Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εσύ κοιμάσαι σωστά; 4+1 tips για άνετο και υγιή ύπνο!

Πώς θα κοιμάσαι σωστά;

5 Αυγούστου 2018 16:38
Εσύ κοιμάσαι σωστά; 4+1 tips για άνετο και υγιή ύπνο!

Προσπαθείς να κοιμηθείς τα βράδια αλλά όλο κάτι σε χαλάει;

Μην ανησυχείς! Το Youweekly.gr είναι εδώ και σου δίνει τις απαραίτητες συμβουλές για να έχεις όνειρα γλυκά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ: Από τι πέθανε τελικά ο επιχειρηματίας; - Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση;

1.Χρησιμοποιήστε χρώματα που σας ηρεμούν, σας αντιπροσωπεύουν και θα μετατρέψουν την κρεβατοκάμαρά σας σε έναν ευχάριστο χώρο ηρεμίας και χαλάρωσης.

2. Μην ξεχνάτε ότι το δωμάτιό σας πρέπει να είναι γεμάτο από φρέσκο αέρα και καθαρό οξυγόνο.

3. Κρατήστε έξω από την κρεβατοκάμαρά σας ό, τι μπορεί να προκαλεί θόρυβο αλλά φτιάξτε και τον κατάλληλο χαμηλό φωτισμό. Η ατμόσφαιρα του δωματίου είναι αυτή που θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και το προτιμότερο είναι να μην υπάρχει ίχνος φωτός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη - σοκ για τον Άκη Σακελλαρίου από πασίγνωστη θεατρολόγο!

4.Το στρώμα είναι το βασικό στοιχείο για να απολαύσετε έναν καλό ύπνο, χωρίς πόνους στη σπονδυλική στήλη. Υπάρχουν πολλών ειδών στρώματα. Ποιο όμως είναι το καλύτερο; Το καλύτερο είναι αυτό που μπορείτε να «χυθείτε» πάνω του, να απλωθείτε, να μη θέλετε να σηκωθείτε, να σας αγκαλιάζει το σώμα τόσο καλά και κυρίως να είναι ευεργετικό για τη σωματική σας διάπλαση. Τα Bed&Bath μπορούν να σας προσφέρουν ένα τέτοιο στρώμα, που να πληρεί όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις. Τα King Koil άλλωστε είναι τα μόνα με πιστοποίηση χειροπρακτών.

5.Αμέσως μετά από το στρώμα το δεύτερο βασικό είναι το μαξιλάρι. Δεν έχει σημασία πως το προτιμάτε, το ζήτημα είναι ότι μπορεί να σας εξασφαλίσει έναν καλό ύπνο.

Πηγή: youweekly.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share