Το "μαγικό" αυτό φρούτο είναι το ιδανικό μυστικό για εύκολη απώλεια κιλών ακι το Youweekly.gfr σου δείχνει πως να το αξιοποιήσεις για ένα θεαματικό αποτέλεσμα!

Μισό αβοκάντο περιέχει 3,4γρ φυτικών ινών, συμπεριλαμβανομένων διαλυτών και αδιάλυτων, τις οποίες χρειάζεται το σώμα σας για τη διατήρηση της ομαλής λειτουργίας του πεπτικού συστήματος. Οι διαλυτές ίνες επιβραδύνουν τη διάσπαση των υδατανθράκων στο σώμα, βοηθώντας σας να αισθάνεστε χορτάτοι για μεγαλύτερη περίοδο.

Τα αβοκάντο περιέχουν επίσης ελαϊκό οξύ, μια λιπαρή ουσία που ενεργοποιεί το μέρος του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνο για την αίσθηση κορεσμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 12 Αυγούστου;

Η "μαγική" συνταγή

• Προσθέστε αβοκάντο σε μια σάλτσα με βάση την ντομάτα, το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και το σκόρδο και περιχύστε με αυτήν κοτόπουλο ή ζυμαρικά.
• Αλέστε το αβοκάντο έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια ομοιόμορφη κρέμα και αλείψτε με αυτήν φρυγανιές ή ψωμί για να αποτελέσει ένα γευστικό ενδιάμεσο σνακ.
• Δοκιμάστε σαλάτα με μαρούλι άισμπεργκ, πορτοκάλι, μέντα και αβοκάντο κομμένο σε τετράγωνα κομμάτια με μια κουταλιά λάδι και ντρέσινγκ με μπαλσάμικο.
• Παρασκευάστε την περίφημη σάλτσα γουακαμόλε ανακατεύοντας αβοκάντο, κρεμμύδια, ντομάτα, κόλιανδρο, χυμό λεμονιού και κρεμμύδι στο μπλέντερ μέχρι να σχηματιστεί ένας ομοιόμορφος πολτός.

Πηγή: Υouweekly.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share